Penguin Cafe Orchestra

vis nepamiršta ir supažindina mus su jo mėgstama muzika, grupėmis, šiek tiek istorijos apie jas. Ir kiek jis ten jų aprašo tai nei viena man nepatiko, nors visi vardai žinomi. Nežinau kas man pasidarė ar tai mano nepastovumas ar tiesiog kitoks aš, bet metalas manęs nebeveikia taip, kaip studijų metais, kai maniau esąs koks tai truputį metalistas. Tiesa endorfinų vis dar išsiskiria ir kitaip malonu man girdėti tokio tai Burzum, o ypatingai 1996 jo (ar jų, bet greičiau jo) albumo Filosofem bet apie tai nerašysiu, nes tegu geriau   apie tai parašo, manau, jis apie Burzum daugiau žino ir papasakos gal ką įdomiau nei aš.

Bet šis straipsnis gi ne apie tai, jog man nepatinka kažkas, kas patinka kažkam kitam. Aš noriu pasidalinti su tais, kas netyčia čia atklys mano nesenu atradimu “Penguin cafe orchestra” (nors pastarieji pradėjo veiklą 1949!!). Internetuose rašoma apie tai kad tai klasika sujungta su roku ir dar su folku. Bet klausantis kai kurių jų kūrinių mane apima palaima ir malonus laiko tėkmės jausmas – galiu žiūrėti į plaukiančius debesis visiškai nejudėdamas ir matyti tik malonius vaizdinius.

Čia pavyzdys kaip viena nata čirpinama visas 3 minutes, bet supranti, kad ji įsigrežė į smegenis tik tada, kai ją nustoja groti:


Va čia kur apie debesis:

Na, o čia poooooooljkutėėėėėėėėėėė!!!!! ;))))))

Share
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted 2010-08-23 at 22:32 | Permalink

    Žinai, apie Burzum tai nelabai aš ką papasakočiau, ir tikrai jau mažiau, nei tu – ne iš mano mėgstamųjų jie. Bet jau šitie pingvinai, kur įdėjai, tai čia, sorius, bet pasirodė man kažkoks vos ne MIDI su country elementais… Jau labai nesupyk tiktai.
    Iš čia įdėtų – dar pirmas gabalas dar dar, antras tai jau baisokas, o trečias – nors nusižudyk…
    Nors, gal kaip foninė muzika, tai gal ir visai nieko, ten, kur visiško fono gali reikėt. Bet taip ar anaip, trūksta to dalyko, kuris, beklausant, pagriebtų ir kažkur nusitemptų. O country mane išvis biesina.
    Žinai, gal aš pasiliksiu prie savo simfonijų, metalo, bliuzo ir hard roko 😀
    Bet aišku, čia jau kiekvieno savi gliukai galvoje, mano gal tiesiog kažkur kitur, tai gal kažko ir nepagaunu 😀

    • Posted 2010-08-24 at 06:02 | Permalink

      gliukai
      Na, apie Burzum’ą ir skandinavišką “black metal mafia”, kurie degino bažnyčias gal kada ir sugalvosiu daugiau paskaitęs parašyti patsai.
      O dėl pingvinų, kažkaip ir reikėjo tavo panašios reakcijos :P. Dėl MIDI tai man regis padarei išvadą paleidęs pradžią antrojo kūrinio ir nesulaukęs atomazgos? Nors koks skirtumas?!
      Trečiasis buvo tiesiog labai juokingas piaupiauPIAUPIAU piaupiau :)))
      Tiesa man tie pingvinai priminė kiek “Heli Oom” kompozicijas – tokios lengvos (bent jau iš pirmo paklausymo).
      Na, o savo ruožtu galiu pasakyti, kad tas heavy metal man juoką kelia panašiai kaip tas trečiasis pingvinų kūrinys. Matyt toks periodas. Jaučiu sugrįšiu prie metalo, kai man jo pritruks.

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar