RAR

Aš jau rašiau apie Nercą, kuris vis prašo ką nors “parasyti i popo”. Nu negaliu kaltinti. Žmogui mano talantas rašymo matyt labai patinka. Aš žinoma nepasididžiavau ir pasidalinau ta proga puikiu receptu sriubos iš jaučių penių (bybių).

Tai berašydamas apie Nercą užsiminiau apie Rūtsą. Apie Rūtsą negaliu nieko pasakyti, nes viskas ką apie jį galima būtų pasakyti yra intymu. O apie intymius dalykus viešai mandagūs ir išauklėti nerašo. Bet atskleisiu vien detalę, kuri mažiausiai intymi, nes nesu labai gerai išauklėtas, o kartais net nusikeikiu (pvz. parašau žodį “bybys”). O ta detalė yra pie RAR’us.

Kas kartą, kai atsisiunčia Rūtsas ką nors iš interneto rarais, pasako "RAR!" ir truputėlį išsipučia.

Kas kartą, kai atsisiunčia Rūtsas ką nors iš interneto rarais, pasako "RAR!" ir truputėlį išsipučia.

Rūtsas labai mėgsta siųstis visokius filmus ir serialus iš visokių baisių (su nuogom bobom ir mirgančiais baneriais) rusiškų saitų ir žinoma visi filmai bei serialai garsinti rusiškai. Taigi, siunčiasi viską rarais, tada deda į kompaktus ir saugo spintelėje.

Ilgai svarstėme kodėl jis taip daro. Neseniai paaiškėjo, jog tuos kompaktus jis nelegaliai per “Lietuvos Pašto” kurjerį siųsdavo į Pakistaną Osamui Binladenui, kuris savo ruožtu tuos rarus išrarindavo ir šitaip turėdavo pas save namie išrarintą internetą.

Share
This entry was posted in Pilkųjų ląstelių impulsai and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

  1. Posted 2011-05-10 at 15:02 | Permalink

    Rusiškai įgarsinti filmai bei serialai dar daug kam tebėra gėris. Bo mokykloje užsienio kalbų jie nesimokė dėl tuometinio tokio mokymosi beprasmiškumo

  2. Posted 2011-05-15 at 23:04 | Permalink

    Pons Skirtumai, tamstos kalbinės išraiškybybės ir vėlei praskaidrino mano darbingą naktį. Dėkoju tamystai už tatai.

    • skirtumas
      Posted 2011-05-16 at 06:24 | Permalink

      labai malonu matyt 😉 Nors taipogi sunku patikėti. Rūtsas, apie kurį čia rašau, specialiai nieko nesako…

  3. Posted 2011-05-16 at 09:16 | Permalink

    gerb. Skirtumai, skaitau, kad tą tamstos draugelį reikia įduoti atitinkamom instancijom, kad jos pasidomėtų juo, stipriai papurtytų ir patrauktų baudžiamojon atsakomybėn

    p.s. patrauktų ne už rarinimą, o už ryšius su visokiais ten prieštaringai vertinamais veikėjais, o ir tą kurjerį reikėtų demaskuoti, kol dar ko nors neprikurjerino

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar