Veloce

Greičiau gautųsi, jei kas Jeremy apmėtytų makaronais, kol jis čia šitaip leikia

Greičiau gautųsi, jei kas Jeremy apmėtytų makaronais, kol jis čia šitaip leikia

Taigi mumi su Rokiškisu buvome aplankę Va Piano. Lankymasis vyko, kai vyko pietų pertrauka. Todėl teko eilėse pastovėti.

Aš tuom tarpu šiandien ten apsilankiau pusę trijų – jokių eilių. Specialiai nutariau pamatuoti kiek laiko man užtruks nuo užsisakymo iki maisto pagaminimo ir iki pavalgymo. Taigi, kadangi eilių nebuvo, tai užsisakyti pavyko per keletą sekundžių (tam kad greičiau būtų užsakiau dienos pietus “carbonara” (tikriausiai tai kažkas apie karbamidą arba apie anglį)) ir desertą. Pagamino man tą karbamidą per 4 minutes. Pagautas azarto viską pasistengiau sukišti į save kaip galima greičiau (užtrukau 5 minutes), o atsiskaičiau dar per 1 minutę. Taigi, 10 minučių.  Būčiau gal dar greičiau suvalgęs, bet godumo pagautas dar užsisakiau pomidorų sultis, kurias gerti užtruko keletą sekundžių.

Aš žinokit neįsivaizduoju nieko kas galėtų turėti geresnį laiko/kokybės (kokybės, nes maistas ką tik pagamintas, ne kažkokie pusfabrikačiai, o geras normalus maistas) santykį. Aš net nemanau, kad įmanoma dar ką nors greičiau padaryti. Na, nebent maistą pirkti išsinešimui ir valgyti bėgant. nesuprantu kodėl tai vadinasi “Va Piano” (“lėtai” itališkai), o ne pvz “Veloce” (“greitai” itališkai).

Share
This entry was posted in Pilkųjų ląstelių impulsai and tagged , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Valdas
    Posted 2011-07-26 at 02:54 | Permalink

    “nesuprantu kodėl tai vadinasi “Va Piano” (“lėtai” itališkai), o ne pvz “Veloce” (“greitai” itališkai).”

    piano reiskia tyliai, o ne letai 🙂

    • skirtumas
      Posted 2011-07-26 at 04:27 | Permalink

      Arba dzūkiškai “cykiai” kas vėlgi dzūkiškai gali būti ir “lėtai”, “ramiai” 😉

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar