Traštirama

Pastaruoju metu gan daug ir smagiai skaitinėjau visokių traščių. Padariau atradimų.

Žinokite, kad vien jau pasidalinimas patinkančiais (VLKK jaučiu lieptų taisyti į “patinkamaisiais”) skaitiniais pasako daug apie besidalijantį (VLKK lieptų vartoti “besidalijamąjį”, bet aš kol kas nesidalinu ir šizofrenijos man dar nepirškit).

Pasidalinimas atradimais jau yra didelė vertybė. Kaip toks Ričardas Savukynas “Verslo Klasė” žurnale sakė (arba tiksliau leido suprasti), kad šiuo metu išgyvename paradigmos poslinkį. Neklauskit manęs kas tai yra, o nueikite į artimiausią parduotuvę ir nusipirkite žurnalą.

Atradimas Nr.1:

Balandžiai žudikai

Balandžiai žudikai (Barščiai)

Tai balandžiai žudikai su barščiais. Balandžiai ir barščiai viename sakinyje man asocijuojasi su kokiais nors nevykusiais menininkais, vaizduojančiais (VLKK sakytų “vaizduojamaisiais”) labai taiklius ir itin talentingus. O taip, žinokite tai nėra. Tekstai įdomūs, apie įdomius dalykus, rašymo stilius man labai imponuojantis ir labai labai lengvai skaitomas. Kiek supratau iš straipsnių kiekio archyve, tai itin naujas traštis.

<Atnaujinimas>:

“Balandžius žudikus” rašo du asmenys. Bent jau taip supratau. Vienas iš jų turi kitą traštį (šiuo atveju lyg ir specializuotą televizijos tema), kuris taip pat yra man atradimas! 🙂

Atradimas Nr.2:

Grumlinas. Jį esu užmatęs ir anksčiau, bet jo kilometrinio dydžio linkai ant visokių kirilicų į visokias kirilicas, politinės įžvalgos nebuvo įdomios. Nebuvo įdomios iki įvykių Egipte ir jo straipsnių serijos apie tai. Tuom kart rašyta labai įdomiai, nesudėtingai ir suprantamai.

___________________________

O dar šiek tiek apie temas jau mano seniai skaitomuose traščiuose:

Tema Nr.1: VLKK išsidirbinėjimai ir traštininkų atsakymas į tai (arba lietuvių kalbos revoliucija)

Revoliuciją, kurią pradėjęs sakosi Andrius Užkalnis, nors buzz’as jau šioks toks vyko ir anksčiau. Daug maž viskas prasidėjo, mano galva, nuo Rokiškio statistinės analizės (kai kas mano kad Andrius Užkalnis ir Rokiškis yra kaip ir tas pats). Taigi… Labai aiškiai Rokiškis argumentavo, jog kabutės, kad ir kokios jos būtų yra kabutės bei kokia yra esminė kalbainių (copyraight Rokiškis) bėda, tada Andrius Užkalnis kaip ir įrodė, kodėl VLKK tokios nesąmonės yra svarbios ir kodėl jie neturi autoriteto.

Tada (na chronologijos čia nėra, bet aš pateikiu taip kaip man atrodo) dar kažkokia mergina kažką parašė lryte (bais tingėjau skaityt, bet ten kažkas irgi į VLKK vartus). Ne už ilgo į tatai sekė VLKK atsakymas, kurio aš irgi neskaičiau. Tame pačiame dienraštyje pasirodė kažkokie marginaliniai pamąstymai Pegasų tema.

Tum gi viskas nesibaigę yra kol kas, nes gerb. hab. proto krušimo daktaras Rokiškis parodė, kaip atrodo gyvenimas be spalvų, bei beveik tuo pačiu metu kaip ir Andrius Užkalnis užkirto priešdėliu “da-” ir pasvilino raportu iš fronto, bei visokie verslininkai pareikalavo atiduoti pardavimus. Tai buvo kirčiai  VLKK atsakomajam smūgiui.

Tema Nr.2: Egiptas.

Iš principo tai daug kuo dalintis nėra. Yra vienas Grumlino blogas, kuriame visko apie Egiptą man pakako, o pradėti siūlau nuo čia.

Tema Nr.3: “World Economy Forum” Davose

Tai buvo smagios kelios dienos (kiek daugiau nei savaitė). Pasaulyje, žinokite, kartais (tiksliau kartą į metus) vyksta toks “world economic forum“, kuriame pasaulio “galingiausieji” aptaria pasaulio ekonomikos problemas beigi galbūtgi netgi mąsto apie kokias nors strategijas. Man viskas prasidėjo nuo Rokiškio (taip taip… ir vėl tas Rokiškis, kuris visus siuntinėja nx) straipsnio apie traštininkų atstovą Davose. Nors iš tiesų tai prasidėjo viskas nuo commonsense’o autorių užmatymo apie įdomų konkursą. Tada jau ir aš sumaniau perimti estafetę. Instrukciją kiek geresnę balsavimui padarė Rokiškis. Tą estafetę paskui dar kažkas kažkur perėmė, bet aš jau to nebesusekiau. Esmė tame, kad ketvirtoje balsavimo dienoje įvyko kova tarp mūsų kandidato ir kažkokio kanadiečio užsiimančio labdara Indijoje. Apie kovos smulkmenas galima pasiskaityti commonsense’o padarytame angliškame DUK’e, bei čia ir čia. Nelygioje kovoje laimėjome antrąją vietą! Epilogai čia ir čia.

Share
This entry was posted in Bačka and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

10 Comments

  1. Posted 2011-02-08 at 15:59 | Permalink

    Ne pralošėme dėl Davoso, o užėme antrą vietą iš, kiek atsimenu, daugiau, nei 100 dalyvių. Perspjovėm beveik visus 🙂

    • skirtumas
      Posted 2011-02-08 at 16:04 | Permalink

      Nu gerai. Taisom į “Nelygioje kovoje laimėjome antrąją vietą” 🙂

  2. Posted 2011-02-08 at 17:04 | Permalink

    dekui skirtumai. :]

  3. Posted 2011-02-09 at 18:51 | Permalink

    Dėkui už paminėjimus. Tamstos įrašus reikia saugoti kaip revoliucinių paradigmų poslinkių kronikas.

    • skirtumas
      Posted 2011-02-09 at 20:09 | Permalink

      Tai jūs čia kuriat temas ir istorijas. Aš tik noriu, kad kas daugiau jas pastebėtų B-)

  4. Posted 2011-02-11 at 16:06 | Permalink

    Hmmm… ateis metas, kai galbūt tos kilometro ilgio kirilicos pasirodys nebeprasmiškai rinktos 😉 Nes pakolkas nepajudėjo Palestinos problema, kur palestiniečių vadas Abasas, panašu, pasirinko ne tą pusę. Kol izraeliečiai su Mubaraku geriausiais draugais buvo (apart ritualinių pasikoliojimų, kai Mubarakas Jebypto tautai pamaloninti ką nors apie žydus negatyvaus pavarydavo, o tauta alpo iš pasitenkinimo), Palestina sėdėjo gilioje… ėėė… eee… duoibėje, va! Dabar gi gali paaiškėti, kad Izraelis padarė glupstvą, neleidęs savo laiku sukurti Palestinos, kuri būtų tarsi jo protektorata, kurį gali varinėti kaip nori. Nes dabar užgimstanti Palestina pasirems naujuoju Egiptu, kuris jau nebebus toks baltas ir pūkuotas Izraelio atžvilgiu. ne veltui, tą jausdami Izraelio kairieji bando kažkaip paremti Egipto revoliuciją.

    • Posted 2011-02-11 at 20:39 | Permalink

      hehe 🙂 aš paties turinio nekritikuoju. Man kirilicą sunku skaityti, tiksliau tingiu. O kai nuoroda yra visa pastraipa, o kai aš mėgstu skaityti vesdamas pele ir pasižymėdamas kai kuriuos žodžius, tai tos nuorodos užknisa 🙂 Negi sunku vienam žodžiui tą nuorodą suteikti? 😉

      • Posted 2011-02-11 at 22:30 | Permalink

        Tai dabar pradėjau tą daryti, atai ir be paties kažkas skundėsi, kad nesuskaito tų kirilicų mėlyna spalva

One Trackback

  • […] This post was mentioned on Twitter by Skirtumas, Blog'ų metraštis. Blog'ų metraštis said: Traštirama: Pastaruoju metu gan daug ir smagiai skaitinėjau visokių traščių. Padariau atradimų. Žinokite, kad… http://bit.ly/f1hNwx #LT […]

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar