Ką daryti, kad ACTA būtų pristabdyta

Aname straipsnyje, kur įdėjau diskusijų iš G+, 2’as diskusijos dalyvis pasiūlė pasidomėti http://www.techdirt.com/. Aš kelioms sekundėms užmečiau ten akį ir radau va tokį straipsnį, o čia jo ištrauka:

So what can we do to stop ACTA?

If you are concerned about ACTA, you can convince the EP to vote against ACTA. In November 2010 we proposed an alternative resolution on ACTA, which intended to take away the main concerns. It was voted down by a very slight majority, please see here (the red section represents MEPs voting against our resolution). As you can see, the difference is only 16 votes, out of 736 (or 754 as it stands now). Another text was then voted in favour, which said the Commission should carry on its negotiations.

If you are concerned about ACTA, contact MEPs (from your country of political party), especially targeting the ones who are in the committees who will vote on ACTA in the coming months. You can find their email addresses on the EP website. Perhaps it won’t have to come to a blackout!

Nu tai aš ir nuėjau į tą EP websaitą ir radau va tokius mūsų parlamentarų emeilus:

laimaliucija.andrikiene@europarl.europa.eu – reikia jai parašyti, kad jos sprendimai labai visi geri, kad gerbiam jos nuomonę visada, kuri yra visada labai logiška ir teisinga ir kad ji visada už teisingumą ir dorybę, todėl ji turi žinoti, koks blogis yra ACTA, nes tai Europos gėjų sąmokslas.

zigmantas.balcytis@europarl.europa.eu – nežinau ką jam parašyti. Jei jūs žinote – parašykite visiems, ką jam reikia parašyti.

vilija.blinkeviciute@europarl.europa.eu – jai reikia parašyti, kad sakė anūkai, kad Skaipą bando uždrausti ir kad ji su savo anūkais nebegalės per Skaipą kalbėti, o tai reiškia, kad daugiau už ją nebalsuosime.

leonidas.donskis@europarl.europa.eu – parašyti jam reikia, kad jo FB diskusijose niekada nedalyvausite ir kitiems pasakysite, kad nedalyvautų ir kad jo blogo niekada nebelankysime.

juozas.imbrasas@europarl.europa.eu – tiks tas pats kas ir Andrikienei.

vytautas.landsbergis@europarl.europa.eu – Landsbergis turėtų ir taip gerai balsuoti.

radvile.morkunaite-mikuleniene@europarl.europa.eu – čia gal reikia parašyti, kad ta ACTA negana to, kad įveda cenzūras į internetus, tai dar ir genetiškai modifikuotus maisto produktus bando galutinai užlegalizuoti – t.y. nebežymės to ant pakuočių.

rolandas.paksas@europarl.europa.eu – užteks, kad žinutės pradžioje parašysite “Jūsų ekselencija”. Toliau galima beleką rašyt, bi tik prieš ACTA.

justas.paleckis@europarl.europa.eu – reikia parašyti, kad asmeniškai pažįstate jo sūnų ir kad jau baigiate įkalbėti jį nedaryti tų nesąmonių, o jeigu už ACTA balsuos, tai dabar priešingai – skatinsiu jį daryti dar daugiau nesąmonių.

algirdas.saudargas@europarl.europa.eu – nežinau ką jam parašyt… Patarkite, kas dedatės žiną.

valdemar.tomasevski@europarl.europa.eu – Reikia parašyti, kad pritariate jo idėjoms ir kad lenkai Lietuvoje, o ypač Vilniuje yra šviesuomenės branduolys, kurį yra bandoma nutildyti šiuo aktu ir, kad tegu pažiūri kaip Lenkija daro. Bylo by bardzo pienkne, ežieli napisališe če fšystko to po polsku.

viktor.uspaskich@europarl.europa.eu – nu galima parašyti, kad ateisim su transparantais prie teisingumo rūmų, kad Viktor’as nekaltas, jei balsuos teisingai…

 

Einu rašyt.

UPDATE: Buržujus (lai būna jam dangaus karalystė ant žemės) parašė dar, kad tokie AVAZ’ai renka peticiją. Bet AVAZų peticija yra gera, ne taip kaip gal kokios nors kitos. Jų, sako Buržujus, klauso net kartais. Taip kad einam ten ir susipildom (visais emeilais): http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?tta

Share
This entry was posted in Bačka and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

  1. Posted 2012-01-27 at 15:20 | Permalink

    Oi, kaip gerai surašyta, vos neišgriuvau nuo kėdės iš juoko! Gal tik Blinkevičiūtei fokusas su anūkais nesuveiks (nebuvo ir nebus)… Reik traukt Lietuvos pencinykų kortą. Ir Paleckio sūnų asmeniškai pažįstam (gal tik ne tą), ir anūkus, ir netgi čiau čiau 😀

    • skirtumas
      Posted 2012-01-27 at 22:38 | Permalink

      🙂 Žinai, o aš planuoju parašyt. Rimtai. Ir kokį nors to įrodymą papostinsiu ir paakinsiu kitus parašyt.

      Blinkevičiūtės korta ir buvo pensininkai seneliai. Ant greitųjų tik anūkus sugalvojau, katriems ACTA uždraudžia skaipu seneliams skambinti – seneliai liūdni. Ar kas nors paklausė ko nori pensininkai??? 😉

      Na, o sūnų tai tikriausiai ne tą… Nieko daug nežinau apie tą senior Paleckį, tik jo sūnų, katras mitingus daro. Reikia idėjų, kas jį galėtų “užkabinti” 😉

  2. Posted 2012-01-28 at 01:32 | Permalink

    +25 internetai tau už sąrašiuką 😀

  3. Posted 2012-01-28 at 11:26 | Permalink

    Saudargui parašyti kad ACTA yra Holivudo musulmonų ir Rusijos samokslas prieš EU ir Lietuvos švietimą bei krikščionybę,…

    • skirtumas
      Posted 2012-01-28 at 11:36 | Permalink

      +1 🙂

2 Trackbacks

  • By Pasakyta padaryta! (ACTA) on 2012-01-31 at 14:53

    […] deklaracija « Ką daryti, kad ACTA būtų pristabdyta Pasakyta padaryta! (ACTA) By skirtumas | Published: […]

  • […] dėka apie ACTA ir visą situaciją sužinojo daugiau žmonių (vienas iš tų nedaugelio yra toks Skirtumas, kurio nieks neįvertina, bet jo indėlis informacijos plitime buvo didžiulis). O jau tada apie […]

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar