Dvasios aidai

Papuolė man visai netyčia patekti pas “Merkinės piramidę”. Arba kitaip “Česukų piramidę“. Nutariau kad labai daug nešvarios energetikos prisikroviau, kol sėdėjau kondicionuojamoje patalpoje prie savo darbinės vaflinės. Ne ne, vaflių ji nekepa, tai naujas pavadinimas laptopui, pavartotas vieno mano draugo, o pavadinimas man labai patiko.
Tai va kepiau sau vaflius dirbau, dirbau ir prisigėriau visokios blogos energijos. Kas yra bloga energija, tai neįsivaizduoju, gal tai tokia energija, kuri užmuša girtą (etanolis elektriko kūno varžą sumažina, o ir koordinaciją bei dėmesingumągadina) elektriką, kai jis suliečia nulį su faze savo rankomis, taisydamas neišjungtą aukštos įtampos liniją? Manau, kad drąsiai galima vadinti bloga energija. Dar labai bloga energija ta, kuri gaminama Fukušimos AE, nes kaip toks velnio kūrinys pagamins gerą energiją?! O juk tokią blogą kad net stogą nunešė… Tai va. Reikėtų japonams apsilankyti toje piramidėje ir pajusti dievo pirštą (ar kaip ten sako, kai labai jau gerai patampa?).

Tiesa, fizikai dar sako, kad yra kažkokia “tamsioji materija“, katra garantuotai yra visos tos nešvarios ir bjaurios energijos šaltinis.

Tai štai, patekau aš pas tuos Česukus, palei Nemuną, kur netoli Merkinės, tam kad pavėpsoti į tai apie ką net Pipedijoje parašyta. Ai dar tiksliai, blogą energiją pakeisti gerąja.

Prieš įžengiant į tą piramidę, kuri uždengta specialiu kupolu, katras labai ten viską geriau padaro, reikia persiskaityti instrukciją ir jos laikytis:

Pasididinę paveiksliuką tikrai įskaitysite kas ten parašyta. Aš tiesą sakant tingėjau labai tąkart skaityti, nes tikiu, jog mano dvasingumas kuris nors ir visame nešvarios energetikos šūde tai auksu žiba ir aš suprasiu pats ką ten daryti.

Bet tai kaip ten dvasinga!!! Vos įžengus pasigirdo angelų giesmės, kurios, rodos, sklido iš visur.

Akis iš karto užkliuvo ne už pačios piramidės, esančios kupolo centre, bet už didžiulio bambalio su vandeniu esančiu “1” piramidės zonoje (pirmoje, nes tai buvo ryškiai pažymėta atspausdintu “1” ir pakabintu kažkur ant kupolu statmenai vienai iš piramidės plokštumų) bei rašteliu:

Tai, perskaityti viską vėlgi galite pasididinę paveiksliuką, katras yra pakankamai geros raiškos – turėtumėte įskaityti. Tiesa, antrame plane matosi šiek tiek konstrukcijos – tai aliuminio rėmai suveržti varžtais, o stiklas prispaudžiamas iš išorės ant aliuminio priklijuotų gumos juostelių. Padaryta išties nešpietniai. Kaip išsireiškė vienas lankytojas praėjęs pr mane į telefoną:

– Nu žinok, kokia ji graži!

Čia matyt apie kupolą gal labiau, nes pati piramidė tai… Na, žinoma, supratimas apie grožį yra subjektyvus – man kupolas buvo gražesnis.

Dar kiek pasidairius pavyko užfiksuoti ir angelų chorų garsų šaltinį:

Kaip matome, kažkoks prabangus garso grotuvas ir buvo tų dieviškų garsų šaltinis. Nors, mano nuomone, ten galima pakabinti kur nors ir mob. telefono miniatiūrinius garsiakalbius – efektas būtų tas pats. O efektas tai reverberacija. Garso bangos atsimušinėdamos nuo kupolo vidinio paviršiaus kuria išties įspūdingų aidų kakofoniją. Šis reiškinys mane gundė parėkauti garsiai, bet dėl vietos šventumo išdrįsau tik garsiau patrepsėti ir pačeksėti nykščiais į delną, bei lūpomis darant atidaromo butelio garsą. Neišdrįsau nieko daugiau daryti, nes ten buvo vienas kitas lankytojas, bijojau sugadinti jų meditacijas (viena babulka labai intensyviai kažką žiopčiojo (bene rožančių) kitas dėdulė, matyt turintis ryšių su anuo pasauliu kalbančiu šios piramidės statytoju, į kažką rankose žiūrėjo ir matyt ten buvo tam, kad tvarka būtų ir kuris mane vis permesdavo tokiu neaiškiu žvilgsniu). Išties unikali vieta. Vien dėl akustinių kupolo savybių negalima jo griauti.

O čia mes, jau, žinia, apsivalę nuo visų baisių energijų, kurios buvo pašalintos (tikėtina visokių reverberacijų, bei piramidės dvasingumo galia, kurios deja, aš, kažkaip nepajutau), žengėme link išėjimo:

Beje, atkreipkite dėmesį į berželius, kurie matosi iš už kupolo sienos – labai keistai ir gražiai atrodo.

Objektas yra lankytinas. Išties įdomus, nežiūrint į visą tą mėšlą, katras vis pasigirsta apie tą piramidę per massmediją.

Share
This entry was posted in Bačka, Pilkųjų ląstelių impulsai and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

200 Comments

  1. Posted 2011-03-22 at 23:41 | Permalink

    Nu ple, skirtumai, žmonės per tą debilizmą miršta. Jei jau domėjaisi, galėjai pagooglinti. Nununu, pirštu grūmoju!

    • skirtumas
      Posted 2011-03-22 at 23:50 | Permalink

      aaaa eee ką kur? Kaip čia taip?

      • Evaldas
        Posted 2011-06-06 at 11:15 | Permalink

        Robertai
        ra�o:
        2011-06-06 – 11:05 “Toliau apie setonus… sukurdamas zeme, Dievas privalejo sukurti “+” ir “-”, kitaip mes negaletume jausti isgyvenimu…”Roberta
        Roberta, Dievas Sutverėjas šėtonų nekūrė, taip , kaip ir tų žmonių, kurie tapo žmogžūdžiais. Nuo Dievo jie patys atsiskyrė, nes nepanoro jam tarnauti , norėjo būti dievais. New age ir dabar tokių atsiranda, kurie sako, kad nereikia jokių bažnyčių, nes esam dievai. Merkinės piramidės dievas titanas su jo apaštalu moko, kad Dievas tik energija, kurią galima prašyti ko panorėjus, papildyti sielos ” bakus” čia, kad galėtum toliau nuodėmiauti.
        Dievas neleidžia žmonių žudyti, net davė įsakymą “Nežudyk”. Tik Dievo Priešininkas sukelia sumaištį, meluoja . Raganiai – vedmanai sako, kad dievas diagnozuoja, pakrauna blynelius, piramides, vandenį, kalba fantazijos telefonu, dėlioja net kortas. Iki ko prieinama. Knyga ” Aklas aklųjų vadovas” ir Biblija rašo, kad tai nuodėmė šlykšti Dievui. Tai Demonų, titanų Velniava. Po mirties raganiai- vedmanai bus atskirti nuo Dievo Sutverėjo. Vedmanai pažeidžia pirmąjį Dievo įsakymą. Patys per tą nuodėmę, jei neatgailauja atsiskiria nuo Dievo, patenka Liuciferio valdžion.

    • nurodoj naabr
      Posted 2012-02-18 at 15:32 | Permalink

      nu , nurodoje,,vaykshcziot po tą čijesukų pyramydą – matyet, apverstas trikampis, bažnyciose vyskun naabarot. diablo ženklas po nepravilnais kryžais, anie?

    • Marijus
      Posted 2012-02-20 at 20:31 | Permalink

      ŽINIA APIE NEKROMANTIJĄ
      Svečias
      many patyko, jums muset indomu:
      “Visi piramidininkai,visi visi sigutininkai – pasistenkit greitai, kuo
      GREIČIU !BĖKIT ATGAL NUO MAXI ADATŲ ĮBĘSTŲ ŽEMĖSNA MERKINĖS PIRAMIDĖS PASTOLIŲ. TITANŲ MOKSLAS PER POVILĄ ATSPINDI PRAGARĄ.JEI JIS PATINKA, AR NORIT APIE JĮ SUŽINOT- TIKS JO RAŠTAI.
      Ne vienam teko būti liudininku, kai iškviečiamos dvasios, kurios atsakinėja neva į klausimus. tai daroma su adatomis, virgulėmis, vytelėmis ar kitokiais antenų typo instrument,. Česukų povilo titanai sugalvojo sujungti keletą maxi adatų, kad galėtų kalbėtis su apaštalais savą. tos strypų pastolių figūros neva sudėtos piramidės forma. be jokių sienų, pavadintos piramide. dar įdomiau, kad tos maxi adatos uždarytos maxi voratinklyje. aiškiau nerek.povilas užsinor, kalbas su titanais( satanais), taip kaip kalbames su adatų pagalba su demonais. Čia gi maxi adatos, tai ryšys su maxi demonais, gal net pačiu jų tėvu liuciferu.o žmogeliai, pasirašė net nepagalvoję, kur įkišo savo dūšias… ristis atgal! “

  2. Posted 2011-03-22 at 23:52 | Permalink

    Šiaip tai jei ana geodezinė sfera rutulinė, tai pagrindinis reverberacijų taškas turėtų būti pačiame centre, kur ta medinė nesąmonė pastatyta. Tame taške, įtariu, galima būtų girdėti net savo kvėpavimą nuo sienų atsispindėjusį.

    Mintis apie mikroskopines kolonėles, kurios būtų gerai užslėptos – irgi puiki. O dar būtų galima padaryt apšvietimą truputį specialų, jei pastatyt išorėje išsklaidytos kintamos spalvotos šviesos šaltinių gerą rinkinį, duodantį baltą sumą – atrodytų, kaip absoliutus kosmosas. Bet abejoju ar tos piramidės statytojas iki tokių subtilybių susigalvos kada.

    • Evaldas
      Posted 2011-06-11 at 19:43 | Permalink

      ” kur ta medinė nesąmonė pastatyta” Tai sostas Merkinės piramidės karkaso dievui titanų Titanui. Čia jis ” šventina “blynukus su H2O. Viduryje karkaso atspindi raudonas ratas kundalinę čiakrą raudoną. Tai jėgos čiakra, kurią turi ir gyvuliai. Ji priduoda jėgų( gyvuliškųjų).Visi bioenergetikai tą žino. Tai matyt Titano energija, kuri pajaučiama, kaip stiprinamoji fizinį kūną. Dvasia silpsta, nes gauna gyvuliškąją energiją vietoj turimos dieviškosios , esančios virš kundalinės čiakrų . Kitaip sakant žmogus nueina į piramidę su keliom čiakrų spalvom, o iš jos išeina visas raudonas. Kaip ir iš hilerio A. Orbito po seansų. Žmonės matydavo raudoną spalvą , buvo karšta ir jautėsi stipriau. Tačiau visos ligos pasilikdavo . Jei reikdavo operuoti, tai pasąmonės apsauga nesuveikdavo, nes žmonės buvo užhipnotizuoti, kad neva išoperuoti. Tokių buvau sutikęs ne vieną po komplikacijų. Merkinės piramidės gydymosi mechanizmas patikėjusiems panašus… pavojingas ne tik dvasiai, bet ir fiziniam kūnui.

      • MARIJUS
        Posted 2012-04-04 at 11:52 | Permalink

        Jo, kas adyna, vis nauja navyna. Pasirodo, kad P. Ž. kalbas neva su titanais, didžiuoju angelu, kurį vadina dievu – mintimis . Mes visi kalbames mintimis su Dievu.Tačiau nekopijuojame iš Njueičų, nesakome, kad titanai, liuciferai, antikristai yra dievai.Aš irgi galiu surašyt ne tokią knygą iš visų raganavimo mokslų, pristatyti, kad tik vienas dievas, nes jis yr gėris ir blogis kartu, nerek laikytis prikazų dievo,gydo tarp strypų trijšų ,trys kryžiai kitokie nei bažnycios,greit visi pagija, tiesiog sušunka aum, dievas akimirksniu užkalba. Tačiau tik mintimis! Žmogeliai , kurie bagoti, paprastai tinge skaityt. Ką sako koks raganius, tuo ir tiki. O ką rašo – nė nebando gilintis.Svarbu nauja, greita, blizgu,graži mintininko šypsena…. Taip prisiviliojo raganiai žmones iki kubiliukų su liuciferiškom kumunijėm, energijėm,karmom, čakrom, ratais, net šunim ir kate juoda… t. t. ne kasdieniška, indomu, kubile vanduo nepatikrintas, nors be leidimo, bet skanesnis nei kokio šaltinio.Gaila tingių žmogelių, kurie galvoja, kad meldzias Dievui, nors P. Ž. rašo, kad titanų Titanui.Ištikimybę anam parašais patvirtino.Ruošias po buldozerais die titano gulte.O bažnycios tyli, nors krikščionėlius apšviest… , tų, katrie nesuprant titaniškų pinklijų Merkinijės piramidijės pastolijų voratinklyje…

  3. Posted 2011-03-23 at 11:41 | Permalink

    Labai rekomenduoju ten NEsilankyti. Čia panašiai kaip su Kryžių kalnu, kuris yra neigiamos bionergijos, paliekamos atvykstančiųjų išsikrauti, talpykla. Galit mane laikyti biškį neadekvačiu, bet mano brangausioji, kuri yra biškį ragana, apie tą piramidę yra pasakiusi: “kojas pakerta nuo neigiamo biolauko”

    • Niekutis
      Posted 2011-03-23 at 12:28 | Permalink

      Jūsų brangiausioji nebuvo KGB aukų muziejuje, ypač rūsyje. Sužinotų, kaip iš tikro pakerta kojas nuo neigiamo biolauko.

      • skirtumas
        Posted 2011-03-23 at 22:29 | Permalink

        Čia manding pakerta kojas nuo mūsų pačių pilkojoje biomasėje esančių jungčių signalų. Tai žinoma efekto nei kiek nemenkina…

        • Posted 2011-03-24 at 11:41 | Permalink

          Skirtumai, čia žinok ir yra bajeris – netiki tais biolaukais, pakol nenueini į tą KGB muziejų.

          • skirtumas
            Posted 2011-03-24 at 13:52 | Permalink

            O tai nemanai, kad tai kažkuo susiję su žinojimu kas ten įvykę yra ir pan.?

            • Evaldas
              Posted 2011-06-06 at 11:24 | Permalink

              Susipažinimui su Biblijos atsiradimo nauda:
              “Roberta Reply:
              Birželio 4th, 2011 at 21:03
              O ka jus manote apie senaji testamentą?
              Roberta, ST Amžių turtas. Ne kokių dvasių diktantas. Senasis Testamentas – žydų 39 biblinių knygų rinkinys. Jis su Naujuoju Testamentu sudaro krikščionių Šventąjį Raštą. ST aprašomas pasaulio sukūrimas , surašyti įvairūs įstatymai, įskaitant dekalogą.
              Viskas prasidėjo nuo gyvo žodžio, perduodamo iš lūpų į lūpas, iš kartos į kartą, apie tai, kaip ir kada žmogus atpažino veikiant Dievą savo istorijoje.
              Gal tai bus kai kam staigmena, bet Paulius aiškiai pasakė, kad šis Raštas mus “išganymui per tikėjimą Kristumi Jėzumi” gali pamokyti (2 Tim 3,15). Senojo Testamento Raštą sudaro pamokymai apie išgelbėjimą, kuris prieinamas “per tikėjimą į Jėzų Kristų”. Mozė, Abraomas, Isaakas, Jokūbas, Elijas, Danielius, Dovydas ir kiti, kurių amžinas gyvenimas buvo išpranašautas, gauna išgelbėjimą tuo pačiu būdu, kaip ir mes jį gauname: tikėdami į Jėzų Kristų, tikėdami į pažadėtą Mesiją, kuris Senojo Testamento Dievo tarnus gali išlaisvinti nuo jų nuodėmių.
              Paulius tęsė: “… ir naudingas mokyti, barti, taisyti, auklėti teisumui, kad Dievo žmogus taptų tobulas, pasirengęs kiekvienam geram darbui” (16-17 eil.).
              Petras pridūrė: “Mes turime tvirčiausią pranašų žodį. Jūs gerai darote, laikydamiesi jo tarsi žiburio, šviečiančio tamsioje vietoje, kol išauš diena ir jūsų širdyse užtekės aušrinė” (2 Pt 1,19). Kristus: “Nemanykite, jog aš atėjęs panaikinti Įstatymo ar Pranašų [Senojo Testamento]“. Jis išpildė Įstatymą mums parodydamas, kaip mes turime gyventi, jei mes tikrai norime gyventi pagal Dievo Įstatymo dvasią.
              Kodėl Senasis Testamentas buvo toks svarbus Naujojo Testamento autoriams, ir kodėl jis yra toks svarbus šiandienos žmonijai? Prisiminkime kai kuriuos dalykus, kurie buvo paskelbti per Senąjį Testamentą. Taigi:
              •Jis atskleidžia, kad yra Dievas – Kūrėjas – ir kad žemė neatsirado pati savaime. Dievas kiekvienu metu kontroliuoja savo visą kūrybą (Pr 1; Izaijo46,9-10).
              •Jis atskleidžia, kad šis Dievas yra meilės Dievas, kuris labai susirūpinęs kiekvienu žmogumi, kuris kada nors yra gyvenęs žemėje, ir kad jis nori visą, dalintis su visa žmonija. (Ps 8,4-8; 86,5; ).
              •Jis atskleidžia, kad Dievo meilė yra nusakyta jo įsakymais – abiem didžiaisiais Dievo Įsakymais:
              “Mylėk Viešpatį savo Dievą visa širdimi, visa siela, visu protu ir visomis jėgomis ir visomis jėgomis” ir “Mylėk savo artimą kaip save patį” (Mk 12,29-31; Įst 6,5; Kun 19,1.
              Dešimt Įsakymų, ta teisėtvarka ir įstatymai, kurie remiasi Dešimčia Dievo Įsakymų, parodo mums, kaip mes galime gyventi pagal Dievo nurodymus, Jo Meilės pavyzdį.
              Senasis Testamentas kartu su Naujuoju Testamentu, kaip Dievo dvasios dovana mums :
              •Jis atskleidžia, kad nuodėmė atneša kančią – kad už nuodėmes mes būsime nubausti. Kai nuodėminga visa tauta, vieną dieną ji už tas nuodėmes užsitarnaus bausmę.
              Iš kitos pusės Dievas su malonumu atleis žmogui ar visai tautai nuodėmes, jei jie savo nuodėmių gailėsis ir prašys Dievo atleidimo (Įst28,15-68; Ps 103, 8-13).
              •Jis atskleidžia Dievo planą, kad grįš Atpirkėjas, kuris už žmonijos nuodėmes mirė, ir kad tas Atpirkėjas, Mesijas, sukurs žemėje Dievo Karalystę. Atskleidė jo prisikėlimą iš numirusiųjų amžinajam gyvenimui (Iz 53; Dan 2,44; 7,27; 12,2-3; 12,2-3; Job 14,1-15; Ez 37).
              •Jis atskleidžia, kad bus nauja Sandora, pagal kurią Dievas savo tautai duos Šventos Dvasios dovaną, norėdamas akmeninę žmogaus širdį pakeisti širdimi, kuri myli Dievą ir jam paklūsta ( Jer 31,31-34; Ez 37).
              •Jis atskleidžia, kad žmogus buvo sukurtas pagal Dievo atvaizdą, kad būtų panašus į Dievą ir galėtų valdyti kartu su Dievu Visatą (Pr 1,26-27; Ps 8,6.
              Tai keletas iš nuostabių tiesų, kurias atskleidžia Senasis Testamentas. Nenuostabu, kad šėtonas apakino žmones, vaizduodamas, kad Senasis Testamentas yra pasenęs, kažkas, ką Dievas turėjo panaikinti, nes Jam kilo geresnė idėja. Naujasis Testamentas remiasi Senuoju Testamentu. Jie kartu sudaro vieną visumą – Dievo Meilės žmogui istoriją. Biblija – amžių sukauptas dvasinis Turtas, didžiausia Dievo Dovana mums!!!
              • ROBERTAI rašo:
              Roberta, dėkui. Bibliją teko perskaityti , įskaitant ST daug kartų, kai kurias vietas moku vos ne mintinai. Dėl tų ST vietų, kuriose minimas žiaurumas yra sudėta daug žmogiško faktoriaus. Tuometiniai žmonės visus darbus: tiek gerus, tiek blogus priskyrė Dievui, Jo valiai. Panašiai, kaip dabar rašo Žėkai, kad dievas Titanas yra blogio bei gėrio vienas ir tas pats asmuo.Tai pagoniškas mąstymas. Kad pakeisti tokį mąstymą, o ir poelgius, įrodyti , jog Dievas yra Meilė – atėjo į Žemę Jėzus Kristus. Jis savo mirtimi ant kryžiaus įrodė, kad Dievas yra TIKROJI MEILĖ,KELIAS,TIESA IR GYVENIMAS!
              Visą blogį, chaosą daro Visatoje patys žmonės ,kuriems vadovauja ne Dievas,o Šėtonas. Dievas tam ir padovanojo Dekalogą, kad galėtume jo laikantis kurti Didžiosios Meilės harmoniją Žemėje. Pripažink, Roberta, kad tikrai nebūtų blogio, jei žmonės laikytųsi Dekalogo, kitų, kad ir žemiškųjų įstatymų.
              Viešpaties Jėzaus Kristaus paliktas NT mus moko, kaip gyventi santarvėje su Dievu ir kitais žmonėmis. Tačiau daugumai žmonių tai per sunku. Jie bando eiti lengvesniu keliu – lipdami vienas kitam ne tik ant kojų, bet ir ant galvų dėl savo žemiškojo gyvenimo laikinojo gerbūvio. Bando rašyti neva dievo diktuotus laiškus, kuriuose iškreipiamas tūkstantmečiais sukauptas dvasinis Turtas- Biblija. Šėtonas viską daro, kad tik galėtų pagrobti mūsų dvasią per nuodėmes, apnuogintų sielą…, nes jo tikslas pervilioti kuo daugiau žmonių savo pusėn. Iš Viešpaties Kristaus Bažnyčios į New age vedmanų. Viena naujausių tokių antibiblinių bažnyčių yra Merkinės piramidės, kuri turi titanų padiktuotus raštus ir jai vadovauja titanų sukurtas vaikas Titanas. Šios bažnyčios valdytojas New age propaguotojas Ž. Povilas su verslininke jo mama Onute. Nors ST papildė NT, bet Merkinės piramidėje vis dar pučia pagoniški vėjai, kaip ant mielių auga okultinė stabmeldystė.”

            • Posted 2011-11-05 at 23:09 | Permalink

              Pritariu Rokiškiui dėl KGB – tiesiog nueik.
              O piramidė tai hoho! Aš kai buvau prieš kokius 5 metus, jokio tokio prašmatnumo nebuvo. Buvo kažkas, bet be kupolo. Šuo bėgo per patį vidurį ir prabėgo. Tuo savo šunim visiškai pasitikėjau (ji, tikiuosi, jau reinkarnavosi į kokią princesę ar dar kiečiau) todėl įsitikinau, kad cirkai ten. Pelningi, vienok.

              • Evaldas
                Posted 2012-02-12 at 19:18 | Permalink

                SIAUTĖJA . Merkpiramidieje titanai , tai wampyrai ” Ieva taip pat truputį pramerkė vieną akį. Jos smalsumą patraukė vidury piramidės išdėstyti mediniai indeliai, panašūs į ostijas. Ieva nesusivaldė ir vieną jų atidengė. Plokšti ir apvalūs „pinigėliai“. Pasirodo, kad aplinkinės bažnyčios čia energetiškai pakrauna komuniją. Ieva prisipylė butelį nematoma energija pakrauto vandens, tačiau akivaizdu, kad ją šoks dvasingumas truputį nuvylė.” Hmm… rašo Žėkas, kad devo tėvo sakramentas, o pasirodo, kad vampyruoja aplinkines bažnyčias. Vadinasi tiesa, kad titanai yra vampyrai. Net aplinkines bažnyčias vampyruoja. Titanai, pakylėtieji valdovai, Povilo dievukas ir t.t. Nėra nei lemūrai nei dar kas nors. Tai realios dvasinio pasaulio būtybės, su kuriomis ezoterinių praktikų dėka yra užmezgami kontaktai. Šiuo metu skaitau labai gerą knygą – Ezoterikos iššūkis krikščionybei, tai sužinojau labai daug įdomybių. Tas dvasines būtybes mūsų religija vadina vienu apibendrintu terminu – piktosios dvasios. Jų yra ištisa hierarchija. Tai buvę angelai, dėl išryškėjusių blogų polinkių atskirti nuo Dievo. Tai neapsakomai didelio intelekto sutvėrimai, kurie turi milijonų metų patirtį ir žinias. Ezoterikams ganėtinai yra lengva užmegzti kontaktus su šiais subjektais, nes jie yra labai arti mūsų substancine prasme. Dažnai, kontaktų užmezgimams ir dvasinėms iniciacijoms yra pasitelkiami įvairūs ritualai ir ritualinės erdvės – kaip piramidė. Šios dvasinės būtybės siekia įdiegti žmogui atvirkščią savęs supratimą nei to moko Dievas.Jie patys yra demonai, o prisistato įvairiai kelių devų vardais.Tikėjimas, ritualai Merkinės piramidės karkase yra TITANIOMANIJA.Tai liga, kai žmones neatskiria Dievo nuo tų, kurie prisistato devais. Šiuo Žėkų mokslo atveju titanų titanai. Geriant titanų užkrautą H2O stiprinamas ryšys su jais…

          • Posted 2011-03-24 at 16:25 | Permalink

            Nueik tiesiog į ten ir paskui pasidalink, ar susiję kažkuo su žinojimu, ar ne.

          • Evaldas
            Posted 2011-06-12 at 17:01 | Permalink

            MANAU, KAD BUS AKTUALU PASKAITYTI VISIEMS:
            ” Klausimas: “Loreta: Merkinės piramidė
            GJK ! Ar galiu skaityti Povilo Žėko raštus, o taip pat vykti Į Merkinės piramidę. Komentarai Merkinės bažnyčios puslapyje, kitur nurodo, kad tai prieštarauja Bažnyčiai. Ar tikrai taip? Sudiev.
            Atsakymas: Panaros Pilnų namų bendruomenės svečių knygoje:
            “Jeigu esate katalikė ir norite gyventi oriai, kaip Dievo vaikas, skaitykite Šventąjį Raštą ir Katalikų Bažnyčios katekizmą, nesileiskite vedžiojama už nosies netikrų pranašų.
            Jeigu Jums pakeliui su New Age, tada galite nekreipti dėmesio į Katalikų Bažnyčios įspėjimus.
            Plačiau apie tai galite pasiskaityti interneto puslapyje http://www.egzorcistas.lt
            Loreta: Čia radau apie New age ir šitą straipsnį, paskaitykite:
            “Piktosios dvasios veikimas
            Kiekvienas žmogus yra pašauktas bendrystei su Dievu. Kiekvieno mūsų tikslas yra Dievas ir kiekvieno mūsų gyvenimo kelionė yra kelionė Dievop. Tačiau yra „tasai“, kuri trukdo keliauti ta kryptimi, kurion esame pašaukti. Tas „tasai“ yra blogio dvasia, arba Šėtonas, Piktasis, Velnias, Gundytojas (įvairiai jį galima pavadinti). Šio straipsnelio tikslas yra padėti bent kažkiek atpažinti savo gyvenimo kelionėje tos blogio dvasios veikimą (nes kiekvienas yra veikiamas ne tik Gerosios Dievo Dvasios, bet ir Piktosios dvasios; ir kuo žmogus yra arčiau Dievo, tuo labiau Piktasis niršta ir jį puola), atpažinti, kaip ji mus atakuoja, kaip kėsinasi „išvesti mus iš kelio“. Piktasis bijo būti demaskuotas, o būtent tai mes ir ruošiamės daryti. Taigi, koks yra tas Piktasis ir kaip jis veikia?

            Šėtonas nėra kūrybingas, jis kartojasi, todėl jo veikimą galima net numatyti, nuspėti, atpažinti. Žinoma, jis yra klastūnas, jis klaidina ir painioja. Jis gėrį vadina blogiu, o blogį gėriu, jis mėgsta slėpti dalykus, tačiau žmogus, kuris daro sąžinės sąskaitą, kuris stebi save, savo jausmus ir elgesį, savo intencijas, aplinkybių poveikį, įvertina pasekmes, gali išmokti atskirti Dievo Dvasios ir Piktosios dvasios veikimą ir pastarajai pasipriešinti.

            Šėtonas yra kaltintojas, viena jo savybių yra kaltinimas. Savy blogio dvasią galime atpažinti iš polinkio kaltinti kitus ir net save. Neturėtume pasiduoti pagundai kaltinti. Negalima kaltinti netgi savęs. Reikia pripažinti tiesą apie save ir apie kitus, bet ne kaltinti (savęs kaltinimas veda į nusiminimą ir neviltį, o nusiminimas yra pats brangiausias Piktojo ginklas, su kuriuo jis mums pridaro bene daugiausia žalos). Pavyzdžiui, nusidėjus nereikia graužtis, bet pripažinti tiesa: „Taip, nusikaltau, nusidėjau. Dieve, dovanok, atleisk man“, tikint, kad Dievas yra gailestingas. Na, o pasakymas, kur būna Mišių pradžioje „Esu kaltas, esu kaltas, esu labai kaltas…“ nėra savęs kaltinimas ta prasme, kuria kalbama čia. Pasakymas „Esu kaltas“ čia nereiškia savęs kaltinimo, bet yra tiesos pripažinimas ir prisipažinimas, kad esu nusidėjęs ir toks, koks esu pasivedu Dievo gailestingumui. Kaltinimas (tiek kitų, tiek savęs) turi teisimo, smerkimo nuostatą… O teisti ir smerkti niekas mums nedavė teisės…
            Gundytojas vilioja žmogų apgaulingu realybės vaizdu, paveikia per smalsumą, verčia suabejoti tiesa. Velnias yra melo tėvas, jame nėra ir negali būti tiesos. Taip, jis gali pristatyti dalyką, kaip teisingą, gali sakyti net ir tiesą, tačiau jo melas slypi tame, kad jis parodo ne visą tiesą, svarbiausiąją dalį, esmę nuslėpdamas. Taip jis žmogų gali sugundyti, nukreipti nuo kelio pasinaudodamas net ir gerais, leistinais dalykais. Pavyzdžiui, šėtonas netgi gali pasinaudoti žmogaus pamaldumu… Jis gali skatinti melstis tada, kai reikia atlikti reikalingus darbus, vykdyti pareigas. Pasidavus tai pagundai lieka neįvykdytos pareigos. O Dievo valia yra, kad mes deramai atliktume savo pareigas; jų neįvykdymas yra apsileidimo nuodėmė. Ir štai, Šėtonas, pasinaudojęs žmogaus pamaldumu priverčia nusižengt Dievo valiai – apleisti savo pareigas… Čia tik vienas pavyzdys. Kiekvienas pažvelgęs į savo kasdienybės patirtis galėtume atpažint ir kitų pavyzdžių.

            Šėtonas yra skaldytojas. Jis sėja tarp žmonių susiskaldymą per įvairiausius dalykus: per įtarinėjimus, pavydą, rietenas, pikto linkėjimą ir pan. Šėtonas taip pat stengiasi ir mūsų viduje sukelt sumaištį, atnešt neramybę. Užtat tikintis žmogus budi, kad neprarastų vidinės ramybės bet kokiose kasdienybės situacijose, nes vidinė ramybė yra Dievo Dvasios veikimo sąlyga.

            Šėtonas nori žmogų pavergti. Visokios vergystės, priklausomybės (pavyzdžiui, alkoholiui, narkotikams, rūkymui, seksui, magijai, godumas pinigams, garbės troškimas ir kt.) yra Šėtono veikimo išdava. Pažvelkim į save… Kokias aš turiu priklausomybes? Sąžiningai ir atvirai pažvelgus, tikrai jų atrastume. Na, pavyzdžiui, polinkis apkalbinėti kitus… Pažvelkim pirmiausia į tai, kokias darom taip vadinamas „lengvas“ nuodėmes. Pabandykim jų atsikratyt. Tikrai nebus taip lengva, nes čia slypi dauguma mūsų priklausomybių (vieni linkę keikti, kiti apkalbinėti, piktai bartis šeimoje, paskubom melstis, rūkyti, praleisti daug laiko prie televizoriaus, kompiuterio, nusirašinėti per kontrolinį arba egzaminą ir t.t.). Nebijokim pažvelgt ten, kur dar nesame laisvi. Tik atpažinę grandines, jas galėsim su Dievo pagalba nusimest.

            Šėtonas baugina. Baimė atvirai pažvelgti į save, baimė atsiduoti į Dievo rankas, baimė pavesti Jam visus savo rūpesčius – apskritai visokios baimės, atnešančios neramybę yra iš Piktojo. Dievas Šventajame Rašte ragina: „Nebijokite!“, o Velnias sako: „Bijokite!“. Atpažinkim savo baimes ir nepasiduokim, su pasitikėjimu atiduodami jas i Jėzaus rankas.

            Štai, pateikėme keletą pavyzdžių, kaip Šėtonas daro įtaką mums. Tačiau yra dar kitas dalykas: kai Piktasis visiškai užvaldo žmogų. Tai vadinama apsėdimu. Kaip ir Jėzaus laikais taip ir šiandien yra daugybė apsėdimo atvejų. Kiekvienoje vyskupijoje yra vyskupo paskirti kunigai egzorcistai, kurių tarnystė yra išvaryti iš žmogaus velnią. Šėtonas, radęs spragą, tuoj įlenda į širdį. Žinoma, jis negali į ją patekti be žmogaus leidimo, nes kam atveriam savo širdies duris, tik tas pro jas ir įeina. Ko pirmiausia turime vengti, kad į mus „neįlįstų“ Piktasis? Per ką pirmiausia jis įsibrauna į žmogaus vidų?

            Pirmiausia tai reiktų keisti savo nuodėmingą gyvenimą (jeigu žmogus tokį veda). Vengtina žiūrėti siaubo filmus, nežiūrėti pornografijos, neskaityti ezoterinės neaiškios literatūros, nepersiuntinėti elektroninių laiškų, kuriuose sakoma, kad „siųsk toliau, o jei to nepadarysi, tau atsitiks kas nors bloga“ (tokius laiškus reikia drąsiai iš karto ištrinti). Jokiu būdu negalima naudotis būrėjų paslaugomis ir patiems tuo užsiiminėti (nors ir netikint pačiais burtais). Būrėjai iš tiesų gali atspėti ateitį, bet jau mes, vietoj pasitikėjimo Dievo Apvaizda, save pavedam blogio jėgom, kurios atima laisvę ir manipuliuoja žmogumi, o ilgainiui ir visiškai užvaldo žmogų. Tas pats pasakytina ir apie visokius spiritizmus, kuriuos ypač mėgsta paaugliai, horoskopų skaitymą. Visa tai yra nuodėmė! Ir jei turėjau reikalų su panašiais dalykais, privalau viso to atsisakyti, prieiti išpažinties ir visa tai išpažinti. Kitaip labai rizikuojama patekti į Piktojo nagus taip, kad gali prireikti net egzorcisto.

            Atminkim, kad Piktasis bijo viešumos, dienos šviesos, todėl nevenkime dažniau eiti išpažinties, nes, išpažindami nuodėmes, mes kartu įvardijame ir jo darbus. Jei dažnai kankina kokios pagundos, naudinga ir jas kunigui išsakyti. Kitas dalykas – neišsigąskime. Kristus mus drąsina: „Aš jums tai kalbėjau, kad manyje atrastumėte ramybę. Pasaulyje jūsų priespauda laukia, bet jūs būkite drąsūs: aš nugalėjau pasaulį!“ (Jn 16,33). Nebijokim pasitikėt Dievu, net jei reiktų kartais ir surizikuot…

            kun. Gintaras OFS “

      • Posted 2011-03-24 at 11:58 | Permalink

        Manyčiau, kad taip. Nes į Kryžių kalną ji teužlipa tik iki pirmojo kalno viršaus.

    • skirtumas
      Posted 2011-03-23 at 22:28 | Permalink

      O kas yra neigiamas biolaukas? Ir kas yra teigiamas biolaukas?

      • Posted 2011-03-24 at 11:57 | Permalink

        Ilgai aiškinti… Tiesiog tai dalykai, kuriuos bijome pripažinti, bo jų neina pasukioti atsuktuvu.

        • skirtumas
          Posted 2011-03-24 at 13:53 | Permalink

          Aišku. Dabar jau pilnai aišku kas tie biolaukai 🙂

          • Posted 2011-03-24 at 14:19 | Permalink

            Matai, kai žmogus tau pasako, jog kažkam yra LABAI chujovai ir tam kažkam po mėnesio-pusantro nustato beviltišką vėžį – susimąstai (tai ne vienetinis atvejis). Ir kai tas žmogus sustoja prie trobos Česukuose kampo ir sako: “Po ta piramide nėra ko lįsti” – aš linkęs patikėti ir nelįsti. Tiesiog aš nesigilinu į bioenergetikos mechanizmą – kaip kad daugeliui nerūpi, katron pusėn juda elektronai, kad įjungtum šviesą kambaryje.

          • skirtumas
            Posted 2011-03-24 at 14:46 | Permalink

            O aš vat ir bandau pasigilinti į tą bioenergetikos mechanizmą. Man čia visiškai neaiški “energijos” reikšmė. O tas “bio” priduoda kažkokio mistiškumo…
            Aš vis kabinėjuosi prie “negatyvumo” ir “pozityvumo” reikšmių čia. Man jos čia neaiškios.
            Aš iš tų, kuriam rūpi kaip tie elektronai kur juda.

    • Pagalba
      Posted 2011-05-02 at 20:51 | Permalink

      Bažnyčios požiūris į okultizmą ir ezoteriką – buvo ir yra neigiamas. Kun.R.Valerijus sako: “Nėra nei baltos, nei juodos magijos. Maginiai ritualai Česukų piramidėje – blogis.” Ritualais manipuliuojami tikintys, išniekinamas jų tikėjimas.
      Bernardinų bažnyčios, Naujujų religijų CV nario A.Peškaičio nuomone, ezoterika ir okultizmas šiuo metu įvilkti į labai patrauklius drabužius, pateikiami net kaip krikščionybės pagilinimas . Merkinės piramidės karkase po gaubtu ir kieme stovi pagoniški kryžiai . New age naudojami terminai: energetika, karma,aura, čiakra, persikūnijimas ir kt. Okultizmo esmė – pažadinti žmogaus slaptąsias galias, kurios yra ne kas kita, kaip dvasios galimybė susitikti su tamsiųjų jėgų pasauliu. „Užsiimdamas okultizmu ir siekdamas manipuliuoti antgamtiniu pasauliu žmogus žaidžia neleistiną žaidimą, siekia santykio su šėtonu.”
      Merkinės piramidės valdytojai savo knyga , dvasiniais raštais, pristatydami juos, kaip skaitinius pagrindiniame Česukų piramidės svetainės puslapyje, drąstiškai žaidžia žmonėmis . Dievo neva pranešimu apie virsmą , pataria daryti neapgalvotus žingsnius, kaip pvz. išimti pinigus iš bankų, pristato valstybės institucijas, kaip nepatikimas.Tai gali pasireikšti nepageidaujamomis pasekmėmis, psichikos sutrikimais, net apsėdimu. Dvasininkai įvardija New age nešamą blogį Merkinės piramidėje, kuris užgožia žmonių dvasios šviesą. Bažnyčios nuomonė apie Česukuose skleidžiamą New age ideologiją, ten vykdomus ritualus yra neigiama. Krikščionims ten vykti nepatartina.
      Teisingai ir įdomiai parašyta plačiau ” Tėvynė ir kasdienybė: Aklas aklųjų vadovas.” Ieškokite tuo pavadinimu google.

      • skirtumas
        Posted 2011-05-03 at 07:15 | Permalink

        Aš tai manau, jog pagoniškų kryžių apskritai nėra. Tokio daikto nėra. Prašome nekalbėti netiesos! O kur melas, tai žinote…

        • Evaldas
          Posted 2011-05-29 at 18:08 | Permalink

          “Aš tai manau, jog pagoniškų kryžių apskritai nėra. Tokio daikto nėra. ”
          Sveiki, skirtumai! Iki Kristaus visi kryžiai buvo pagoniški. Priešais Merkinės piramidės gaubtą , kieme stovi trys mediniai kryžiai su pagoniškais motyvais. Ant jų kiekvieno atskirai pritvirtinta širdis, akis, paukštis. Jie pavadinti Švč. Trejybės kryžiais. Neva ” nukryžiuota” Dievo Švenčiausioji Trejybė: Jėzus Kristus, Dievas Tėvas ir Dievas Šventoji Dvasia.Tikrumoje buvo nukryžiuotas tik Dievo Sūnus Jėzus Kristus. Jo mirties kryžius vaizduojamas su mūkele ar visai be nieko taisyklingomis kryžmėmis. Prikalimas prie kryžiaus širdies, akies, paukščio yra satanizmo išraiška. Vadinasi, kad Česukų teritorijoje stovi ne Kristaus( pagoniški) kryžiai su satanizmo apraiškom juose.
          Pažinimo kelyje Jurgis B rašo: “Svais, VAIKELI, ant kryžiaus buvo nukryžiuotas tik vienintelis Dievo Sūnus Jėzus Kristus, nes Jis vienintelis turėjo fizinį kūną. Kryžius, tai mirties ženklas. Kristus mirė, tai reali istorija, todėl Jo kryžių krikščionys garbina. Per tą kryžių mes garbiname patį Viešpatį Jėzų Kristų. Turbut dar prisimeni mano pirmtako Jurgio žodžius: ” Garbinu ir šlovinu, Tave Jėzau Kristau, kad šventuoju kryžiumi atpirkai pasaulį”. Ant to kryžiaus gali būti vaizduojama : Kristaus atvaizdas, visai nieko, nes Viešpats Jėzus Kristus prisikėlė. ALELIUJA!
          Merkinės piramidės kryžiuje , kuris neva vaizduoja Dievo Sūnų, kažkodėl pritvirtinta ŠIRDIS. Kodėl? Širdis paprastai tapatinama su SIELA.Tai reikštų, kad Kristaus Siela ar Jo net Širdis dabar yra iš naujo nukryžiuoti. Apie Dievo Tėvo ir Šventosios Dvasios nukryžiavimą, tai negali būti net jokios kalbos. Visa Dievo Švenčiausioji Trejybė nukryžiuota negali būti. Juk jie niekada nemirė. Širdies, paukščio, akies prikalimas ant pagoniškų kryžių kvepia SATANIZMU.
          Pažinimo kelyje apie tai Saliamonas rašo:
          “Man atrodo su tais kryžiais yra taip: Povilas užsakė tris “belenkokius” medinius kryžius, o koks nors tų kryžių drožėjas pridrožė tai, kas jam šovė į galvą. Gal vienodų daryti nenorėjo tai ilgai nemąstęs “nukryžiavo” visą Trejybę. Kadangi anas labai giliai į simbolių prasmes nesigilino, o Povilas nebūdams kataliku – tuo labiau, tai ir gavosi toks lepsusas. Nenorėčiau tikėti, kad čia tame yra kažkokia konspiracija, tiesiog žioplokas žingsnis. Dauguma skulptorių yra pusiau pagonys, todėl kai jie ima interpretuoti kažką, tai rezultatai daug ką šokiruoja.”

    • Evaldas
      Posted 2011-06-09 at 18:25 | Permalink

      Dėl tos bioenergijos, manau atsakys liūdytojai:

      “REZIUME APIE MERKINĖS PIRAMIDĘ( LIUDIJIMŲ SANTRAUKA)

      TV kalbėjo žmogus, kad į piramides energiją suneša velniai. Piramidės biesus sutraukia. Česukuos, tiesa netikra – tik jos karkasas. Įėjimas į jį per tris medinius antikristinius kryžius pagoniškais motyvais. Tai jau pavojinga. Pažinimo kelias: Vizito metu pragaro ugnis sudegina jūsų dvasinę apsaugą ir jūs tampate pasiekiami demonams. Dora tvirtina: Vienas mano geras draugas, išmanantis okultinius mokslus, yra pasakęs, kad Merkinės piramidė – tai “velnio sostas”, o jo paskirtis – gaišinti žmonių laiką, atitraukiant juos nuo svarbios žmogui tuo metu veiklos…
      P.Žėkas: “Dievas apie Tėvą kalba: „Dievo Tėvo egzistencija jūsų žemišku supratimu apibrėžiama kaip liepsnojančioji. Dievas Tėvas jums atrodytų, jeigu jūs jį pamatytumėte, kaip liepsningasis ugnies kamuolys.“ Karštis nemalonu, o dar nemaloniau po smertes. Dora: “Dėl Povilo perspėju jau nebe pirmą kartą. Dievo balso jis negirdi. Ne visi teigiamai atsiliepia apie piramidę. Daugiau neigiamai. Jūs geriau ką žmonės apie Povilo piramidę rašo pasiskaitykit. Neradau dar tokios išpažinties žmogaus kuriam būtų paderėję, kai kurie sako priešingai – pasijuto blogiau, pradžiai, baigiant sieros kvapo užuodimu . Vyskupas S. Tamkevičius dėl trišonės reikalingumo atsako taip: “Dievo malonei gauti jokie vamzdeliai nereikalingi. Kas bando “vamzdelių” ar kitokių daiktų bei veiksmų pagalba susirišti su “dieviška energija” ir panaudoti ją gydymui ar kitiems tikslams elgiasi kaip eilinis šamanas ar burtininkas.
      Saliamonas: “Česukų piramidė ir jos įkūrėjai išpažįsta kitokią Dievo sampratą ir jo garbinimo būdus, kurie mažai ką turi bendro su Katalikų tikėjimo išpažįstamu Dievo supratimu ir sekimu. Tai sinkretinė tikėjimo ir religinės praktikos pakraipa, kuri talpina savyje įvairias ezoterines sudedamasias dalis. Panašių religinių darinių pasaulyje yra daug ir jie visi skirtingai interpretuoja Dievo sampratą. Todėl Katalikų bažnyčia atsiriboja nuo panašių reiškinių ir laikosi vienintelių savo tikėjimo šaltinių: Šventojo rašto, kuriame Dievas save atskleidė realiu buvimo ir Bažnyčios tradicijos, kuri grindžiama šventųjų gyvenimais ir liudijimais.” New age ne Dievo, bet velnio darbas.
      Vėjūnė: “… Sekmadienį apsilankiau Česukuose. Nebuvau mačiusi piramidės po kupolu. Ir žinot ką?Labai keistai pasijutau. Man pasirodė,kad joje labai klampi energija ir ji neteka. Ji troški,gliti ,tarsi pelkeje vanduo … Vėliau ilgai vaikščiojau po mišką,mėgindama apsivalyti. Dar ir vakar stypsojau apsikabinusi medį. Sapopė: nebūtina, kad piramidė būtų donorė. kas tada ištrauks ligas? Dievas duoda energiją, o velnias ima. Ir ima blogą energiją, nes pats blogs( tumsus). ligos yra bloga energije tinkanti titanams. išeina, kad velnias irgi gydo. kas manot kitaipos? šventieji nemirtų. o anie išeina pas Dievulį, o dauguma gan jauni. tamsa traukia , vampyruoja energiją, o taip tos energijos( ligos) sumažėjus pasidaro geriau. taip gydo nelabieji, kad galėtų paimti sielą, ją valdyti po mirties. P. Žėko knygoje parašyta, kad dvasia valdys sielas. sielos jau bus be dvasios( energijos). neduok die net priešui ten tos dvasios valdyme atsidurti. Pažinimo kelias : “Piramidė tampa energetine kempine, kuri sugeria įvairiausių žmonių šizas. Daiktai turi savo auras ir tai galima nuskaityti. O dabar įsivaizduok, ateina į piramidę šimtai žmonių su savo tikėjimais, fantazijomis, ligomis ir įkrauna tą vietą savo nekokybiška energetika.“
      P. Žėko skaitiniai: „Neverta pinigų laikyti bankų sąskaitose, nes vieną lemtingą dieną jie taps nebeprieinami: dėl techninių kliūčių sąskaitos bus „įšaldytos“. Būtiniausiais dalykais reikėtų pasirūpinti dar šiais metais nelaukiant 2012-ųjų nei pradžios, nei pabaigos.“ Bando prichvatizuoti ar ką? “Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” Rašo pats apie save…Titaniška puikybė. Ziges: Povilas taip pat teisus iš dalies ir neteisus. Kad radiacijos lygis smarkiai padidės patvirtinimų vis daugėja, bet dvasingi žmonės neragina statyti bunkerių.“ Jie pasitiki Dievu.
      Amina: „Sia info perskaicius padariau galutines isvadas, issisklaide visos abejones, ka perskaiciau 3 valdovu laisku knygoje, radau sioje Povilo nuskaitytoje informacijoje, kuri yra koncentratas, kaip komfaro spiritas, sudetas tik i 16 lapu.“ Dievas nediktavo Povilui? “3 valdovu laisku knygoje, radau sioje Povilo nuskaitytoje informacijoje,” liudija sirijuj amina. poviliuks mikušinų bendras… piramidė anų nama… aš matau anuos česukų piramidės viduj juodą velnią, kai pritrauk žmonių kundalini- žalčio energijos , tai jis , na tas velnias paraudonuoj…niu, ką galvojat? toks česukuos dievs…)
      Pinigėliai taip krenta iš nesuprantančių moterėlių rankelių po tais trim pagoniškais kryželiais. Niekas netiria , aklai patiki… Lengvas verslas… viliojantis, pelningas. Reikia tik su protu, gudriai viską daryti pagal knygas, nuplagijuoti, pakoreguoti, “pakrikščioninti “, blyneliais pamaloninti, vandenėliu pagirdyti….
      Ištraukos iš knygos „ Aklas aklųjų vadovas ” apie Merkinės piramidę: „Kadangi jie tarnauja velniui, tad jiems padedančios jėgos yra pragaro piktosios dvasios, tie patys išvaryti iš Dangaus angelai, dabar patapę demonais. Savo galių jie neprarado ir naudoja jas tarnaudami šėtonui ir jo tarnams šioje žemėje, – visokio plauko magams, būrėjoms, ekstrasensams, ar Merkinės piramidės šeimyninės rangos sukčiams. Turiu žodį ir Merkinės merui – jei miesto valdžia nesustabdys šios veiklos, gausus bus psichikos ligonių derlius Lietuvoje, o farmacijos verslo rykliams iš kur pasipelnyti… Na, o jei ši sukčių ir velnio tarnų veikla toleruojama dėl miestelio šlovės, lai žino, kad Merkinės „piramidė“ – ne Cheopso, tad ir „šlovė“ kitokia. Liūdnos mišios laukia daugelio… O netikrus stebuklus piramidėje režisuoja šio pasaulio dievaitis, šėtonas ir jo tarnai demonai, bei apakinti arba klastingi žmonės: „Jų atveju šito amžiaus dievas (šėtonas) apakino netikinčiųjų protus, kad nematytų Kristaus garbės Evangelijos spindėjimo….Ir visa ši veikla vadinama paprastai – okultizmas!…Tai nėra nepavojinga ir nereikšminga!Tai – nuodėmė ir pasišlykštėjimas Dievui! “

    • Patara
      Posted 2012-02-19 at 13:18 | Permalink

      Vaduotis skubu 2012-02-19 12:17:05

      “Vandė rašė…
      Demonai įsisiautėjo Česukų Merkinės piramidės Žėkų valdose.Titanai arba demonai nori užvaldyt Lietuvą. Taip, taip…
      DOMINA MERKINĖS PIRAMIDĖS TITANŲ IŠDAIGOS? Jei norite išsivaduoti ir rūpi Merkinės ” piramidės” titanų , Povilo dievukų išdaigos plačiau skaitykite google pagal raktinius žodius: 1. Klauskunigo.lt ( vietoj raktiniai žodžiai: Merkinės piramidė, nuodėmė, abortas. 2. Merkinės piramidė – titanai. 3.Dvasia – Merkinės piramidė. 4. Merkinės piramidė, klausimai – atsakymai. 5. Merkinės piramidė ir New age, sinkretizmas. 6. Egzorcistas.lt ir kitus, iškilusius klausimus skaitymo eigoje. 7. Merkinės piramidė ,pasaulio pabaiga. Povilo Žėko raštai apibūdinami, kaip klaidamokslis. Knyga” Žodis, apšviečiąs pasaulį” taip pat. Klauskunigo.lt pataria visiems nepailsti, ieškoti,aiškintis, netingėti… skaityti KBK . Sekmės!? IŠSIVADUOKIT,KOL DAR GALIT, KOL DAR ESAT GYVI!GYVI! Vaduokitės per savo parapijas…”

  4. Posted 2011-03-24 at 21:22 | Permalink

    -> skirtumas – studijuok, bet protingų knygielių skaitymas nepadės. čia aš rimtai. o tikros studijos yra labai sunkios, nes reikia pačiam bristi per upę.
    sėkmės!

    • skirtumas
      Posted 2011-03-24 at 22:46 | Permalink

      O ar galėtumėt pasidalinti savo supratimu apie tai kas yra toji bioenergetika?

      • Posted 2011-03-25 at 10:21 | Permalink

        Labai-labai populiariai – aplink kiekvieną žmogų yra bioenergetinis laukas. Na, tarsi iš mūsų sklistų statinė elektra, jei labai suprimityvinti. Galima išmokti tą lauką reguliuoti ir juo naudotis. Pvz, diagnozavimui ar gydymui. Pvz, vėžiniai augliai skleidžia “šaltį”. Pvz, galvos skausmas gali būti nuimtas atitinkamais pirštų paspragsėjimais, nepaliečiant galvos. Bet visa tai turi kainą tam, kuris tuo užsiima – yatingai padidėja organizmo jautrumas. Pvz, jei mano brangiausioji ryte jaučiasi ypač blogai, vakare per žinias sužinome apie žemės drebėjimą kur nors Japonijoje.
        P.S. Šiaip aš tais dalykais neužsiimu ir nesidomiu, jei ką. Tiesiog labai paviršutiniai įspūdžiai ir supratimas.

    • Marijus
      Posted 2012-02-11 at 17:47 | Permalink

      Merkinės piramidės įkūrėjas: “Pasaulio pabaigos nebus“…Ter TV mini, kad liks tik kas dešimtas arba apie 10 procentų dabartinės populiacijos žmonių. Nepamišimas kartais? Povilas Žėkas teigia, kad pasaulio pabaigos nebus, tačiau kataklizmams pasiruošti būtina. Reikia, esą, įsirengti slėptuves, sukaupti maisto atsargas mažiausiai trims dienoms. “Maistas negali būti vienos rūšies, nevalia pamiršti vitaminų, galima įdėti į maisto davinį keletą tų dalykų, kuriais mėgaujamės, nes reikės nuraminti nervus”, – sakė Merkinės piramidės įkūrėjas. Povilo nuomone, tai gali būti šaldytas, konservuotas, džiovintas maistas, reikėtų neužmiršti ir grūdinių kultūrų, medikamentų, dezinfekcijos priemonių, vandens, būtiniausių buities reikmenų, ypač baterijų apšvietimui, nes elektra esą bus dingusi. Povilai, nežinom, kaip išlaikyti šaldytą maistą be elektros. Titanai šaldys? Argi maistas trim dienom svarbesnis užu patį devą? Kaip manuote???

  5. Posted 2011-03-24 at 22:26 | Permalink

    sveikinu tamstą sugrįžusį iš trišonės piramidės 🙂 buvau nustebintas – nžn, maloniai ar ne – fakto, kad joje lankosi ir tokie rimti žmonės (bent jau susidariau apie tamstą tokią nuomonę, jei ji nepagrįsta, tai ką aš žinau – atsiprašau), gal man massmedia smegenus praplovė, kad apie tą statinį manau taip negražiai, bet nieko su savimi padaryt aš negaliu. mano mėgiamas autorius, Vonegutas, aprašo daug įdomesnį laisvalaikio praleidimo būdą – landžiojimą pro laiko skyles (kaip antai knygelėje apie skerdyklą nr 5) tai aš skaitau, kad tas laisvalaikio praleidimo būdas įdomesnis, landžiočiau ir aš, bet kad nerandu aš tų laiko skylių niekur, o jeigu aptikčiau tokią, tai būtinai įrengčiau kokią landyklę ir tamstą pirmą pakviesčiau palandžioti 🙂

  6. skirtumas
    Posted 2011-03-24 at 22:41 | Permalink

    Dėl rimtumo mano, tai teisingai galvojat. Prašome jūsų laike nuo dabar taip ir manyti!
    Prioritetas šiuo atveju man suprantamas. Jūsų minimos skylės nesulyginamai geresnės ir įdomesnės už tuos Dzūkų žvirblius. Aš esu smalsus, o be to buvau paviliotas. Taigi, nors ir su žvirbliu rankoje aš mielai priimu ir jūsų briedį lankoj. Tad jei pagausit, labai tikėsiuos pakvietimo puoton.

    • Posted 2011-03-24 at 22:48 | Permalink

      tai mat kur šuva pakastas – paviliotas! jei žmogus baisiai rimtas, tai nieks jo su niekuo nepaviliuotų, o juo labiau – nesuviliotų. dar, matyt, nesat toks rimtas kaip atrodot, bet tokiam jaunam amžiui dar atleistina, bo laiko pasitaisyt turit marias.
      sėkmės, laikykitės!

      • Pagalba
        Posted 2011-05-02 at 21:10 | Permalink

        Žėkų knygoje rašoma: “Dievas apie Tėvą kalba: „Dievo Tėvo egzistencija jūsų žemišku supratimu apibrėžiama kaip liepsnojančioji. Dievas Tėvas jums atrodytų, jeigu jūs jį pamatytumėte, kaip liepsningasis ugnies kamuolys. Toks įspūdis kyla dėl to, kad toji energija yra ir deginančioji, ir maloniai šildančioji – priklauso nuo to, kaip prie jos eisi. Tai yra ir bausmė, ir palaima. Reikia mokėti prie jos eiti. Dievo Tėvo liepsna susideda iš trijų ypatingųjų dalių: tai yra malonės, kuri yra šildančioji dalis, antrojo, karštesniojo liepsnos sluoksnio – informacijos, ir trečiojo sluoksnio, kuris yra tiesiog deginantis – sąmonės panaudojimo kūrimui ir griovimui.” Bus karšta, oi karšta kai kam po mirties. Atvirai kalbant aš jos bijau, saugaus praeidamas pro šalį per 50 metrų.Tai kaip ir pragaras, kuriame karštis bus.

  7. Posted 2011-03-25 at 18:43 | Permalink

    apie ka jus cia pezat?

    • skirtumas
      Posted 2011-03-27 at 13:13 | Permalink

      Apie dvasingumą.

      • Dievas yra sviesa
        Posted 2011-05-04 at 11:12 | Permalink

        Ten centre RAUDONAS VELNIAS STOVI!!!!!BEKIT IS TEN IR. BAISU NET VAIKUS VEZA, DIEVE APSAUGOK TUOS MAZUS ANGELELIUS! TEVAI SAUGOKIT SAVO VAIKUS NUO TOKIU VIETU.!!!! TEN TAMSOS KARALYSTE GARBINAMA, KA JUS DAROT????? SUSIMASTYKIT, KOL DAR NEVELU!!!!!

        • skirtumas
          Posted 2011-05-04 at 11:32 | Permalink

          Jūs čia kažką patrolinti bandote? 😉

          KOKIO BBIO ČIA PRIRAŠĖT SU CAPS LOCK’AIS VISOKIŲ BAISYBIŲ?????!!!!!
          BĖKIT GREITAI Į UPĘ PIRŠTŲ PLAUTIS IR INT BAŽNYČIŲ IŠPUŽINTIES KOL DAR NEVĖLU!!!!!!

          • Evaldas
            Posted 2011-05-29 at 18:18 | Permalink

            Žmogus po klininkinės mirties ar šventas – turi vidinį matymą per savo šviesos dvasią. Skirtinga dvasia matoma . Yra žmonių, kurie mato demonus. Daug šventųjų, o ir vaikai tai mato. Kodėlgi ne? Į tokius žiūrėkime su priderama pagarba. Jei rašo, kad mato, vadinasi mato.

            • skirtumas
              Posted 2011-05-29 at 21:34 | Permalink

              Aš aną naktį mačiau, kaip maunu tokį riebų slieką ant kablio ir vos užmetęs ištraukiau tokią riebią didžiulę žuvį.
              Rašau, reiškia mačiau 😛

              • Evaldas
                Posted 2011-05-30 at 19:34 | Permalink

                Skirtumai, juokies iš aiškiaregių.Paskaityk šventųjų gyvenimus, pamatysi, kiek jie daug matė subtilaus pasaulio. O kaip Ž. Povilas – net kalbas su dievu, kaip mobiliu telefonu. Spėja rašyti, ką jam piramidės karkaso dievas Titanas diktuoja.

        • Evaldas
          Posted 2011-05-31 at 19:20 | Permalink

          Apie Merkinės piramidę , ateivius rašo gintarai:

          “Dėl Povilo dar. A.Ilgevičienė, turinti aiškiaregestės dovaną, apsilankiusi Merkinėje pries kelerius metus, “matė” virš piramidės lėkštę. Pasak jos, dabar jų ten jau yra keturios berods. Dar ten yra didelė šviesos būtybė, kuri ir padeda žmonėms sveikti.Tiesa, ta energija labiau skirta fizinio kūno atstatymui. Taigi, kas ten žino iš kur tos lėkštės, gal iš Sirijaus? Todėl ir Povilo tekstas identiškas T.Mikushinos? Gal šaltinis tas pats?”
          Lėkštės yra reali ateivių transporto priemonė. Kaip vienas ekstrasensas kalbėdamas apie piramides sakė, kad į jas savo energiją suneša Biesai – ateiviai. Jie mumis eksperimentuoja, ima iš mūsų bioenergiją apkeisdami į savo ir dar daug ką… Šviesos Būtybė gali būti Liuciferis arba Titanas. Dievas iš Liuciferio šviesos neatėmė, todėl jis ją naudoja savo reikmėms, kad tik galėtų paimti mūsų dvasią. Liuciferis prisistato šios žemės kunigaikščiu, Didžiuoju Angelu. Žėkai knygoje tokį mini. Kiek žinau, kad A. Ilgevičienė yra ezoterikė. Ezoterikams dvasios gali rodyti ką tik nori ir kaip nori.Teisingas matymas būna tik per Dievo Šventąją Dvasią.Tai charizmatikų preogatyva. Tokių yra. Jų info reali. Visi njueičininkai mato taip, kaip rodo jų dievai dvasios. Taip mato T. Mikushina, P. Žėkas , Urantininkai, kiti kalbėtojai su Balsais Dvasiomis.”

          • skirtumas
            Posted 2011-05-31 at 22:13 | Permalink

            Evaldai, mielasis, wogr aghr uzzhhh. Kunda Lakunda. Ū.
            Paklusk savo valdovui. A.
            Tamsa yra šilta tavo globėja. A.
            Atsiduok mano valiai. M.

            • Evaldas
              Posted 2011-06-02 at 22:01 | Permalink

              Skirtumai , su kokiais biesais kalbi? Ar netiki gintarų raštais?

              • skirtumas
                Posted 2011-06-02 at 22:57 | Permalink

                Iš visos bevaisės dykumos aš skinu gėrybes ir nešu keliu savo balsą, kad jį galėtumėte paliesti ir paimti. Aš duodu ženklą Rytams ir Vakarams. Vakarams ir Pietums aš pranešu: Mirtis silpniesiems, turtai stipriesiems!
                Atverkite rankas, kad matytumėte, o žmonės, kurių kojos apipelijo: eikite link manęs, nustebę milijonai!
                Mat aš pakylu sviesti, bet ir nemesti iššūkio pasaulio išminčiai ir kvailystėms: išbandyti “Dievo” ir Žmogaus įstatymus!
                Aš ieškau jo Auksinės Taisyklės, kurią turiu, esmės, bet nenoriu žinoti, kam reikalingi jo dešimt įsakymų.
                Visiems tavo ir vienam jo spausdintų stabų aš nuolankiai nenusilenksiu, bet ir nekeliaklūpsčiausiu, o tas, kuris pratarė “tu privalai”, yra mano mielas kaimynas su obuolių sultimis.

                • Evaldas
                  Posted 2011-06-03 at 10:04 | Permalink

                  “Aš ieškau jo Auksinės Taisyklės, kurią turiu, esmės, bet nenoriu žinoti, kam reikalingi jo dešimt įsakymų.”

                  Skirtumai, kas taip sakė? Ž.Povilas? Jo raštai panašiai atspindi tą mintį. Pats matau linksti link to, kad tie “įsakymai geriau nesipainiotų po kojomis.” Be tų dešimt yra dar yra Didysis įsakymas, kuris apvainikuoja tuos dešimt Dievo įsakymų. Tai Dievo Meilės Įstatymas !

                  “Visiems tavo ir vienam jo spausdintų stabų aš nuolankiai nenusilenksiu, bet ir nekeliaklūpsčiausiu, o tas, kuris pratarė “tu privalai”, yra mano mielas kaimynas su obuolių sultimis.”

                  Skirtumai, nežinau, ką turi omeny, kokius stabus mini. Merkinės piramidė priskiriama prie jų. Aš nelinkęs, kaip ir Tu jokiems stabams keliaklupsčiauti. VIENAM DIEVUI TIKIU , JAM VIENAM TETARNAUSIU!
                  NIEKAS NEGALI PRIVERSTI TAI DARYTI! TADA NEBUS MEILĖ, O PRIEVARTA!
                  PRAŠAU: DIEVE, ŠVENTOJI DVASIA VISADA BŪK SU MUMIS VISAIS IR SU MANIMI! GARBĖ IR ŠLOVĖ TAU!

      • Evaldas
        Posted 2011-05-31 at 19:24 | Permalink

        Kas Jūsų nuomone tas dvasingumas? Nuo ko jis priklauso? Ateistai jį turi???

        • skirtumas
          Posted 2011-05-31 at 22:14 | Permalink
          • Evaldas
            Posted 2011-06-02 at 21:54 | Permalink

            skirtumai , gal būt tai liečia tuos tikinčius, kurie neturi vidinės nuostatos, nežino, kas jie tokie yra, kokia jų gyvenimo paskirtis. Jei žmonės mėtosi nuo vienos religijos prie kitos, naujai sukurtos, kaip pvz. Merkinės piramidėje. Informacijos daug, kaskart pasikeičia. Žinojome vieną Dievą, o Povilas su mikušinais mini jų daug. Kažkokie titanai ir t. t. Susimaišo žmonėms protelis…Laksto, važinėja kas dvi savaites į tą piramidę…pinigus ruošias atiduot pagal Povilo raštų rekomendaciją. Jaučiu, kad ne tik smegenys, bet ir patys išdžiūs sedėdami bunkeryje be saulės.

            • skirtumas
              Posted 2011-06-02 at 22:11 | Permalink

              Evaldai, ne taip supratote. Ten būtent yra kalbama apie tuos, kurie romūs. O tie kur mėtosi tai kaip tik – bando kažką galvot, “mankštinasi”.
              Na, o tie kurie pinigus atiduoda, tai jau kaip sakant tokiais ir gimė. Tokių ir pinigų ryšys labai silpnas, kaip sakė toks A. Užkalnis.

              • Evaldas
                Posted 2011-06-03 at 19:22 | Permalink

                Skirtumai, dėkui už patikslinimą. Nesupratau, kam nereikia 10 -šimt Dievo įsakymų. Kad coment būtų mini max dar pridėsiu:
                Sirijaus Vaidas perspėja dėl Česukų piramidės valdytojų skleidžiamos virsmo ideologijos:
                “Paprastai mes meldžiamės,kad angelai suvaldytų katastrofas, kad jos būtų kuo ramesnės…Kviečiu gyventi ramybe, ryšyje su Tikruoju Dvasiniu Tėvu. Ne su kokiu nors Tėvu, kuris turi Tėvą…Vaidas”
                Česukų piramidės valdytojai ragina ruoštis virsmui: išimti baxus iš bankų, statyti slėptuves,vieny tis į titanų sąjūdžius, maitintis jų blynukais,užger iant piramidėje pabuvojusiu vandeniu ir t. t.
                Sirijaus Vaidas teisingai kontratakuoja Ž.Povilui sakydamas, kad nereikia gąsdinti žmonių, o prašyti angelų, Dievo pagalbos ir palaiminimo. Kas per velnias tas Titanas, kad kartu su Ž.Povilu visus žmones gąsdina. Kristus Ramybės Dievas.Jo Priešininkas Antikristas – blogio ir nevilties sejėjas. Bėkim nuo Titano Antikristo tupinčio Česukų piramidėj į Dvasinės Ramybės Salą. Kad ir miškan, kad ir prie jūros, neatiduokim velniui savo skūros( dvasios). Tikėkim tais,kurie dvasia išmano.Ganytojais, kurie su Kristaus Meile mus dar gano,apsaugot nori nuo velnių ir jų šamanų.

    • Evaldas
      Posted 2011-06-04 at 16:10 | Permalink

      Skirtumai, ką manai? “TOTUSAVE
      Urbokida išmintingai rašo ir perspėja mus aklai neklausyti kiekvieno kalbančio belenką: “Bet jei nieko nežinai, tai pradedi tikėti, kad Merkinės piramidė išgelbės pasaulį… Nieko asmeniško, bet man gaila sudarkyto kraštovaizdžio… Suprantu, kad Dievas pakuždėjo, bet yra kam Dievas pakužda iššaudyt savo griupiokus…Gal ne veltui yra tarpininkai – dvasininkai – kad nefiltruotos žinutės žmonių nepasiektų…” Ž. Povilas aklai klauso tik devo Titano( satano). Trokšta jam tarnauti , gundo mus su W piramide… TV laida ” Nuodėmių dešimtukas” rodė raganas, raganius( wedmanus) – Leopoldą M. ir Povilą Ž.. Ona ir Povilas Žėkai lankė ezoterikų paskaitas. Aišku.Tikriausia tai jaunuolį paskatino pačiam palinkti link burtininkavimo magijos. Paskata įnešusi sumaištį , paskatinusi klausyti titanų nuo hilerio A.Orbito. TV “Nuodėmių dešimtukas” Merkinės piramidės valdytojus įvertino, kaip užimančius 1-ą vietą tarp kitų burtininkų(wedmanų). Įsivaizduokit – pralenkė net vyriausiąją raganą Viliją Lobačiovienę. ” Lietuvoje tokio garbingo titulo gal tik vienas žmogus vertas, kuris galėtų nešioti atpažinimo ženklą su užrašu: WEDMEN POVILAS ŽĖKAS. Žymenys reikalingi, kad raganius nesumaišytume su bažnytininkais.” WEDMANŲ BŪSTINĖ MERKINĖS(ČESUKŲ) PIRAMIDĖ PO STIKLINIU GAUBTU!”
      BAŽNYČIA KALBA DIEVO JĖZAUS KRISTAUS VARDU, O NEW AGE WEDMANAI , SAVO BŪSTINĖJE MERKINĖS PIRAMIDĖJE – DIEVO TITANO LIUCIFERIO ŠIRDIM!!!TOS ŠIRDIES ATVAIZDAS PIRAMIDĖS KARKASO RAUDONAM RATE.

  8. as
    Posted 2011-03-29 at 15:15 | Permalink

    O tamsta dar nešiojate ant veido tą oligofrenikams skirtą apsaugą nuo gripo? 😉

    • skirtumas
      Posted 2011-03-29 at 15:34 | Permalink

      Tik autobuse. Bet autobusu jau nevažiuoju. Ir, taip, nenešioju. Tam pypliui kur šalia manęs dantys dygo tai imunitetas silpnesnis buvo. Saugojau tskant.
      O, as, kas jūs? Iš kur toks pastabumas? Jūsų emeilas taipogi labai įdomus. Svarsčiau va svarsčiau ir neprisiminiau ką iš ten pažįstu…

  9. ana rumšui
    Posted 2011-04-26 at 17:42 | Permalink

    2347 :: Įdėta: 2011 Balandžio 26 (18:10)
    ana: Piramidės galia
    Vėjūnė » Ant Bal 26, 2011 1:36 pm
    “Gal ne tamsi,o užguita.
    Pasirašiusi sau taisykles ir ,gink dieve, bijanti jas pažeisti.
    Juk pasižiūrėk – Piramidę žmogeliai pavertė bažnyčia.Gal šiek tiek kitokia,bet bažnyčia.
    Eina ,kalba įprastus poterius,meldžia Dievo ,tik jiems vieniems žinomų dalykų…
    Žinai,kaip sakoma : norėjo,kaip geriau,o gavosi,kaip visada.”
    Sandesh ty pat:
    “Va va… Gerais ketinimais kelias į pragarą grįstas.
    Žmonės pagal save pritaikė piramidę. Pasidarė savo dievukus, savo stabukus.”

    • skirtumas
      Posted 2011-04-27 at 07:36 | Permalink

      Dėl “žmonės pagal save pritaikė piramidę” – aš čia daugiau nuopelnų skirčiau ne “žmonėms”, o tam pačiam jaunuoliui gudriom akytėm 😉

      • Pagalba
        Posted 2011-05-01 at 17:40 | Permalink

        kažkas apibendrino : “Sustok – pamąstyk ! Merkinės piramidė atitinka visus reikalavimus, kurie apibūdina ją, kaip Šėtono namus: 1. Povilas atsisakė savo Merkinės Bažnyčios. Ar matėte, kas nors Jį ten? 2. Pastatė antikristinius kryžius, juose nukryžiuojant Dievą Švenčiausiąją Trejybę. Visus tris asmenis ant atskirų kryžių, o vienam pailgino kryžmę iš kairės, kad nebūtų Kristaus. 3. Vietoj Evangelijos parašė parapsichologinę – ezoterinę knygelę, kuri išaukština ne Dievą, o jį patį. Tai ženklas demoniškų jėgų įsikišimo. 4.Ritualai , kurie vyksta piramidės karkaso viduje po kupolu skirti tam, kad pagarbinti ne ką kitą, o patį Šėtoną( maginiai ratai,širdis ant žemės, duonos bei vandens ritualas, pamėgdžiojant krikščioniškas apeigas) 5.Ievos žurnale melas, kad tradicinė Bažnyčia nieko nesako dėl tos maginės piramidės karkaso po kupolu.Visi Ganytojai ir egzorcistai mini, kad tai šamanizmas arba ryšys su Tamsos( blogio) jėgomis, pačiu Šėtonu. Prieš žmoniją Šėtonas veikia mažiausiai aštuoniais būdais: · gundymu nusidėti; · apkaltinimu Dievo akyse; · priešinimusi Dievo valiai ir darbams; · tiesos painiojimu; · stabmeldyste ir magija; · piktųjų dvasių valdymu; · Antikristo išpuoliais; · sistemingu blogiu. Nėra tokios vietos žemėje, kur Šėtono klastų nebūtų.Atmetus savo religiją, perėjus okultizmo pusėn Česukuose įsigalėjo velniava, kuri bando pavergti mažatikius Kristumi.”

  10. rimta liudytoja
    Posted 2011-04-26 at 18:08 | Permalink

    iš pažinimo kelias Vėjūnė:”Sekmadienį apsilankiau Česukuose.Nebuvau mačiusi piramidės po kupolu.
    Ir žinot ką?Labai keistai pasijutau.
    Man pasirodė,kad joje labai klampi energija ir ji neteka.
    Ji troški,gliti ,tarsi pelkeje vanduo …
    Vėliau ilgai vaikščiojau po mišką,mėgindama apsivalyti.Dar ir vakar stypsojau apsikabinusi medį.”
    Kažkaip atklydo į mano galvą tokia mintis : visos šventyklos statomos ant kalnelių.
    Kodėl gi ši piramidė stovi slėnyje ir dar prie pat vandens?
    Nors ,tiesa,vanduo tekantis…
    Suprantat,daugiau ten nebenoriu važiuoti.”

    • skirtumas
      Posted 2011-04-27 at 07:34 | Permalink

      Tą “klampumo” jausmą galėtų kurti visos tos reverberacijos – jos šiek tiek išderina jutimus. O jei dar sugalvos kas nors tą kupolo vidinę pusę padaryti veidrodine… 🙂

      Ai tiesa, viena ragana, kurią pažinojau, sakė, jog norint apsisaugoti nuo nužiūrėjimų ir kitų burtų ir jei žinai kas toks tave buria, tai turi įsivaizduoti tą žmogų veidrodinės sferos viduje (tiktų tie patys Česukai). Tada, sako ji, visi to asmens burtai atsimuš ir veiks patį būrėją, o ne buriamąjį.

      Bet tos Vėjūnės apibūdinimai tai labai įdomūs: “Ji troški,gliti ,tarsi pelkeje vanduo”. Troški it vanduo. Na taip, pelkės tai kažkas nešvaraus ir galbūt puvėsiais kvepiančio. Man pelkės tai gyvybės knibždalynė 😉 Bet neesmė, ką pasakyti norėjo – pakankamai aišku. Nors “vaikščiojau po mišką,mėgindama apsivalyti” man kažkaip labai seksualiai dar skamba 😉

    • Pagalba
      Posted 2011-05-01 at 17:56 | Permalink

      “Objektas yra lankytinas. Išties įdomus, nežiūrint į visą tą mėšlą, katras vis pasigirsta apie tą piramidę per massmediją.”
      Žmonių liudijimai nuoširdūs ir tikri. Jūsų , straipsnio autoriau , žodį “mėšlą” reiktų pakeisti į žodį tiesą. Tiesa yra tai, kas tikra. Žėkų raštuose daug prieštaravimų. Tai gąsdina, kad bus pasaulio pabaiga. Dabar rašo apsidrausdamas: tik tai, ko negalima nustatyti. Kas adyna, tai navyna.Žmonės rašo tai, ką mato, išskaito iš Žėkų raštų. Tik tinginiai neskaito, o lenda piramidėn. Nieko nėra šiaip sau. Jei nors kruopelytė netiesos, tai jau ne iš Dievo.Tik Tiesa ir Tiesa gali mus išvesti į žalias lankas, kur žaidžia angelai sparnuos drugelių, kur žmonės, kaip nekalti Vaikai.

  11. rimta liudytoja
    Posted 2011-04-27 at 09:47 | Permalink

    Yra daugiau liudijimų: ?

    “Aš taip pat prieš pusmetį aplankiau Merkinės piramidę. Jaučiausi keistokai, negalėjau susikaupti, galva truputį apsunko. Apėjau visas sienas niekaip negalėdama aiškiai sudėlioti minčių. Kai jaučiuosi neužtikrintai, visada atsiremiu į maldą “Tėve mūsų”. Taigi su šia malda mintyse apėjau piramidę ir, tiesą sakant, išėjus iš jos lengviau atsikvėpiau. Kodėl taip atsitiko ilgai galvojau. Gal buvo kalta abejonė, kuri pasiliko po pokalbio su išmintingu kunigu, gal buvau pavargus nuo ilgos kelionės šalia ligonio… Viena žinau, kad aš ten daugiau nevažiuosiu. O jeigu kam gera toje vietoje, jei kas atsikrato ligos ar pan., kodėl gi nevažiuoti. Juk mes visi labai skirtingi.
    Sniegina ~ vaisni@gmail.com
    2011-02-09 18:57″

    “Dora: Zosei,
    “”Prieš pat pamokslą netikėtai mintyse išgirdau balsą, kuris man tarė: Aš sveikinu tave, vaike. Tu girdi mane.Aš esu tavo angelas sargas. Suprask, vaike, kad tai ne žaidimas ir turėsi šią dovaną amžinai.” Kokią dovaną, koks angelas?Angelais prisistato daugiausia demonai. ” – visiškai pritariu…

    Apie šią piramidę aš taip pat turiu ką pasakyti. Viena mergina sirgo anoreksija, vėliau kitom kita pavojinga liga – bulimija. Pagalbos nuo šių ligų buvo ieškota visur, tiek oficialioj medicinoj, tiek liaudies. Taigi buvo nueita ir prie piramidės. Piramidė jai labai patikdavo, patikdavo šnekėtis ir su Povilu, bet man toji vieta niekuomet nepatikdavo, nesupratau kodėl toje vietoje jaučiausi keistai, lyg spengdavo, oras kažkoks įtemptas buvo… Viskas būtų gerai ir į tai neatkreipčiau dėmesio, jei tai merginai po piramidžių būtų pagerėję. Bet būdavo priešingai – jai dar stipriau užeidavo persivalgymų priepuoliai, daug stipresni. Apie “vaistą” juk sprendžiama iš jo poveikio…
    Vienas mano geras draugas, išmanantis okultinius mokslus, yra pasakęs, kad Merkinės piramidė – tai “velnio sostas”, o jo paskirtis – gaišinti žmonių laiką, atitraukiant juos nuo svarbios žmogui tuo metu veiklos…
    Gal dar turite įdomios patirties su piramide?”

    “Buvau 2011-02-09 18:06:27
    ir viską pamąčiau.po to vykome pas tėvelį panaron.aukas padalinome pusiau. keista, labai viskas keista….hm…buvo keli lankęsi po kelis kartus analogiškai, bet dar vis serga…pseudomistika… šuo gražus, minėto juodo katino nematėme,tiek…”
    Tai comment vetrėje.Apgaulingas reikalas manau toje merkinės piramidėje.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-27 at 10:13 | Permalink

      Viauuu!!! 😉 “Velnio sostas”!!! 🙂

      Šiaip tai aš kiek abejoju gerosiomis savybėmis to daikto tai lygiai tiek ir blogosiomis. Ir apskritai tokie epitetai kaip “klampumas”, “blogumas” ir “gerumas” žodžiui “energija” netinka.
      Čia kaip mėlyno skonio obuolys arba mano batai buvo du trečias dingo akiniai.
      Manding dar pipedijoje parašyta apie tokį dalyką kaip sakinio desinchronizacija, kuriuo sėkmingai naudojasi visokie protakrušiai siekdami skatinti maginį mąstymą.

      • pažinimo kelias
        Posted 2011-04-29 at 12:47 | Permalink

        Nejau manai,kad Dievo. Dievui nereikia kryžiaus su netaisyklinga kryžme.Viena ilgesnė gi. Iškreiptas kryžius, kaip anti…….

      • skirtumas
        Posted 2011-04-29 at 13:19 | Permalink

        O kodėl manote, kad Dievui reikia kryžiaus?

        • rimta liudytoja
          Posted 2011-04-29 at 14:09 | Permalink

          Dievui kryžiaus nereikia. Tamsta nujauti gerai. Tai mums žmonėms reikia taisyklingo kryžiaus, kurio bijo velnias . Tie, kurie tarnauja nelabajam tuos kryžius išdarko, kad jų nebijotų jis – nelabasis.Jis sau tupi, net tuose kryžiuose, kurie netaisyklingi.Kodėl būtinai reikia magams tuos kryžius padaryti neteisingais, netaisyklingais? Čia ir yra visa reklamos esmė, kad apgauti patiklius žmones, mažatikius, kurie pakimba ant tokių kabliukų. Nežiūri ženklų. Jie kalba patys už save.

          • skirtumas
            Posted 2011-04-29 at 14:21 | Permalink

            Nu aš vėl nesuprantu tada kodėl velnias bijo taisyklingo kryžiaus?

            • skirtumui
              Posted 2011-04-29 at 23:25 | Permalink

              Aš kiek žinau, kad išlaisvinimui iš velnių egzorcistai naudoja kryžių.Kryžius yra Kristaus pergalės prieš šėtoną ženklas. Jam nuo tikro Kristaus kryžiaus bloga. Tai savo knygose rašo praktikuojantys egzorcistai ir šventieji .

  12. To skirtumui
    Posted 2011-04-27 at 09:57 | Permalink

    “Dėl “žmonės pagal save pritaikė piramidę” – aš čia daugiau nuopelnų skirčiau ne “žmonėms”, o tam pačiam jaunuoliui gudriom akytėm.”
    Teisingai mąstai, tos jo akelės hipnotizuojančios turtuolius, tuos, kurie tingi paskaityti, ką Žėkiukas rašo ” dvasinėje informacijoje” . Satje Babą taip pat rėmė turtuoliai.Povilas mokėsi iš ano, skaitė to žmogelio, apsimetusio devu knygas, lankė ezoterikų, okultistų paskaitas kartu su mama. A. Orbitas turbut tik pastūmėjo tam žingsniui.Visa info žėkų raštuose jau seniai žinoma iš New age( magijos, ezoterikos, okultizmo) žinių samplaikos.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-27 at 10:15 | Permalink

      Mat kaip… Pasikaustęs bičiukas reiškia. Pagarba jam. Reiks susiorganizuoti dar kartą kada ekskursiją ir pasikalbėti su juoju.

  13. To skirtumui
    Posted 2011-04-27 at 17:01 | Permalink

    Jei jis sako, kad Dievas diktuoja, vadinas meluoja. Ima iš kitų knygų, rašo, kaip savo. Ar nemanai, kad tai negarbingas žaidimas. Skaitei tą ‘”Dvasinę informaciją”? Mūsų sielas valdys dvasia. Mes lyg būtume be dvasios, na tik sielos. Skaičiau, jog žmogus skiriasi nuon gyvulioko, kad turi kažkokią dvasią. Matyt šviesos, nes gali būti ir piktoji dvasia.Vat kaip.O pragaru tiki? Iki!

    • skirtumas
      Posted 2011-04-28 at 07:56 | Permalink

      Jūs čia pasakojate apie sielą ir dvasią. Gal galėtumėte pasakyti kuo skiriasi tai? Aš visada maniau, kad tai sinonimai, tik vieni vadina tai taip, kiti kitaip.
      “Dvasinės informacijos” neskaičiau. Tokių “dvasinių informacijų” pilni internetų patvoriai (žr. pas p. Čyvą pamišėlių narve (žr. dešiniam meniu paskrūlinus kiek žemėliau)).
      O pragaru tai nežinau ar tikiu, nes nelabai žinau ką tai reiškia, tai kaip ir nežinau ar galima tikėti kažkuo ko nežinai…

      • skirtumai
        Posted 2011-04-28 at 22:34 | Permalink

        Pragaras yra atskirimas nuo Dievo.Tamsa po mirties, kurioje gyvena sielos per nuodėmes praradusios dvasią.Skaistieji ir nuodėmingieji , kaip žemėje , taip ir danguje vistiek peštųsi. Tamsai negera būtų šviesoje.Taigi trumpai tariant šviesa atskirta nuo tamsos. Tikintys ir gyvenantys pagal Dievo įsakymus yra atskirti nuo tų, kurie nenori gyventi šventai, nuodėmingi, nenori paties Dievo net matyti ar tikėti.Kaip jie per prievartą, manai būtų dangun imami. Jiems dangus atrodytų, kaip pragaras.

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 06:49 | Permalink

          Tai taip išeina, kad tame pragare visai smagu. Žodžiu po mirties žmonės yra surūšiuojami į dvi rūšis – nuodėmingi ir nenuodėmingi ir toliau sau smagiai gyvena ir nesipyksta, nes atskirti spygliuota tvora 😉 ghghgh 🙂

          • skirtumai
            Posted 2011-04-29 at 11:21 | Permalink

            Skirtumai, nesidžiauk tuo pragaru. Jis visai atskirtas nuo dangaus, o žmogus nuo Dievo. Pragare egzistuoja blogis, kai vienas kitą kankina, skaudina, biauroja visaip. Žemėje toks pragaras tarp asocialių, girtuoklių, žmogžudžių egzistuoja, kai savi žudo savus. Ten panašiai. Nieko nemato, išskyrus tamsą, nes , iš kur bus šviesa, jei dvasiosje užgęsusi ji.Ir tai tęsis amžinai, iki apokalipsės.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-29 at 11:54 | Permalink

              O dar kažkas įdomaus. Kas ta apokalipsė? Kaip jūs ją įsivaizduojate?

              • pažinimo kelias
                Posted 2011-04-29 at 12:54 | Permalink

                Apokalipsė, tai pasaulio pabaiga.Naujojo pradžia.Tai dvasiniame lygmenyje.Galbūt ir fiziniame. Pasaulio pabaigos datą žino tik vienas Dievas Tėvas.Prieš ją atsiras, o ir atsirado daug netikrų pranašų, kurie klaidins žmones, kad atitrauktų nuo Dievo. Netgi dvasios apsimetinės devais, kalbės per tuos spiritistus( bendrautojus su dvasiomis). Gerosios dvasios nekalba, o padeda per kitus žmones ar tiesiogiai per Dievą Šventąją Dvasią. Beje Merkinės piramidės komplekse ši Dievo Šventoji Dvasia nukryžiuota, nors niekada taip nebuvo.To nori ir padarė Nelabasis per žmones.

  14. Pagalba
    Posted 2011-04-27 at 21:20 | Permalink

    Re: Sustok – pamąstyk
    “Nuo tokios įtakos išlaisvina Dievo artumas, kurį randame krikščioniškose bendruomenėse, patiriame nuoširdžiai melsdamiesi ir skaitydami Šventąjį Raštą. Atskirais atvejais gali būtu reikalingos specialiai tam skirtos tikinčiųjų maldos. Būtina užsiimti tuo, ką apaštalas Paulius vadina proto atnaujinimu – gilintis į Šventąjį Raštą ir, permąstant jame užrašytas tiesas, padedant Šventajai Dvasiai, keisti savo pažiūras.

    Jūsų paminėti dalykai (juodoji ir visokia kitokia magija, burtai, satanizmas, vaiduoklių paieškos ir t.t.) tikrai atveria žmogaus sielą piktosioms dvasioms ir yra pavojingi. Tokios nuomonės laikausi visų pirma remdamasis savo asmenine patirtimi. Iki įtikėjimo aktyviai domėjausi išvardintais dalykais ir įtikėjęs buvau Kristaus išlaisvintas nuo piktųjų dvasių. Panašiais būdais piktųjų dvasių įtakai buvo atsivėrę nemažai mano pažįstamų. Žinau ne vieną atvejį, kai po atrodytų „nekaltų” spiritistinių žaidimų, žmonių gyvenime įvykdavo tam tikras lūžis ir prasidėdavo aiškiai pastebima moralinė asmenybės degradacija, jau nekalbant apie rimtesnes okultines praktikas, kurios atveria žmogaus sielą įvairiapusei deformacijai.

    Pastorius Gabrielius Lukošius” Dėkui už patarimus, perspėjimus.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-28 at 09:56 | Permalink

      Čia pagalba nuo pastoriaus Gabrieliaus Lukošiaus? Tiesiog kažkas nutarė mums padėti atsiuntęs minėtojo pastoriaus tekstą?

      Bet kuriuo atveju, gal galėtų tas kas nors pakomentuoti ką reiškia “įtikėjęs”? Ar galėtumėte plačiau?

  15. skirtumui
    Posted 2011-04-28 at 10:49 | Permalink

    skirtumai, įtikėjęs, tai reiškia visą, kas liečia Dievą priėmęs . Šiuo atveju priėmęs Kristų ir Jo mokslą Naujajame Testamente. Įtikėjimas įvyksta tada, kai atsižadame praeities, neteisingos ir suklaidintos praeities.Spiritizmas( kalbėjimas su dvasiomis),ezoterika, okultizmas, magija , burtai , tik Nelabojo darbas. Jų atsižadėję pereiname kiton pusėn, kur esame pašaukti dalyvauti Jėzaus Kristaus bendrystei, taip tampame Šventosios Dvasios vaikais.Nelabasis visada veikia prieš Kristų.
    Merkinės piramidėje visi ženklai rodo, kad tai Piktojo darbai, jog atitraukti žmones nuo Jėzaus Kristaus. Jei būtų viskas tvarkoje, tai visi kunigai skelbtų, kad važiuotume, gultume, kaip L. P . kryžiumi prieš buldozerių. Tai New age. O tai ratų magija iš piktojo.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-28 at 12:26 | Permalink

      Man visiškai yra neaišku ir nesuprantama ką reiškia “priėmęs Kristų”? Ką reiškia priėmęs Kristaus mokymą – suprantama.
      Kodėl reikia tikėti tik mokslu Naujajame Testamente, o ne senajame?
      Kokie ženklai rodo, jog spiritizmas, ezoterika, okultizmas, magija ir burtai yra nelabojo darbas?
      Ar yra tik dvi pusės? Nelabojo ir Jėzaus? Kuo Jėzus nuo Dievo skiriasi?
      Gal galėtumėte konkrečiau apie ženklus, rodančius piktojo darbus Merkinės piramidėje?
      Ar kunigų žodis yra galutinis ir neginčijamas? Kodėl? Nes jais kalba Dievas? Ar tikrai?
      Ką norite pasakyti sakydamas(-a) “New age”?
      Ką reiškia “ratų magija”?

      Labai daug klausimų, bet be atsakymų į juos nesuprantu ką čia sakote.

      • skirtumai
        Posted 2011-04-28 at 23:11 | Permalink

        “Man visiškai yra neaišku ir nesuprantama ką reiškia “priėmęs Kristų”?” Priėmęs sakoma tiesiogine ta žodžio prasme. Jei kada nors priimsi Kristų su Jo mokymais, Bažnyčia, Šventais Sakramentais, tikrai suprasi, ką tai reiškia. Kristų priimame krikšto sakramentu. Taip tampame krikščionimis.

        “Kodėl reikia tikėti tik mokslu Naujajame Testamente, o ne senajame?”
        Kristus senąjį pakeitė Naujuoju Testamentu, kur svarbiausia yra Meilė.

        “Kokie ženklai rodo, jog spiritizmas, ezoterika, okultizmas, magija ir burtai yra nelabojo darbas?”
        Kad tai nelabojo darbas rodo darbai: Dievas burtais neužsiima,spiritistai patys iškviečia dvasias, kalbasi su jomis, o jos visada meluoja, nes arti mūsų tik nelabosios dvasios. Kristus Tavo paminėtus dalykus pasmerkė Naujajame Testamente, pasakė, kad jie neįeis į Dievo karalystę, nes Jam jie nepriimtini. Be to manipuliuoja žmonėmis. Ir patikrint negalim.

        “Ar yra tik dvi pusės? Nelabojo ir Jėzaus? Kuo Jėzus nuo Dievo skiriasi?”
        Jėzus yra Dievo Sūnus. Nelabasis nenori paklusti Dievui, mus klaidina, kad atskirtų nuo Jo. Nelabasis yra nuodėmingųjų vadovas, skelbiantis esąs Žemės dievas, Didysis Angelas Liuciferis.

        “Gal galėtumėte konkrečiau apie ženklus, rodančius piktojo darbus Merkinės piramidėje?”
        Apie tai paskaityk pažinimo kelyje Saliamono,Doremi, Jurgio B komentarus, tikiuosi suprasi. Daug yra Žėkų knygoje , ” dvasinėje informacijoje” google.Tai nju eič.

        “Ar kunigų žodis yra galutinis ir neginčijamas? Kodėl? Nes jais kalba Dievas? Ar tikrai?” Tikrai ne. Galime patys skaityti Bibliją, šventųjų liudijimus. Teisingai gyvendami iš Meilės Dievui ir žmonėms, patys išmokstame atskirti tamsą nuo šviesos.Atsiranda poreikis daugiau realizuoti evangeliją gyvenime. Darbai ir žodžiai nesiskiria savaime.

        “Ką norite pasakyti sakydamas(-a) “New age”?’ New age yra ezoterika, okultizmas, parapsichologija,magija, burtai. Tai ne iš Dievo.
        “Ką reiškia “ratų magija”?” Ratus apibrėžia magai – burtininkai. Ratai reiškia atskyrimą, vienumą. Kristus sako, kad , kur du, ar trys, aš jų tarpe. O magai, kad veiktų jų Valdytojas apibrėžia ratus, jog kiti ‘ šventesni’ nesutrukdytų .Patariama grįžti iš ratų net neatsisukant atgal, po vieną.

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 07:15 | Permalink

          Tai aš kaip ir krikštytas, tai taip išeina priėmęs Kristų? Bet tai kažkaip nesijaučiu įtikėjęs. Specialiai neatstuminėju, bet man vis tiek visi tie lotyno-bažnytiniai žodžiai kaip sakramentas, liturgija ir kiti, kurių gyva galybė yra nesuprantami. Pati bažnyčia kažkokia yra labai atstumianti. Kaip ir didžioji dalis krikščioniškosios ideologijos.

          Tai jeigu tas Kristus pakeitė senąjį sakramentą naujuoju ir naujajame meilė tai jau automatiškai reiškia, kad to senojo nereikia ir niekada nereikės?

          O kodėl tik blogos dvasios arti mūsų? Kodėl ne geros? Kas čia taip sugalvojo? Iš kur žinote, kad Kristui tie nju eidžeriai nepriimtini?

          Aš pasiųstas pas gūglę ar kur nors pas ką nors ką nors paskaityti ten neinu. Atsiprašau.

          Tai jei kunigų žodis negalutinis, tai kodėl jūs rašėte:
          […]Jei būtų viskas tvarkoje, tai visi kunigai skelbtų, kad važiuotume[…]
          ???

          Iš kur žinote, kad ezoterika ir ten visi kiti nju eidžai ne iš Dievo? Tie kas tuo užsiiminėja kaip tik sako, kad iš Dievo… Taip išeina, kad tai yra jų žodis prieš jūsų?

          Tai ten kur trikampiai tai ten gerai, o ten kur ratai tai ten blogai? 🙂 ar ne? 😉 O ką ten Kristus turėjo omenyje sakydamas […]ar trys, aš jų tarpe[…]? Ar čia reiškia, kad galima turėti dvi žmonas arba du vyrus? 😉

          • rimta liudytoja
            Posted 2011-04-29 at 14:27 | Permalink

            .

            “Tai jeigu tas Kristus pakeitė senąjį sakramentą naujuoju ir naujajame meilė tai jau automatiškai reiškia, kad to senojo nereikia ir niekada nereikės?”
            Ne viskas čia blogai, yra gerų, pamokančių vietų.

            “O kodėl tik blogos dvasios arti mūsų? Kodėl ne geros? Kas čia taip sugalvojo? Iš kur žinote, kad Kristui tie nju eidžeriai nepriimtini?”
            prie mūsų budi nuolat geros dvasios – angelai ir blogos – demonai, kurie kursto nuolat nusidėti, patikėti jomis, o ne Dievu Šventąja Dvasia.

            “Tai jei kunigų žodis negalutinis, tai kodėl jūs rašėte:
            […]Jei būtų viskas tvarkoje, tai visi kunigai skelbtų, kad važiuotume[…]
            ???”
            Rašau, nes man taip kunigas paaiškino, kai klausiau dėl piramidės Merkinėje.Pažeidžiamas pirmas Dievo įsakymas.<Man viską pasako Žėkų raštai, jų ideologija ir protas. Žinau, kad kalba, diktuoja tik velnias.Raštai tą patvirtina tiktai.Dievui nereikalinga jokia piramidė, nes Jis yra visur. Svarbu žinoti, kaip gyventi be nuodėmių, o jas padarius – ištaisyti. Ką mums duoda mokslas, kad Dievą sukūrė kažkokie titanai, kad mes Jį matai dar tobulinam.

            "Iš kur žinote, kad ezoterika ir ten visi kiti nju eidžai ne iš Dievo? Tie kas tuo užsiiminėja kaip tik sako, kad iš Dievo… Taip išeina, kad tai yra jų žodis prieš jūsų? "Kristaus laikais tokių buvo. Kristus NT mini, kad jie kalba Dievo vardu, bet Jis jų nepažįsta, nes jie melagiai,negyvena tuo, ką kalba.Tik žmonėms sako, kad tai Dievas pasako , kokia liga, nes gydytojai neva sumelavo. Pagalvok, ar Dievas tam, jog diktuotų, kokia liga žmogui. To jau per daug. Kortom, ratais Dievas nežaidžia, o tik velniai.

            "Tai ten kur trikampiai tai ten gerai, o ten kur ratai tai ten blogai? ar ne? O ką ten Kristus turėjo omenyje sakydamas […]ar trys, aš jų tarpe[…]? Ar čia reiškia, kad galima turėti dvi žmonas arba du vyrus? "
            Kristus turėjo omeny maldas. " Kur du, ar trys susirinkę meldžiasi mano vardu, aš jų tarpe." Tai mini bendruomenė, kuri ir yra Bažnyčia. Bendros maldos.

  16. skirtumui
    Posted 2011-04-28 at 11:08 | Permalink

    “krikščionims (2011-04-23 19:50:09)
    pataria: Vyskupas S. Tamkevičius dėl trišonės reikalingumo atsako taip: “Dievo malonei gauti jokie vamzdeliai nereikalingi. Kas bando “vamzdelių” ar kitokių daiktų bei veiksmų pagalba susirišti su “dieviška energija” ir panaudoti ją gydymui ar kitiems tikslams elgiasi kaip eilinis šamanas ar burtininkas. Čia nieko bendro nėra su katalikų tikėjimu. Kur atsiranda tikėjimo stoka, ten atsiveria žalia gatvė prietarams. Piramidės yra viena iš “New age” apraiškų, kuri nieko bendro neturi su rimtu tikėjimu.” New age( okultizmas, ezoterika), visa tai tikrai ne nuo Dievo.Gi Povilo kitas dievas, sukurtas titanų, o mūsų nesukurtas. Titanai, kaip kokie velniai.Klauskit savo popų, kunigų, teologų.Nepasiduokite new agei. Ezoterikai , okultistai palaiko piramidę, o teologai -ne.
    to krikščionims (2011-04-25 20:54:59)
    Pažinimo kelyje rašo : “Česukų piramidė ir jos įkūrėjai išpažįsta kitokią Dievo sampratą ir jo garbinimo būdus, kurie mažai ką turi bendro su Katalikų tikėjimo išpažįstamu Dievo supratimu ir sekimu. Tai sinkretinė tikėjimo ir religinės praktikos pakraipa, kuri talpina savyje įvairias ezoterines sudedamasias dalis. Panašių religinių darinių pasaulyje yra daug ir jie visi skirtingai interpretuoja Dievo sampratą. Todėl Katalikų bažnyčia atsiriboja nuo panašių reiškinių ir laikosi vienintelių savo tikėjimo šaltinių: Šventojo rašto, kuriame Dievas save atskleidė realiu buvimo ir Bažnyčios tradicijos, kuri grindžiama šventųjų gyvenimais ir liudijimais.” Palikime magiją Česukuose magams. Dievui jos nereikia. New age ne Dievo, bet velnio darbas.Kuo toliau nuo jos , tuo geriau.”

    • skirtumas
      Posted 2011-04-28 at 12:40 | Permalink

      Žinot, o man toptelėjo viena mintis, t.y. paaiškinimas kodėl krikščionybė ir kitos didžiosios religijos (stačiatikiai, islamas, budizmas ir kt.) yra reikalingos, bei kuo jos geros. Ogi tuo, kad būtų per didelė anarchija turėti visokių pakraipų be vienos sisteminės. Kiltų konfliktai ir panašiai.

      Todėl katalikybė ir kt. religijos privalo save išlaikyti kaip įmanoma “skaistesnėmis”. Tiesa, tai šiek tiek neigia kitas faktas, tai pvz. krikščioniškųjų maldų kitimas (gal išskyrus kai kurias pagrindines). Kam ir kodėl jos keičiamos? Pritaikomos šių dienų aktualijoms “new age’ui”?

      • skirtumai
        Posted 2011-04-28 at 23:21 | Permalink

        Kitos religijos atsiradusios Nelabojo dvasių diktavimais yra pseudo. Pagrindinės ir yra pagrindinės.Dabar daug netikrų dievų ir jų religijų atsirado.
        Kodėl, skirtumai, galvoji, kad keičiasi maldos. Pagrindinės , gi – ne. Papildomas gali kurti ir Tu. Kiekvienas galime prikurti pokalbio su Dievu dialogus. Jei žmonėms patiks, gal panaudos, jei patys nemoka kurti. New age yr naujų bažnyčių, susietų su magija, religija. Tradicinėse new age nėra. Dievo įsakymai nurodo visiems būti skaistiems. ” Tyraširdžiai paveldės dangaus karalystę” sako Kristus.

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 07:20 | Permalink

          O kurios maldos yra pagrindinės? “Tėve mūsų” ir “Sveika Marija”? Tiesa, “sveika, Marija”, man į maldą nepanaši, nes ten sveikina Mariją, bet lyg ir nieko neprašo… Arba aš jos neatsimenu atmintinai jau.
          Jūs sakote “dialogus”. Man tai primena okultizmą.
          O tai visas tas nju eidžas nesako būti skaistesniais? Jų širdys, jūsų nuomone netyros? O gal tai tik jūsų nuomonė?

          • rimta liudytoja
            Posted 2011-04-29 at 13:34 | Permalink

            Pasikartok katekizmą, skirtumai. Ten viskas yra apie tai. Okultizmas nesilaiko dekalogo, užsiima magijom ir kitokiom velniavom. Nuodėmės atleidžiamos per išpažintį paties Dievo per tarpininką kunigą.Tai ne mano nuomonė. Tikybos pirmamokslyje viskas yra.Dialogas dvasinis arba pokalbis, malda gali ir turi būti kasdien. Na taip, kaipo vaikai bendrauja su tėvais kasdien, ar ne? Taip ir su Dievu.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-29 at 13:38 | Permalink

              Kaip vaikai su tėvais taip mes su dievu? Kas čia per nesąmonė? 😉 Ar galite pateikti nors vieną savo dialogo su Dievu stenografiją? 😉

              • skirtumui
                Posted 2011-04-29 at 23:32 | Permalink

                Kiekvieną dieną pasisveikiname su Dievu, kalbames su Juo, paaukojame savo dienos darbus, dėkojame užviską, prašome ko nors, kad būtume geresni Jojo vaikai, šloviname, garbiname, vakare atsisveikiname iki ryto ir t. t. Galime melstis iš maldaknygės, klasikinėmis maldomis, savais žodžiais, kalbėtis, kaip kalbasi vaikai su savo tėvais. Kas dar neaišku. Gal niekada nesimeldi, kad Tau taip viskas neaišku. Esi laisvamanis, ar ateistas?

              • skirtumas
                Posted 2011-04-30 at 12:00 | Permalink

                O ką reiškia “laisvamanis”? Aš gal greičiau ateistas.
                Ir taip kaip jūs, tai tikriausiai nesimeldžiu. Gal geriau tą dalyką pavadinti meditacija.

                • pažinimo kelias
                  Posted 2011-04-30 at 21:58 | Permalink

                  Laisvamanis tas, kuris niekuo netiki, prieš nieką nekovoja.
                  Ateistas netiki Dievu, bet dar įrodinėja, kad Jo nėra. Tas įrodinėjimas sovietmečiu laisvamanius privertė tapti tikinčiais. Jei nieko nėra, tai kam tada kovoti prieš nieką, įrodinėti…

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 07:21 | Permalink

          Beje, o kurios yra pagrindinės? Kodėl jų Kristus nepasmerkia? T.y. kodėl smerkė viduramžiais o dabar nebesmerkia? O gal ateityje vėl smerks?

          • skirtumai
            Posted 2011-04-29 at 11:27 | Permalink

            Viduramžiais žmonės laikėsi senojo rašto, kurį Kristus pakeitė Naujuoju.Kristus smerkė pagonis, magus, tuos, kurie gyveno be meilės. Darė daug nuodėmių, kurias reikėjo išpirkti Jam savo mirtimi ant kryžiaus.Tai darė, kad žmonės galėtų rinktis: gėrį ar blogį.Meilė nugalėjo. Kristus prisikėlė.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-29 at 11:56 | Permalink

              tai pala… Viduramžiai jau buvo po Kristaus. Ar aš kažką maišau? Tai kaip čia dabar taip nutiko, kad tik po kokių 18-19 šimtmečių mes tik supratome tą tikrąjį Kristaus mokymą? Kas čia per velniava?

              • rimta liudytoja
                Posted 2011-04-29 at 13:01 | Permalink

                kažką maišai. Krikščionybei jau daugiau kaip du tūkstančiai metų. Mokslas tas pats . Gal kiek patobulintas dėka raštingumo.

                • skirtumas
                  Posted 2011-04-29 at 13:22 | Permalink

                  Tai bet sakote, kad viduramžiais (manau, kad tai yra kokie nuo 10 iki 18 a.) žmonės laikėsi senojo testamento. Tai kodėl po viduramžių nutarė (kas beje nutarė?), kad reikia naujojo laikytis?

    • skirtumas
      Posted 2011-04-28 at 12:56 | Permalink

      Tiesa, negaliu nepastebėti formuluotės, t.y. minimus vamzdelius, kurie gali būti minimi ir kaip tiesioginę prasmę turintys, kaip ir perkeltinę (kaip ateikit pas mus – mūsų vamzdeliai geresni).

      O kur dar kiek niekinanti “vamzdelių” reikšmė.

      Tikrai neblogai pasakyta.

      • skirtumai
        Posted 2011-04-28 at 23:28 | Permalink

        O Tau , ar neatrodo, kad karkasas yra karkasas, o ne piramidė. Gaubtas negali būti kupolu, jei jis ant žemės. Kupolas būna ant pastato vietoj stogo. Čia kažkaip netikras apibūdinimas.Vat jau vienas iš ženklų, kurie liudija, kad žmonės mulkinami: įkalama jiems galvon, kad karkasas piramidės yra piramidė, o gaubtas ant žemės kupolas. Dievo planuose viskas turi būti tiksliai įvardinta. Tik Nelabasis mėgsta ” pudrinti” žmonėms smegenis. Ir jam tai pasiseka, jei atsiranda žmonių, kurie su juo kalbasi, vykdo jojo užgaidas.

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 07:26 | Permalink

          Tai jeigu tas karkasas būtų ne karkasas o piramidė, jei gauptas virstų kupolu, t.y. būtų pakeltas nuo žemės, tai jau tada bažnyčia nebesmerktų?

          O jeigu aš daugiabutyje gyvenu kažkur viduriniame aukšte ir vadinu grindis grindimis, o lubas lubomis, o mano kaimynai iš apačios ir viršaus atvirkščiai, tai čia jau taip pat kažkoks burtas?

          Smegenis žmonėms bažnyčia pudrinti mėgsta taip pat, prigalvojo visokių baisių žodžių. Kam tai? Tikrai ne tam kad smegenis pudrinti lengvatikiams žmonėms?

          • rimta liudytoja
            Posted 2011-04-29 at 13:20 | Permalink

            ne bažnyčia , o žmonės mėgsta tiesą. Bažnyčia apie tai nieko nesako. Ar manai, kad bet kokio namo karkasas yra namas, o gaubtas ant žemės kupolas. Įvardijimas netikslus,.Kalba eina apie tiesos sakymą, o ne principus. Jei čia meluoja, kur matome, tai ten, kur nematome, kaip galime tikėti. Kalba eina apie tai. Bažnyčia nesigilina į magijos peripetijas, nes ideologija ir taip aiški knygoje ir dvasinėje informacijoje , kurią parašė Poviliukas. Jis pats gal nežino, nes savo tikrojo tikėjimo išsižadėjo, kai dvasia jam ausin pakuždėjo.

            • rimta liudytoja
              Posted 2011-04-29 at 13:25 | Permalink

              skirtumai, bažnyčia nieko neprigalvojo. New age yra psichologų terminas, atitinkantis tų tikėjimų kilmę ir esmę. Tai nauji religiniai judėjimai. Jie kiekvienas Dievą interpretuoja kitaip. Kaip kas nori, taip tas iš daugelių raligijų, o ir magijos, ezoterikos, okultizmo lipdo naują religiją, kuri būtų labiau tinkanti žmonių smegenų pudrinimui, nieko nereikalaujanti.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-29 at 13:36 | Permalink

              Tai jeigu aš pasakysiu kad dangus yra žydras, o jūs atsakysite kad baltas, tai čia kas kam meluos?

              O dėl žodžių tai kalbu ne apie “new age”, o apie bažnyčios visokius baisius žodžius kaip “liturgija”, “sakramentas”, “beatifikacija”, “ostija”, “menonitai”, “dispensuoti”, “eucharistija” ir kt. baisūs žodžiai, kurie tamsiems žmonėms kuria keistas asociacijas ir verčia tikėti kalbančiuoju.

              • skirtumui
                Posted 2011-04-29 at 23:40 | Permalink

                meluoja tada, jei iškreipia Bibliją kas nors.Kristus jau viską pasakė ir jokios naujos biblijos negali būti.O skelbėjų atsirado daug, svarbiausia jų mokymai prieštarauja vieno kitam.
                Tavo minimi žodžiai naudojami tarp dvasininkų. Paprastiems žmonėms jie nereikalingi ir dvasiai nereikšmingi. Nereikia jokio mokslo mylėti Dievą, vykdant Jo paties duotus įsakymus, kad nepažeistume artimo meilę, Didįjį Dievo įsakymą.
                Kalbantieji paprastiems žmonėms aiškina, kaip gyventi, kad nepažeistume Dievo ir artimo Meilės, kurią mums besąlygiškai parodė Viešpats Jėzus Kristus.

      • Pagalba
        Posted 2011-05-01 at 17:02 | Permalink

        Vietoj vamzdelių gal geriau juos vadinti metaliniais strypais.Taip manau teisungiau, geriau atitiktų Merkinės piramidės karkaso sandarą.

  17. rimta liudytoja
    Posted 2011-04-28 at 12:16 | Permalink

    nebūtina, kad piramidė būtų donorė.kas tada ištrauks ligas? Dievas duoda energiją, o velnias ima.Ir ima blogą energiją, nes pats blogs( tumsus).ligos yra bbloga energije tinkanti titanams.išeina, kad velnias irgi gydo. kas manot kitaipos?jei Dievas užsiimtų gydymu, tai baba satju nebūt miręs, turėjęs tiek daug infarktų ir insultą.šventieji nemirtų.o anie išeina pas Dievulį, o dauguma gan jauni.tamsa traukia , vampyruoja energiją, o taip tos energijos( ligos) sumažėjus pasidaro geriau.taip gydo nelabieji, kad galėtų paimti sielą, ją valdyti po mirties. dėl to P. Žėko knygoje parašyta, kad dvasia valdys sielas. sielos jau bus be dvasios( energijos).neduok die net priešui ten tos dvasios valdyme atsidurti.mano, kaip ekstrasenso išmąstymai ir jutimai. pritariu Vėjūnei.pabuvus reikia valytis smalsuoliams prie medžių, ir kuo greičiau.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-28 at 12:54 | Permalink

      Nu net nežinau nei ką pasakyti. Labai fainas komentaras 🙂

      Nors kyla toks vaizdelis – atvažiuoja su autobusais į Česukus turistai, pasivaikšto toje sferoje, paskui bėga į miškelį – prie pirmo pasitaikiusio laisvo medžio (nes daug jau užimta) 🙂

      • rimta liudytoja
        Posted 2011-04-29 at 13:14 | Permalink

        Dėkok Vėjūnei iš pažinimo kelio svetainės.

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 13:30 | Permalink

          Kodėl dėkot? Už ką?

          • skirtumui
            Posted 2011-04-29 at 23:42 | Permalink

            Dėkoti niekada ne perdaug. Tai nuolankumo ženklas.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-30 at 12:02 | Permalink

              Nu tai ačiū…

              • pažinimo kelias
                Posted 2011-04-30 at 22:51 | Permalink

                Prašom, prašom į sveikatą!

      • pažinimo kelias
        Posted 2011-04-30 at 22:55 | Permalink

        Užteks tų medžių apsivalymui. Nebent patys medžiai taps nešvarūs.

  18. rimta liudytoja
    Posted 2011-04-28 at 22:14 | Permalink

    Pažinimo kelias:

    Pažinimo kelias: “Piramidė tampa energetine kempine, kuri sugeria įvairiausių žmonių šizas. Daiktai turi savo auras ir tai galima nuskaityti. O dabar įsivaizduok, ateina į piramidę šimtai žmonių su savo tikėjimais, fantazijomis, ligomis ir įkrauna tą vietą savo nekokybiška energetika. Žinoma, energijos bus daug, tačiau ji bus gana nekokybiška ir jautresniems žmonės, kurie nėra apsėsti tikėjimais, šiza, ji bus nemaloni. Tačiau šizikai jaus daug energijos, kuri atitiks jų vibracijas, palaikys jų tikėjimą, fantazijas.”

    • skirtumas
      Posted 2011-04-29 at 07:28 | Permalink

      :))) Super! 🙂 Dėkui.

      Beje, ką reiškia “šizikai”? Ką nors bendro su “šizofrenija” turi tas žodis?

      • skirtumai
        Posted 2011-04-29 at 11:33 | Permalink

        Apie tai skaityk pažinimo kelyje Sandesh komentarus.Manau, kad tas žodis atitinka, ką Tu manai. Ateistai ir laisvamaniai taip vadina tikinčiuosius ne tik New age, bet ir kitus, kurie tiki Dievu Sutvėrėju.

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 11:59 | Permalink

          tai va… ginčijasi tarpusavyje. Vieni proto pudrintojai su kitais 😉 Aš visai gerai jaučiuosi žiūrėdamas į tai iš šalies… Beje ar aš į pragarus eisiu? :)))))

          • rimta liudytoja
            Posted 2011-04-29 at 13:12 | Permalink

            Pragarai buvo iki Kristaus, o dabar pragaras.Tai nuspręs Dievas, o ne aš. Kaip jautiesi, ką Tau sako sąžinė.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-29 at 13:30 | Permalink

              Jūsų šio komentaro pirmas sakinys kažkoks nieko nesakantis buvo iki Kristaus, o ir dabar yra? Tai niekas nepasikeitė? Aš taip ir maniau…
              Nors aš nieko prieš šį pragarą. Kiekvienas savo susikuriame.

              • rimta liudytoja
                Posted 2011-04-29 at 13:53 | Permalink

                Pragarai daugiskaitoje iki Kristaus, o po Kristaus pragaras.Tai ne tas pats. Pragaruose buvo visi mirę,o pragare bus tik tie, kurie sąmoningai atsisakė Dievo, išdavė krikštą ar mirė turėdami mirtinas nuodėmes .

                • skirtumas
                  Posted 2011-04-29 at 14:06 | Permalink

                  siaubas kokia nesąmonė :))

    • Alina
      Posted 2011-04-30 at 21:27 | Permalink

      Sūduvos gide patraukė mano dėmesį tokia info:” reikia (2011-04-30 18:22:19)
      skambinti visais varpais, kad žmonės neapsigautų. ten važiuoja patiklūs, be savo nuomonės daugiausia. tokie užkliūna ant sektų kabliuko. galvoju tų pinigų, gudrybė sugalvota.pamąstykit, kaip atsirado visarijono sekta.pirmas žingsnis lygiai toks pats, kaip merkinės piramidės savininko.taip pat gąsdino, žadėjo išgelbėti.o tos pabaigos, kaip nier, taip nier.vienytis prašo poviliukas. ten tas pats.nejau žmonės nebus apsaugoti? šokiravo info česukų piramidės svetainės skaitiniuose: ” Neverta pinigų laikyti bankų sąskaitose, nes vieną lemtingą dieną jie taps nebeprieinami: dėl techninių kliūčių sąskaitos bus „įšaldytos“. Būtiniausiais dalykais reikėtų pasirūpinti dar šiais metais nelaukiant 2012-ųjų nei pradžios, nei pabaigos. Turimas lėšas verta investuoti į savo šaliai bei sau asmeniškai pragyventi būtinus reikmenis. Intensyvių permainų laikotarpiu negalios įstatymai, žmogaus interesų negins valstybė, jeigu jis nepasirūpins savimi pats.” Kiek atsimenu nukentėjusį K. Glavecką už infliacijos ar kažko panašaus paviešinimą žodžiais. Jis nukentėjo. Povilas Ž. raštu kelia sumaištį žmonėms, tačiau visi tyli, lyg tai būtų norma. Ar galima taip rašyti, klaidinti žmones? Kaip į tai turėtų pažiūrėti visi bankai, brangieji? Kur einam su tokiu piramidės karkase po stikliniu gaubtu vykstančiu spektakliu? Iki ko priėjome? Kur teisėsauga, kodėl neapsaugo žmonių asmeninių teisių nuo tokių savo sukurpto devo poveikio ir manipuliavimo žmonėmis? Ar reikia tikėti kiekvienu artistu? O gal pačio velnio bendrininku? Kalbėkime, aiškinkime , kuo daugiau tiems, kurie dar nežino po kokiais “kryžiais” barsto savo pinigėlius. Geras autoriaus straipsnis. Reikėtų jį išplatinti kuo daugiau.Tesaugo Dievas mus, kad velnias nenujotų mūsų ton savo gyvon , maginėn pragaro bažnyčion.”
      ką galvojat, proto bokštai?

      • skirtumas
        Posted 2011-04-30 at 21:48 | Permalink

        Tai nieko baisaus… Reikia tik paskelbti gandą, kad Česukuose po ta piramide yra įrengta slapta teroristų apmokymų bazė, o šalia esančiuose miškuose yra slapta auginamos kanapės bei aguonos, iš kurių gaunami pinigai ginklams pirkti. Tuo tarpu žmones tikinčius piramidės stebuklais ten užprogramuoja būti savižudžiais 🙂

        Dar galima kokio nors ezoterinio fufelio privelti, jei patinka.

        • pažinimo kelias
          Posted 2011-04-30 at 22:34 | Permalink

          gal geriau nereikia.:)

        • pažinimo kelias
          Posted 2011-04-30 at 22:48 | Permalink

          girdėjau, kad iš tikrųjų yra įrengtos ten toje trišonėje smegenų praplovimo technologijos.Tai gal baisiau negu Tu siūlai .

        • Evaldas
          Posted 2011-06-07 at 17:29 | Permalink

          “Oplia, Česukų valdytojai Ž. Povilas su dievu Titanu ragina ruoštis virsmui: išimti baxus iš bankų, statyti slėptuves nuo saulės, vienytis į titanų sąjūdžius, maitintis titanų blynukais užgeriant piramidės plastike pabuvojusiu vandenėliu. Net Povilo bendražygis Ziges suabejojo tokia Ž.Povilo info, sakydamas, kad tai nedvasingųjų paistalai.”
          Dvasingieji pasitiki Dievu, o vedmanai savo dvasiom su kuriom bendrauja. Gi ne angelai su anas bendraus, Česukų piramidiej pagal raštus titanai( velniai) šventina plotkas su vundens bačka. Žmones anuo gal ir paskanina , užkalba nuon erkių. Miške anų užtenk. Įdomu , ar blyneliai vien iš miltų, ar su kanapių prieskoniais? ”
          Pasidalinkite, kas ragavote jų? Ar traukia vėl paragauti, atsigerti titaninio H2O?

  19. skirtumai
    Posted 2011-04-28 at 22:25 | Permalink

    apie dvasią ir sielą, kuo jos skiriasi viena nuo ktos paskaityk ” Pažinimo kelyje” Saliamono ir Jurgio B komentarus. Ten aš pati skaičiau apie tai. Žinok, kad yra skirtumas.Evangelijoje paskaityk per google ” Biblija”, tai ten daug apie tai rasi. Surink ” dvasia” , paskaityk. Suprantu tai, kad per dvasią bendraujame su Dievu, o praradę dvasią tik su pragaru.Žėko knygoje minimos sielos be dvasios.Joms jau vadovauja piktoji dvasia galbūt, nes žmonėms su dvasia vadovauja Dievas Šventoji Dvasia.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-29 at 07:30 | Permalink

      Oi… kaip ten pas jus viskas painu ir sudėtinga… Tai ačiū dar kartą už pasiuntimą, jus aš taip pat tada 🙂

      • skirtumai
        Posted 2011-04-29 at 11:29 | Permalink

        Nieko nėra painaus. Perskaityk Naująjį Testamentą. Viskas paaiškės.Už kokį pasiuntimą, nesupratau?

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 11:58 | Permalink

          Nu siuntėte į google. Tai toks labai nemandagus pasiuntimas yra 🙂
          Ir paskaityti va siunčiate. Tai kaip ir ačiū… Ką daugiau galiu pasakyti…

          • rimta liudytoja
            Posted 2011-04-29 at 13:09 | Permalink

            Biblija yr google, o Žėko dvasinė informacija taip pat. Visų raštų čia nesiūsiu.Kas įdomu, tą paskaityk.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-29 at 13:27 | Permalink

              Tai kad neįdomu kas ten prirašyta. Man įdomu ką jūs manote. Kad suprasčiau kaip galvojate. Nors gal jau ir nebereikia. Bendrą vaizdą jau turiu.

              • rimta liudytoja
                Posted 2011-04-29 at 14:01 | Permalink

                Mano nuomonė nebūtinai turi sutapti su Biblija.Ypač senojo rašto, kurį pakeitė man priimtinas Naujasis Testamentas.

  20. pažinimo kelias
    Posted 2011-04-29 at 11:35 | Permalink

    pažinimo kelias rašo: “Aš irgi taip pat manau.Ne tik manau,bet ir mačiau,kaip būrelis žmonių įėjo į piramidę, apgaubti rudos,sūkuriuotos auros.Piramidėje ta aura nusėdo.Nemačiau kokie jie išėjo,bet dalis to rudumo pasiliko piramidėje.Paskui atėjo šeima su mažyliu.Tiesą sakant,man dėl to vaikelio pasidarė baisu.Pagalvojau:kur tėvų protas?”
    Tėveliai negalvoja, kur vaikelį kiša. O paskui po kiek metų žiūrėk…? Vaistai gali nepadėti. Tada bus kalti gydytojai, žinoma, kad jie bus kalti. Viau…

    • skirtumas
      Posted 2011-04-29 at 12:02 | Permalink

      Tai gal mus matė? 🙂 ghghgh 😉 Tai jau kai bus labai blogai tai ateisiu pasiburti pas pažinimo kelią ir sakysiu – davai atkalbėkit ir išgydykit.

      • rimta liudytoja
        Posted 2011-04-29 at 13:06 | Permalink

        Argi užkalbėjo? Gal blogos energijos prisitraukei? Eik prie medžių, jei bijai. Spaviedokis pas kunigus, gal atleis pagonybės objektų garbinimą. Gal Tau patinka titanų sukurtas devas Merkinės piramidėje? Tada būk ramus.

        • skirtumas
          Posted 2011-04-29 at 13:26 | Permalink

          O ką aš žinau? Čia jūs specialistai 🙂
          Tai kad va nebijau, o prie medžių vis tiek reiks nueiti – sako gerai statinį krūvį nuleisti, kurio prisigamina trinant alkūnes į stalą 🙂

          O kas anot jūsų šitie titanai, kuriuos minite? Nelabai pagaunu jų konteksto. Ar tai anot mitų senoviniai dievai, kūrę Pasaulį prieš užgimstant gyvybei žemėje? Ar kažkas kito?

          Kur jūs išskaitėte, jog kažką susijusio su Merkinės piramide garbinu?

          • rimta liudytoja
            Posted 2011-04-29 at 13:38 | Permalink

            Negalvoju, kad garbinate. Jei buvote, vaikščiojote ratais, tai jau pagarbinote.O jei dar pasirašėte, gėrėte vandenį ar valgėte plotkelį, tai gal tapote bendradalininku.Aš nežinau gi.

            • skirtumas
              Posted 2011-04-29 at 13:51 | Permalink

              Vaikščiojau zigzagais. Nors reikėjo gal pabandyti pentagramą išvaikščioti – tai gal būt ir pats velnias susimaterializavęsis? 🙂

              Buvo labai smagu trepsėti ir girdėti tų treptelėjimų aidą sklindantį iš visų pusių. Vandens negėriau, nes jis plastikiniame tame bambalyje bala žin kiek laiko ten stovėjęs. Plotkelio irgi nemačiau. O pasirašyti irgi nemačiau kur. Pasirodo daug ką praleidau 🙁

              • rimta liudytoja
                Posted 2011-04-29 at 13:56 | Permalink

                Vadinasi, kad Dievas Tave myli. Gi tu krikštytas, kaip supratau. Titanus mini Žėkas. Jis apie juos rašo dvainėje informacijoje, o ne aš sugalvojau.

                • skirtumas
                  Posted 2011-04-29 at 14:07 | Permalink

                  Nežinau aš jokio Žėko. Kas tie Titanai tik norėjau sužinoti – nesakiau, kad jūs sugalvojote.
                  Tai jei mane kas myli tai ir džiaugiuosi (bi tik nebūtų kokie parazitai kaip blusos ar utelės – jų meilės išsižadu!!!) 😉

              • rimta liudytoja
                Posted 2011-04-29 at 13:58 | Permalink

                plastike nesveika .Kam ta pentograma. Tai burtininkų ir magų įrankis.Saugo ne pentograma, o Dievas. Pagal nuopelnus.

                • skirtumas
                  Posted 2011-04-29 at 14:07 | Permalink

                  Pentagrama, tam kad smagiau būtų.

      • Pagalba
        Posted 2011-05-01 at 17:21 | Permalink

        “Tai gal mus matė? ghghgh Tai jau kai bus labai blogai tai ateisiu pasiburti pas pažinimo kelią ir sakysiu – davai atkalbėkit ir išgydykit. “‘
        skirtumai, tai kitas buvo Vėjūnės liūdijimas iš pažinimo kelio. Jei ji taip jaučia energijas, tai gal ir atburtų nuo maginių ratų poveikio.Atsiburk, jei nori.

  21. skirtumui
    Posted 2011-04-29 at 23:46 | Permalink

    “Pentagrama, tam kad smagiau būtų.”
    Ar tau buvo liūdna ten? Juk angelai giedojo, spalvoti ratai …Tamsos nebuvo( fizinės).

    • skirtumas
      Posted 2011-04-30 at 12:15 | Permalink

      Aš tikiu tuo, kad žmogus visada siekia kažką pažint, kad jam niekada nebus per daug kažką suprast. Tai yra didelis malonumas ir tikslas – pažinti.
      Siek pažinimo, suprask ir nagrinėk. Naudok tai žmonių rasės tobulinimui visomis prasmėmis. Nes tamsus netobulėjantis žmogus kuria mitus ir pasakas apie visokius pragarus, dievus, dievų pranašus, nešvarias energijas, piramides… Tamsus žmogus kuria visokius ryšius tarp ženklų tam kad pateisinti savo bukumą.

      Avinėlių romumas yra stagnacija, tai yra degradavimas.

      Biblijoje, tikiu, yra protingų minčių. Aš ją laikau filosofiniu veikalu, nagrinėjančiu bazines žmonių savybes. Keičiasi tik jos interpretacijos, manau jog bažnyčia atlieka neblogą darbą tai darydama.

      • pažinimo kelias
        Posted 2011-04-30 at 22:44 | Permalink

        Bažnyčia skelbia Bibliją, pateikia jos koncentratą mažajame ir didžiajame Katekizmuose. Jokių nukrypimų nuo Biblijos bažnyčių, katalikiškųjų mokyme nestebiu, o ir negali būti, tuoj krikščionys patys sukiltų, jei kažkas būtų iškreipta Bažnyčios mokymar neatitiktų Biblijos.
        Pažinimas nieko gero neduoda, jei negyvename tuo, ką žinome gerą esant kitiems, bet negyvename tuo. Visi mąsto tik apie save.Kaip sirijiečiai rašo; viduje puikiai. Man gal puikiai, o mano broliams,ar stengiames padaryti, kad būtų puikiai.Kas to moko? Kolkas težinau tik vieną tokį Meilės Mokytoją _ Jėzų Kristų. Jis įrodė Meilę darbais, o ne žodžiais.

  22. skirtumui
    Posted 2011-04-29 at 23:53 | Permalink

    “siaubas kokia nesąmonė ”
    Kodėl nesąmonė? Visoms pagrindinėms religijoms sąmonė, o Tau nesąmonė. Esi gudresnis už teologus ir Biblijos žinovus? O kaip tau atrodo tas klausimas?Gal kaip ezoterikams, okultistams – dievas reikalingas ‘ kaip melžiama’ karvė tik energijai imti. Jiems Dievas net ne asmuo, o tik energija.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-30 at 12:25 | Permalink

      Turbūt norėjote pasakyti ne “religijoms” o “religijų išpažinėjams”. Nemanau, kad esu gudresnis už tuos gudruolius. Tie teologai ir Biblijos žinovai tikrai labai gudrūs.

      Priklausomai nuo to ką galvojate galovami apie “pragarus”. Pati žodžio reikšmė, kiek suprantu, yra apie kažką blogo, susijusio su fizinėmis ir psichinėmis (arba jūsų žodyną naudojant “dvasinėmis”) kančiomis. Gal būt tam tikra itin nemaloni žmogaus būsena, kai jis kankinasi psichiškai ir gal fiziškai gali būti pavadinti “pragarais”. Sąmoningas (o gal ir pasąmoningas) supratimas, kad tokią būsena bus patirta, tikėtina darant vieną ar kitą veiksmą arba mąstant apie ką nors ir yra tų “pragarų” baimė.

      O tai ką pasakojote apie “pragarus” prieš kažką, o paskui tik apie vieną “pragarą” skamba kvailai. Nesu įsitikinęs ką mąstote tai sakydami, bet tai kaip aš supratau – man pasirodė kvaila.

      Okultistai ir ezoterikai tokie patys proto pudrintojai, tik kitokie. Kol kas nei iš vieno negirdėjau nieko, kas man leistų manyti, jog jie supranta irba tiki apie ką kalba 😉

      • pažinimo kelias
        Posted 2011-04-30 at 22:27 | Permalink

        pragarais buvo vadinama mirusiųjų buveinė – šeol. Iki Kristaus atpirkimo visi mirusieji, manoma keliavo į pragarus.Visi: nuodėmingi ir ne. Kristus po mirties nužengė į pragarus kalbame maldoje.Teisiems pažadėjo dangų.
        Vėliau mirusieji nusidėjaliai buvo atskirti nuo teisiųjų . Jie po mirties eina į pragarą(tamsos buveinę), nes jų dvasia pagal Paulių ‘” užgęsusi”.
        Ezoterikai, okultistai negyvena su Dievu, bet kalba Jo vardu. Dievą tąso į įvairias puses, kad tik galėtų manipuliuoti žmonėmis Dievo vardu.

    • Alina
      Posted 2011-04-30 at 21:08 | Permalink

      ekstrasensai mato dievą, kaip asmenį.

  23. pažinimo kelias
    Posted 2011-04-30 at 09:28 | Permalink

    Pats Povilas apie save rašo:” Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” Merkinės ( Česukų) piramidės svetainės skaitiniuose. Dvasios aidai niekis prieš tą info, taip išeitų.Be reikalo gaištam laiką.

    • rimta liudytoja
      Posted 2011-04-30 at 10:31 | Permalink

      rašo pats apie save Česukų piramidės svetainėje skaitiniuose:
      “Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” Didžiųjų permainų metas: 2013-2015. Merkinės ( Česukų) piramidės svetainės skaitiniai. Bravisimo! Pagaliau nauja bažnyčia Česukuose. Triptofaninį adrenaliną žmonės turtuoliai Povilo smegenyse iškėlė iki jo dievo tėvo.Ką ten sūnus, reikia gi aukščiausio sakramento. Nesiterlioja Žėkiukas su varguoliais , kristaus įsteigtais sakramentais. užtenka vieno, bet svarbu, kad aukščiausio:
      “Dievo Tėvo bažnyčios lankytojai turės būti aprūpinti aukščiausiuoju sakramentu – paplotėliais, pabuvojusiais pačiame kupolo bei piramidės centre. Tai Žodžio duona, nes į ją yra įskiepytas paties Tėvo Žodis. Vartodamas šį sakramentą žmogus sustiprins savąją sielą, o sielai padedant bus išsaugota ir kūno gyvybė bei sveikata.” taip išdidžiai rašo Povilas savo svetainės skaitiniuose.

      • skirtumas
        Posted 2011-04-30 at 12:35 | Permalink

        Gudrus… Labai gudrus tas Poviliukas 😉 Jei jis tai daro ne iš blogos valios, tai tiesiog patiria tam tikrą malonumą, kai žmonės juo tiki.
        O jeigu jis dar ir protingas, tai tikriausiai daro kokį nors ilgalaikį eksperimentą ir tuo pačiu smaginasi.

        • Alina
          Posted 2011-04-30 at 20:55 | Permalink

          skirtumai, ne eksperimentą, o sukūrė devo tėvo bažnyčią. gąsdina spinduliuote, pataria pinigėlius išimti iš banko, vienytis.panašiai kūrėsi visarijono sekta.gudrutis, pritariu Tau. Panašiai, kaip V. Vasiliauskas. Moko gyventi už pinigėlius, laimingais būti už kelis tūkstančius litų. teko tą mokytą žmogų matyti.laiminga nuo to netapau.

          • skirtumas
            Posted 2011-04-30 at 21:22 | Permalink

            Nu va, naujas veikėjas į šitą smagią diskusiją įsivėlė. Kodėl prisiminėte. V. Vasiliauską? Dėl piniginio konteksto? Ar Vitas irgi kažkaip susijęs su “new age’u”? 😉

            • pažinimo kelias
              Posted 2011-04-30 at 22:13 | Permalink

              New age yra religija. V. Vasiliauskas veikia žmones tikėti savimi. Jam nesvarbu ar žmogus tiki Dievu.Sumoki, būk laimingas, kad turėjai pinigų.Kuo daugiau naudokis gyvenimu, seksu, viskuo…nekompleksuok, būsi laimingas. taip mus mokė. pinigų nier, o laimė neatėjo. reikia gyventi, pačiam kapstytis…

              • skirtumas
                Posted 2011-04-30 at 22:21 | Permalink

                Čia labai smagi nuomonė apie pinigus. Tikrai turėtų būti įdomu: http://petraszd.blogspot.com/2009/02/mano-ekonomikos-zinios.html

                Man tai padėjo sukurti skeptiškesnę nuomonę apie pinigus ir jų reikšmę man.

                • pažinimo kelias
                  Posted 2011-04-30 at 22:30 | Permalink

                  Dėkui, skirtumai. Pinigai tik popierėliai.Bet jie reikalingi fizinėms, o kartais ir dvasinėms .

      • Alina
        Posted 2011-04-30 at 21:05 | Permalink

        oho, nesuprantu povilo tokio stengimosi rungtyniauti su merkinės bažnyčia.

        • Evaldas
          Posted 2011-06-02 at 22:15 | Permalink

          Amina prašo 2011-06-02 22:05:2

          -“Sia info perskaicius padariau galutines isvadas, issisklaide visos abejones, ka perskaiciau 3 valdovu laisku knygoje, radau sioje Povilo nuskaitytoje informacijoje, kuri yra koncentratas, kaip komfaro spiritas, sudetas tik i 16 lapu. Didziuojuosi musu Lietuvoje gyvenanciu Povilu, kuris irgi kaip T. Mikuskina , vertas tos info ir ja gali perduoti kitiems. ….Amina”
          Apsimeteliai Balsai kalba įvairiems žmonėms. Ž. Povilo info, kaip mikušinų.Kalba apsimetęs Balsas turbut tas pats. Susipažykite, radau saituos ” sielos kristalas”:
          Audriaus rekomendacija:
          Paskaityk, Jurgi šį Jėzaus laišką:
          http://viduje.puikiai.lt/sirius/?s=1129
          Jurgio B atsakymas į laišką:

          Balso ir Jurgio B dialogas apie tikrąjį tikėjimą

          Jurgis B:
          Viešpats Jėzus Kristus apie tikėjimą sako:
          „ Todėl ateikime su tyra širdimi ir giliu tikėjimu, apvalę širdis nuo nešvarios sąžinės ir nuplovę kūną švariu vandeniu!“ Žyd10,22.
          „Tyriems viskas tyra, o susitepusiems ir neištikimiems nieko nėra tyro, net ir jų protas bei sąžinė suteršti.“ Tit 1,15.
          „ Taip pat ir tikėjimas: jei neturi darbų, jis savyje miręs.“ Jok 2, 17.

          Balsas prisistato:
          Numylėtinis Jėzus.

          Jurgis B:
          Kodėl taip pasivadinai? Jėzus Kristus niekada savęs taip nevadino. Aš tave vadinsiu tiesiog Balsu.

          Balsas:
          AŠ ESU Jėzus, atėjęs pas jus šią dieną.

          Jurgis B:
          Balse, ar ne per anksti atėjai Jėzaus vardu kalbėdamas? Juk dar ne pasaulio pabaiga. Koks tavo tikslas? Nori atitraukti mus nuo Tikrojo Šventojo Rašto mokymų ? Gal Velnias esi?

          Balsas:
          Kad jums būtų suprantamas mano vizito tikslas, aš norėčiau apsistoti ties visiems žinomais dalykais, kurie priimti jūsų visuomenėje šioje jos vystymosi stadijoje. Taigi, jūs gyvenate jūsų pasaulyje ir retai susiduriate su tais dalykais, apie kuriuos jums vertėtų susimąstyti pirmiausia. Jūs susirūpinę viskuo, kas jus supa jūsų gyvenime. Jūs galvojate apie tai, kaip aprūpinti savo šeimą, apie tai, kuo jums apsirengti ar ką pavalgyti. Jūsų gyvenime daug sumaišties. Ir jums atrodo, kad gyvenate visiškai pateisinamai, kaip visi.
          Tačiau jeigu susimąstytumėte apie tai, ką darote savo gyvenime ir kiek šitai yra pateisinta iš to Mokymo požiūrio taško, kurį aš jums daviau prieš 2000 metų, tai nieko nepasikeitė. Man reikėtų vėl ateiti pas jus į įsikūnijimą ir kalbėti apie tuos pačius dalykus, apie kuriuos tada kalbėjau.
          Prisiminkite, aš kalbėjau apie tai, kad jūs nesirūpintumėte kasdienine duona, kad lauko lelijos už jus atrodo daug geriau. Dangaus paukščiai nearia, nesėja, o sotūs. Ir Viešpats lygiai taip pat gali rūpintis jumis.*
          Kodėl jūs, būdami žemės evoliucijų laiptų viršūnėje, taip daug dėmesio skiriate savo patiems paprasčiausiems poreikiams? Jūs tiesiog padarote kultu drabužius, maistą, prestižo daiktus.
          Niekas nepasikeitė nuo to laiko, kai aš buvau atėjęs į įsikūnijimą prieš 2000 metų. Jūs įsisavinote daugelį šiuolaikinių dalykų.

          Jurgis B:
          Balse , taip nieko naujo iki šiol nepasakei. Viskas, kas vyksta gyvenime visiems žinoma. Čia tik trūpinėlis atpasakotos Evangelijos. Kolkas, kai kurie, tavo Balse, priekaištai mums gana teisingi. Matyti, kad esi KALTINTOJAS. Ateityje prisistatyk savo tikruoju vardu, o ne niku.

          Balsas:
          Jūs turite šiuolaikinę techniką, automobilius, kompiuterius, bet jūsų sąmonė ir toliau yra to paties lygio, kokio buvo prieš 2000 metų. Šitai liūdina.

          Jurgis B:
          Šventajame Rašte minimas sąžinės, o ne sąmonės terminas. Gal tu, Balse, esi New Age atstovas? Dabartiniais laikais kaip tik protas ir sąmonė išlavėjo, o tik SĄŽINĖ, NUSIŽENGIMAI DIEVUI IR ARTIMUI LIKO TIE PATYS. Tik Šėtonas troško, kad jo sąmonė pranoktų Dievo Kūrėjo Sąmonę, nes norėjo užimti Jo vietą.

          Balsas:
          Jūs suprantate, kur link aš kreipiu kalbą? Jūs rūpinatės begale nereikalingų dalykų, kurie egzistuoja jūsų pasaulyje, ir 99 procentus savo laiko būnate užsiėmę šiais dalykais. Pagalvokite apie tai, kaip jūs galite ateiti pas savo Tėvą Danguje, jeigu jūs nuolatos užsiėmę žemiškomis problemomis?
          Netgi tada, kai jums atrodo, kad pasišvenčiate Dievui, einate į bažnyčią, meldžiatės, laikotės bažnytinių taisyklių, net tada jūs ne tiek apie Dievą galvojate, kiek būnate susirūpinę tuo, ką apie jus galvoja kiti žmonės. Kaip jūs atrodote tuo metu, kai esate šventovėje, ir kaip atrodo kiti žmonės, kurie kartu su jumis atėjo į šventovę.

          Jurgis B:
          Turiu, Tave Balse, pataisyti, kad Katalikų Bažnyčiose ( pastatuose) taisyklių nėra, skirtingai negu Merkinės piramidėje. Įeinant į Merkinės piramidę yra surašytos taisyklės, kaip joje ratais nueiti iki Dvasios Širdies ir sugrįžti neatsisukant atgal. Kristaus įkurtosios Bažnyčios ( bendruomenės) mokslas remiasi Šventuoju Raštu, Dievo Įsakymais, KBK, K B Kanonais. Ar Tau, Balse,svarbu, kaip mes atrodome savo gimtojo tikėjimo Bažnyčiose (pastatuose)? Juk mes kasdien meldžiames ir savo namuose ar koplyčiose. Kristus sako, kad , kur du ar trys meldžiasi Jo vardu, tai Jis su jais.

          Balsas:
          Kai turiu galimybę dalyvauti bažnytinėse apeigose šventovėje, o dalyvauti aš galiu ne visose apeigose, nustebęs įsiklausau į jūsų mintis ir pajuntu jūsų jausmus. Ir jūs žinote, labai retai galima rasti žmonėse tikruosius Dieviškus jausmus. Paprastai į šventovę jūs ateinate tam, kad spręstumėte savo žemiškas problemas, kad jums geriau klotųsi, kad būtumėte sveiki jūs ir jūsų giminaičiai. O kartais, atvirkščiai – žmonėms, su kuriais esate pažįstami, linkite blogo.
          Jūs ir bažnyčioje sprendžiate savo žemiškus reikalus. Jūs negalvojate apie Dievą. Ir jeigu prieinate prie mano paveikslo, tai tik dėl to, kad paprašytumėte kažko, ko jums žemiškame gyvenime trūksta.
          Pagalvokite apie mano žodžius. Jums atrodo, kad aš kalbu užuominomis, ir nesuprantama, kur aš kreipiu.
          Aš kalbu apie tai, apie ką kalbėjau prieš 2000 metų.

          Jurgis B:
          Balse, tu gal būt ir taip – ne visada ir ne visose šventovėse apeigų metu gali dalyvauti . Katalikų Bažnyčiose Šventųjų Mišių metu visuomet dalyvauja Viešpats Jėzus Kristus mistiniu būdu. Mes susitinkame su Juo asmeniškai per Švenčiausiąjį Sakramentą. Visi krikščionys, nesvarbu, kaip jie atrodo – yra Kristaus mistinio kūno nariai tol, kol neišduoda Krikšto pažadų. Kodėl, Balse, negalima prašyti užtarimo sau ar artimiesiems? Juk Kristus sakė: „Prašykite, ir jums bus duota, ieškokite, ir rasite, belskite, ir bus jums atidaryta.“ Mt 7 .

          Balsas:
          Aš bandau duoti jums supratimą, kad būtina susimąstyti apie savo sielą, apie savo tarpusavio santykius su Dievu ir visų pirma su Dievu savo viduje. Aš mokiau likti vienam su Dievu maldos metu ir aš peikiau veidmainiavimą.** Aš priešinausi įstatymo raidei ir priversdavau jus susimąstyti apie sielą. Ir dabar aš kalbu tą patį. Jūsų neturi dominti niekas, išskyrus jūsų tarpusavio santykius su Dievu.

          Jurgis B:
          Balse, jei mes esame vieno Dievo Sutvėrėjo vaikai, tai mus turi dominti visi mūsų Broliai ir Seserys Kristuje. Didysis Dievo įsakymas ar Tau negalioja? “ Mylėk Viešpatį, savo Dievą, visa širdimi, visa siela, visomis jėgomis ir visu protu, o savo artimą kaip save patį.“ Lk 10, 27. Viešpats Kristus sako: „Iš tiesų sakau jums, kiek kartų tai padarėte vienam iš šitų mažiausiųjų mano brolių, man padarėte“ Mt 25, 40.

          Balsas:
          Ir tada, kai Dievo ieškote dėl to, kad įgytumėte gyvenimo prasmę ir pradėtumėte mokyti šios prasmės kitus, tai jūs neateinate pas Dievą, o tik tolstate nuo Jo.

          Jurgis B:
          Balse, mus dar vaikystėje katalikus mokė, kad gyvenimo prasmė, tai tarnauti Dievui ir artimui taip, kad nueitume į dangaus karalystę. Kristus sako: „ Eikite ir skelbkite, jog prisiartino dangaus karalystė“. Mt 10,7 . O kas liečia mokymą, tai atvirkščiai, negu Tamsta sakai. Kristus apaštalus įpareigojo sakydamas: „Eikite į visą pasaulį ir skelbkite Evangeliją visai kūrinijai „ Mk 16,15.
          Jaučiasi, Balse, kad vėjus kalbi. Kodėl okultistė T. Mikušina „ neva kalba apie tai“, moko kitus gyvenimo prasmės, kaip būti su tavimi. Nori pasakyti, kad T. Mikušina „ Velnio pamušalas“.

          Balsas:
          Tik tada, kai jūs randate visišką pasitenkinimą bendraudami su Dievu savo viduje ir jums nereikia savo tyliu džiaugsmu su niekuo pasidalinti, nes esate visiškai patenkinti ir laimingi, tik tada jūs randate tikrąjį Dievą. Ir aš susigraudinęs jus stebiu. Ir jūs pradedate jausti mano buvimą.
          Aš visada šalia jūsų. Tačiau jūsų sąmonės būsena ir jūsų susirūpinimas žemiškomis problemomis atskiria mus, atskiria vieną nuo kito.

          Jurgis B:
          Mus atskiria nuo Viešpaties Jėzaus Kristaus tik sąmoningas ir realus atsigręžimas nuo Jo. Vienintelis kelias, kuris sugrąžina atgal pas Viešpatį, tai ATSIVERTIMAS, Krikšto pažadų atnaujinimas( atsiribojimas nuo Piktojo). Kristus mus visus myli, tikisi ir laukia, kad mes kada nors sugrįšime pas Jį ir tada karaliausime Amžinybėje su Juo. Tam karaliavimui Šviesoje nebus galo. Tikrasis Jėzus Kristus pabrėžia, kad: „Širdimi priimtas tikėjimas veda į teisumą, o lūpomis išpažintas – į išganymą“. Rom 10,10.Vadinasi, kad reikalinga ir bendruomeninė malda, kai meldžiasi visi kartu. Bendruomenei melstis reikalingas pastatas, vadinamas Bažnyčia.

          Balsas:
          Aš taip siekiu su jumis bendrauti! Kokios retos tos minutės, kai man pavyksta su kažkuo iš jūsų užmegzti tiesioginį bendravimą. Aš taip džiaugiuosi tomis akimirkomis. Labai gerai suvokiu, kad kiekvienas žmogus, kuris turėjo šio tiesioginio kontakto su manimi patirtį, jau nesugebės gyventi taip, kaip visi. Jis ieškos vienumos ir vidinio bendravimo su manimi. Ir be šio bendravimo jis jau negalės įsivaizduoti savęs ir savo gyvenimo.
          Tas tylus džiaugsmas ir susitaikymas, kuriuos toks žmogus skleidžia aplink save, geriau už visokius pamokslus ir pamokymus. Jis yra gyvas vienybės su manimi ir su Dievu, esančiu jo paties viduje, pavyzdys.
          Patys geriausi ir patys ištikimiausi krikščionys pasiekdavo šią vidinę vienybę savo širdžių tyloje. Tačiau buvo kitų, kurie bandė vaidinti susitaikymą, meilę, palaimą. Tačiau užtekdavo vieno trumpo žvilgsnio, mesto į juos, kad nustatytum jų veidmainiavimo lygį ir pasitrauktum nuo jų.

          Jurgis B:
          Taip, žinome, kad labai sieki su mumis bendrauti. Diktuoji „visokias velniavas“, kad tik pavergtum mus amžinam bendravimui su tavimi. Balse, tiesioginis ryšys su Viešpačiu Jėzumi Kristumi yra per Švenčiausiojo Sakramento( Jėzaus Kristaus Kūno ir Kraujo) priėmimą. Prieš tai, žinoma apsivalius nuo nuodėmių pagal Kristaus paliktąjį Atgailos Sakramentą. Kristus nuo krikščionių niekada nepasitraukia . Mes esame su Juo nuolatinėje vienybėje, nes esame Jo mistinio kūno nariai( Kristaus dvasios nešėjai ).
          Balse, tavo buvimas prie asmens man primena Kristaus priešininko – velnio buvimą. Vat jie, tai labai siekia užvaldyti krikščionis, kad galėtų per juos skelbti netiesą, kaip tiesą mažatikiams. O šie ir savo artimiesiems. Dažnai užvaldytiesiems( apsėstiems) diktuojate savo numatytą, atjungimo nuo Viešpaties Jėzaus Kristaus, programą. Kartais jums tai pavyksta dėl mažatikių( nepraktikuojančių krikščionių) . Pats Viešpats Jėzus Kristus diktavimais neužsiima. Bendravimui su Juo ir Dievu Tėvu – Jis atsiuntė Šventąją Dvasią per Sekmines. Nejau dar negirdėjai?

          Balsas:
          Aš norėčiau, kad jūs sugebėtumėte rasti savo širdyje atpažinimo dovaną ir atskirtumėte visus vilkus avių kailiuose, kad ir kokiais jie gražiais žodžiais prisidengtų ir kad ir kokius darbus darytų. Labai daugelis daro, atrodytų, teisingus dalykus, kalba apie Dievą, eina į bažnyčią, bet savo širdyje jie daug toliau nuo manęs nei daugelis tų, kurie neafišuoja savo tikėjimo, o vykdo Tėvo įsakymus savo širdyje.

          Jurgis B:
          Dievo Tėvo įsakymai yra duoti tam, kad vyktų sklandus bendravimas bei gyvenimas MEILĖJE su Dievu ir kiekvienu artimu. Atpažninimas reikalingas mums patiems, kad suprastume, ar teisingai gyvename, kad galėtume klystančiam Broliui ar Sesei padėti vėl sugrįžti pas Viešpatį Dievą. Visą tai mums suprasti padeda Dievas Šventoji Dvasia.
          Tavo, Balse, kažkoks keistas mąstymas: pagal jį daugelis ezoterikų pradeda save laikyti geresniais už savo brolius. Po tokių sampratų ir aiškinimo , patekus pas Mikušinus, viena šeima pradėjo laikyti save švaresne už savo brolio šeimą. To pasėkoje nustojo bendrauti, kad pastaroji vis dar liko Katalikų tikėjime. Yra ir daugiau tokių atvejų. Vadinas, kad tavo, Balse, mokslas skirtas ne šeimos stiprinimui, o jos suskaldymui bei supriešinimui.

          Balsas:
          Aš atėjau pas jus šią dieną, kad priminčiau jums tą Mokymą, kurį aš daviau prieš 2000 metų, bet kuris iki šiol neprarado savo aktualumo. Aš noriu jums priminti, kad mane už šį Mokymą, kurį aš nešiau, nukryžiavo. Ir jeigu aš dabar ateičiau ir duočiau jums savo Mokymą, tai būčiau lygiai taip pat persekiojamas Šventojo Rašto žinovų ir fariziejų, kurie sėdi bažnyčiose.

          Jurgis B:
          Balse, jei būtum skelbęs tokį mokslą, kurį šiandien skelbi – anksčiau būtum patekęs į Piktojo rankas su jo pavergtaisiais , o Viešpats Jėzus Kristus, tik dėl tokio, kaip tavo mokslo – nebūtų nukryžiuotas. Jėzus Kristus jau paskelbė savo tikrąjį mokslą ir jo dar neatšaukė. Apie Šventojo rašto žinovų ir fariziejų veiklą, kurie sėdi bažnyčiose, Kristus kalbėjo, kai dar nebuvo Jo įkurtosios Krikščionių Bažnyčios. Ji praktiškai įkurta tik Jėzaus Kristaus Paskutinės vakarienės metu, o įtvirtinta per Sekmines( Šventosios Dvasios atsiuntimą žemėje). Tat, Balse, neklaidink, nes dabartinę Bažnyčią( krikščionių bendruomenę) tai neliečia.

          Balsas:
          Yra tikrųjų tarnautojų, bet dar daugiau melagingų tarnautojų. Todėl aš noriu, kad savo sąmonėje jūs atskirtumėte ir nekeiktumėte visų bendrai, vienos ar kitos bažnyčios, vieno ar kito mokymo.

          Jurgis B:
          Kad visokių tarnautojų yra ir tikriausia bus – priminti mums, Tavo, Balse, pareiga. Krikščionys , atsimink – niekada nesikeikia. Tai daro tik tavo, Balse, pavergtieji vaikai. Dievo priešininkas Šėtonas mus kaltina, skundžia Dievui Sutvėrėjui dabar ir kaltins po mirties . Iš visų bendruomenių (bažnyčių) padaryti tik vieną – tavo tiesiog svajonė. Viską sumaišyti ir , kaip sako Bralgis – iš tos tešlos iškepti vieną blyną, pavadintą „Dievu“. Tavo diktavimų tikslas yra blaškytis po šį pasaulį ir sukurti SINKRTETINĮ STABĄ, kurį pavadintum „ Dievu“: Dievu Energija, ar Kosmine Sąmone, o ne DIEVU ASMENIU. Jei pavyktų, tai tavo laimėjimas būtų tikrai didelis. Tikrasis Viešpats Jėzus Kristus mus perspėja: „ Vienas Viešpats, vienas tikėjimas, vienas krikštas.“ Ef 4,5. Vadinasi, kad tas vienas tikėjimas yra tikras, kuris remiasi krikštu. Krikštą teikia Dievas Šventoji Dvasia per kunigus. Ar , tu Balse, kur nors apie tai mini? Kiek žinau, kad kurstai – to visiškai atsisakyti.

          Balsas:
          Teisingas Mokymas neišvalytose žmonių širdyse gali neteisingai persilaužti. Tačiau šitai nereiškia, kad Mokymas neteisingas. Dievo ieškokite visų pirma savo viduje, savo širdyje. Ir tada, kai įgysite vidinį sąskambį su Dievu, jums nebus baisūs jokie vilkai avių kailiuose ir jokie melagingi pastoriai.
          Aš džiaugiuosi atėjęs pas jus šią dieną ir priminęs savo Mokymą, kurį daviau anksčiau ir su kuriuo per šį Pasiuntinį aš vėl ateinu.

          Jurgis B:
          Balse, Viešpaties Jėzaus Kristaus mokymas galios iki Jo antrojo Atėjimo. Ne tavo diktavimas, o Kristaus paliktas NAUJASIS TESTAMENTAS. Balse, prašau negąsdinti mūsų su pastoriais. Mes krikščionys mokam skaityti Šventąjį Raštą ir grūdus atskirti nuo pelų. Žinome, kad prieš Dievą kiekvienas atsakysime už save asmeniškai: pastoriai, kunigai, vienuoliai , pasauliečiai.
          Balse, kokį mini pasiuntinį iš didžiosios raidės? Tai Liuciferis ar kiti demonai? Jo vardą žinai?

          Balsas užbaigia :
          AŠ ESU Jėzus

          Jurgis B:
          Panašiai rašydavo Povilo Žėko asmeninės svetainės lankytojas Wyciok. Balse, esate neaiškaus ir dviprasmiško Pasiuntinio vaidmenyje. Tas tavo, Balse, dviprasmiškumas parodo, kad esi pats Liuciferio vaikomas , blaškomas po pasaulį, jog surinktum mažatikius į jo karalystę. Balse, tu panašiai kalbi, kaip Žėkų knygoje. Čia pradžioje kalba angelas( jis būna ir tamsos), kitąkart – tas pats, bet jau dievas, trečiąkart – dievas tėvas, bet turintis dar savo tėvą, šio pasaulio dievas – didysis angelas( Liuciferis) ir taip be pabaigos … . Tik kryžiai ir kiti ten esantys ženklai padėjo susiorentuoti, koks šio pasaulio kunigaikštis – didysis angelas ten viešpatauja.
          Audriau, Balse, Broliai ir Seserys, laukiu Jūsų papildymo į mano klausimus Balsui, kurie iškylo skaitant šį laišką. Jėzaus Kristaus amžinojo gyvenimo vilties Šviesa tesaugo Jus. Su Dievu!

        • Marijus
          Posted 2012-02-12 at 19:41 | Permalink

          Dėžą pastatė, komuniją duoda, vandens švysto irgi. Rungtyniauja? Dievas su tais titanais ar titnagiais Povilio. Kur dingo Povilio puskarablapis? Čia pažinimo kelias mateu yr? Gal parsikel in čia? Sveto galas gražus Povilio piešiamas. Liks tykos kas dešimts titaniukų garbėjas. Maisto bunkery Povilio da valei, jau džovyna. Bus linksmas festyvalis po piramyda Česukuosna.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-30 at 12:31 | Permalink

      hehe 😉 Nesitikėjau, kad kas nors ims lyginti mano šitą rašliavą su rimtu smegenų pudrinimo veikalu. Aš papasakojau tik savo įspūdžius. Stengiausi būti kaip įmanoma objektyvesniu. Ir vistiek rekomenduoju visiems, kas dar nebuvo ir netingi ten apsilankyti. Netikiu aš visokiom “blogom energijom” ir kitokiom ezoterikom.
      O visus bažnytinius smerkimus vertinu tik kaip norą apsaugoti tamsesnius žmones nuo nuprotėjimo. Taigi, dibilams, ten važiuoti nepatariu 😉

    • Alina
      Posted 2011-04-30 at 21:10 | Permalink

      kodėl be reikalo gaištam laiką?

  24. Alina
    Posted 2011-04-30 at 21:03 | Permalink

    ar pudrini? jei siūlai vykti ten, tai kitiems gali atrodyti, kad pudrini. pats netiki, o kitiems siūlai. aš nesiūlau kitiems to, kuo pati netikiu. tai nepadoru, nesąžiniga.
    kas tie bažnytininkai? jie nerašo komentarų, todėl paprasti žmonės mes nežinome kaip elgtis.kodėl siūlai nesveikiems sielos liga piramidėn nevykti, povilas rašo, kad tokius labiausia pagydo.svarbu tikėti.vat kaip aš manau.

    • skirtumas
      Posted 2011-04-30 at 21:27 | Permalink

      Aš nekalbu apie tikėjimą, kažkokiom nebūtom daiktų savybėm. Kalbu apie galimybę pajusti akustinį geologinės sferos efektą. Įvertinti ir suprasti žmogaus, kuriančio mitą, pastangas. Tai įdomu iš antropologinės pusės.

      Nesiūlau tamsiems ten važiuoti, nes jie nesuprast gali kas tai ir kodėl ir pradės tikėti visokiais ženklais, tada pasiims pinigus iš sąskaitos ir atiduos sukčiams, dėl ko gali nukentėti esami ar būsimi jų vaikai, kurie galbūt dėl kokių nors genų mutacijų visai protingesni ir šviesesni žmonės galėtų būti.

      Beje aš taip pat netikiu “paprastais” ir kažkokias “nepaprastais” žmonėmis. Visi mes galime būti ypatingais, galime būti tamsiais. Patys renkamės.

      • pažinimo kelias
        Posted 2011-04-30 at 22:06 | Permalink

        skirtumai, paprasti žmonės, tai tie turbut vadinami, kurie nesupranta dvasinių dalykų, nepasikaustę, kaip mes su Tavim.:).nevadinkim jų tamsiais.Povilo ideologija gali suformuoti mūmyse netinkamą sąžinę, vartotojišką.Aha paprašau Dievo , gaunu. Nereikia pačiam stengtis. O kam, jei pinigai vistiek pražus.

  25. Pagalba iš Pipedijos
    Posted 2011-05-01 at 13:47 | Permalink

    Skirtumai, sakei, kad neturi kada google naršyti. Atsiunčiu Tau gatavą medžiagą:
    == Tikinčiųjų atsiliepimai ==
    Kalbama, kad Česukų piramidė ne kartą pagelbėjo žmonėms bėdoje, kaip antai pasiganiusi po piramide kaip tais ilgokai užtrukusi karvė pienelį kibirais nešti ėmė, vištos apylinkėse kur kas dėslesnės pasidarė, o didžiausias stebuklas tai tas, kad po piramide valandą palaikytas tyras [[Merkys|Merkio]] vandenėlis į [[šnapsas|šnapsą]] pavirto, šeši batonai pavirto [[zakuskė|zakuske]] tūkstantiems alkstančių Dzūkijos kaimų gyventojų, katrie vieni pas kitus į svečius per [[Nemunas|Nemuną]] kojų nesušlapę vaikščioti pradėjo…

    Česukuose Šv. Trejybės kryžiai vis tebestovi tie patys. Tiesa, pavadinimas pakeistas – dabar vadinami trim kryžiais. Kryžius reiškia mirtį.Vadinasi, kad mirtis pavaizduota ant jų: širdis(siela), neva Kristaus, bet nukryžiuota. Dievas Tėvas ir Šventoji Dvasia niekada nemirė ant kryžiaus, o pavaizduoti atskirai ant dviejų kryžių. Kryžius tik Jėzaus Kristaus garbinamas, nes ant jo Jis mirė. Kiti du užsitraukia Dievo nemalonę, nes negalima jų kryžiuoti. Tai didelė šventvagystė taip vaizduoti Dievą Tėvą ir Šventąją Dvasią dabar nukryžiuotus. Prikalimas prie kryžių( mirties) širdies, akies ir paukščio yra satanizmo išraiška.

    “Stebuklingas statinys, o ir architektūros šedevras, puikus milžiniškas stiklo kupolas Dzūkijos miškuose, tapęs turistų ir sveikatos ieškotojų centru, pastatytas už pasveikusiųjų suaukotus pinigus, dabar užkliuvo valdininkams ir šie jį reikalauja nugriauti – vien iš godumo, kad negavo kyšių”
    Čia yra grynas šmeižtas. Ar galima smerkti valdininkų teisėtus veiksmus? Tai kvepia neteisingu kaltinimu. Kodėl Povilas nepataiso to šmeišto.Vadinas, kad jam pritaria. Geriausiu atveju neskaitė.

    Ant tų trijų medinių kryžių,vadinamų Šv. Trejybės kryžiais vaizduojama: širdis, akis ir paukštis. Pažinimo kelyje apie tai rašoma:
    “Man atrodo su tais kryžiais yra taip: Povilas užsakė tris “belenkokius” medinius kryžius, o koks nors tų kryžių drožėjas pridrožė tai, kas jam šovė į galvą. Gal vienodų daryti nenorėjo tai ilgai nemąstęs “nukryžiavo” visą Trejybę. Kadangi anas labai giliai į simbolių prasmes nesigilino, o Povilas nebūdams kataliku – tuo labiau, tai ir gavosi toks lepsusas. Nenorėčiau tikėti, kad čia tame yra kažkokia konspiracija, tiesiog žioplokas žingsnis. Dauguma skulptorių yra pusiau pagonys, todėl kai jie ima interpretuoti kažką, tai rezultatai daug ką šokiruoja.”

    Povilas Ž. rašo pats apie save Česukų piramidės svetainės skaitiniuose:
    “Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” Didžiųjų permainų metas: 2013-2015. Merkinės ( Česukų) piramidės svetainės skaitiniai. Pagaliau įsteigta nauja bažnyčia Česukuose. Triptofaninį adrenaliną žmonės turtuoliai Povilo smegenyse iškėlė iki jo dievo tėvo sukūrimo. Ką ten sūnaus, reikia gi “aukščiausio sakramento”. Nesiterlioja Žėkiukas su varguoliais , Kristaus įsteigtais sakramentais. Jam užtenka vieno, bet svarbu, kad “aukščiausio”:
    “Dievo Tėvo bažnyčios lankytojai turės būti aprūpinti aukščiausiuoju sakramentu – paplotėliais, pabuvojusiais pačiame kupolo bei piramidės centre. Tai Žodžio duona, nes į ją yra įskiepytas paties Tėvo Žodis. Vartodamas šį sakramentą žmogus sustiprins savąją sielą, o sielai padedant bus išsaugota ir kūno gyvybė bei sveikata.”
    Išmintingai turėtume paklausti: kokio tėvo paplotėlis, kas jį pašventino? Ž. Povilas ar tas titanų sukurtas devas tėvas? Kodėl norint gauti paplotėlį reikia būti kupole ar piramidės viduje? Patikslinant reiktų sakyti: piramidės karkaso po stikliniu gaubtu viduje. Suvalgę paplotėlį nuo devo tėvo , tikiuos būsime jo paženklinti, ” pakrikštyti”. Jei apsigalvosime, tikiuos sugrįšime atgal į savo gimtąsis bažnyčias. New age sinkretinė Česukų bažnyčia man nekelia pasitikėjimo.

  26. Nercas
    Posted 2011-05-30 at 00:43 | Permalink

    Nu ačiū chebra, gerai pažvengiau ir praleidau laiką. Dažniau padiskutuokite.

    • skirtumas
      Posted 2011-05-30 at 10:12 | Permalink

      Oi, Nerijau, visada labai smagu kai tokie fleimintojai ateina.

      • Evaldas
        Posted 2011-06-10 at 15:26 | Permalink

        GYDYMOSI MERKINĖS PIRAMIDĖS KOMPLEKSE PERIPETIJOS:

        LIŪDYTOJAI:

        “Aiški priklausomybė, kaip kokiems “dvasiniams narkotikams”. Tokie žmonės aklai įtiki, neskaito Žėkų raštų , jokios ten esančios velniavos nemato, tik Povilą ir Onutę. Nebent blyneliai ir vanduo kažkuo “paskaninti”. Povilas rašo apie dievą, kurį sukūrė titanai, kad jų daug… vistiek vyksta.???” “birute as piramideje lankiausi 3 kartus. ir uz tai dekoju dievui tai tikrai stipri energetine vieta. aciu tau Povilai uz si nuostabu statini te laimina tave Dievas.” Kas karkaso viduj sėdi, kas duoda kundaliną, kuris jaučiamas, kaip stipri titanų (velnių)energetika, nesvarbu. Energetika kūnui, o sielai – kas? Vedmanų Dievas Titanas laukia donorų, kurie turi energetiką aukštesnėse čiakrose. Ją atiduoda vietoj kundalinės, kuri tik raudona , žemiškoji, pačių žemiausių vibracijų. Kitaip sakant mes nuvykę į Česukų piramidės kompleksą atiduodam savo aukštesnę energiją iškeisdami į žemesnę kundalinę. Bioenergetikai supranta tą velnio titano gudrybę. Jis negauna tiesiogiai iš Dievo šviesos, tad ima iš tų, kurie ją turi, perdaug turi, nes nedaro gerų darbų, tad tenka garą nuleisti Merkinės piramidės karkaseTitanui…Taip mūsų kūnas lyg stipriau pasijaučia, o nematomoji dvasia( šviesa) apkeičiama į gyvuliškąją energiją kundalini. Kundalini turi stiprūs gyvuliai…
        PAVOJINGA GYDYKLA
        Česukų piramidoje: “Sekmadienį apsilankiau Česukuose. Nebuvau mačiusi piramidės po kupolu. Ir žinot ką?Labai keistai pasijutau. Man pasirodė,kad joje labai klampi energija ir ji neteka. Ji troški,gliti ,tarsi pelkeje vanduo … Vėliau ilgai vaikščiojau po mišką,mėgindama apsivalyti.Dar ir vakar stypsojau apsikabinusi medį. daugiau ten nebenoriu važiuoti.” Vėjūnė ” “Gabriele Taip sutinku kad piramides energija yra prasta, kaip ir dulkes nuo stalo reik nuvalyti piramide irgi kuri laika turetu apsivalyti. Niekada ten nebuvau turiu galimybe jausti. Zmogaus energija isvaloma baznycioje…. Nieko nera amzino per viena nakti nespeja persifiltruoti galybe enrgijos…” “IŠEITŲ,KAD PIRAMIDĖ ČESUKUOSE ENERGIJOS TALPYKLA.JI TARSI VAMPYRĖ TRAUKIA ŽMONIŲ ENERGIJĄ IŠ BLOGŲ( LIGOTŲ). O PATEKĘ GERI(SVEIKI) GALI TĄ LIGOTĄ ENERGIJĄ PERIMTI SAU. TAD SVEIKIEMS IR GERIEMS BEI VAIKAMS ČIA EIT PAVOJINGA!JIE GALI UŽSITERŠTI BLOGA( LIGOTA) ENERGIJA…DONORAI GYDO VAMPYRUS,MAITINA TITANUS!!” Še tau ,žinok žmogau, gali susirgti vieton pagyjimo.Energija imama iš gerų ir duodama nesveikiems. Titanas dievas Povilo energija, kaip rašo ans.Jis jama iš mūsų energiję.Tik gerą. Hmm..Va teip gydo dievas energijos titanų vaikis -save laikantis dievu Titanas. Man jis ne prie šerdies. Bijau anuo.” NESIŽAVIU TITANU, TUO DIEVU TĖVU, KURIS TURI SAVO DIEVĄ TĖVĄ!

  27. Evaldas
    Posted 2011-05-30 at 19:52 | Permalink

    Skirtumai, kas tie fleimintojai?
    Nercai, kas Tave domina? Puslapis apie Merkinės piramidę???

  28. Jurgis
    Posted 2011-06-22 at 08:21 | Permalink

    GJK! Povilo Žėko pokalbių svetainės tikriausia neliks, nes darbuojasi šiukšlintojai kentg ir sibnukus. Povilas nereaguoja į SMS, žinutes. Paskaitykite, kol pažinimo kelias dar yra tvarkomas Vėjūnės nuo šių veikėjų skleidžiamų virusų. Jūsų svetainės gražus pavadinimas, jaučiau pareigą Jums tai pranešti. Atleiskit, su pagarba Jums Jurgis. Su Dievu!

    • skirtumas
      Posted 2011-06-22 at 09:43 | Permalink

      Ką sakot?

      • Evaldas
        Posted 2011-07-20 at 21:55 | Permalink

        Pažinimo kelyje pristatomas Merkinės piramidės tikrasis dievas:
        “MERKINĖS PIRAMIDĖS DIEVAS PAGAL ZIGES, SVAIS ir PATIES Ž. POVILO PATEIKTĄ INFORMACIJĄ . SUSIPAŽINKIME:
        Ziges rašė:
        http://www.kvantinemagija.lt/jonas-gerv … orija.html
        Originalus tekstas svetainėje http://www.gervi.name .
        Dabartiniam žmogui – 32 tūkst. metų ir jis kur kas silpnesnis už tą, kuris gyveno prieš milijoną metų. Kur gi žmogus buvo dingęs visą tą laiką?. Būtent tada įvyko vieningos žmonijos išskirstymas į dievus ir titanus. Pirmieji išėjo, o antrieji – liko. Apie tai kas vyko šituo periodu, galima rašyti romanus.
        Legendos mums kalba apie tai, kad hidros, vampyrai ir panašūs į juos monstrai – buvę titanai. Žmogaus istorijoje prasidėjo žvėrių periodas. Tačiau dievus gali įveikti tik žmogus ir prieš 32 tūkst. metų prasidėjo palaipsninis žmogaus atstatymo procesas. Tie, kurie kažkada išėjo, harmonijos neturėjo. Savo likimą jie turėjo kurti priklausomai nuo to, kas gyveno žemėje. Dievai bandė grįžti į žemę, tačiau ji jų nepriėmė. Maža to, jie negali grąžinti atgal savo šaknų, jie gali užimti tik mūsų šaknis.

        Ž.Povilas apie Česukų piramidės dievą rašo:
        „Apie titanus sužinojau dėl to, kad
        domėjausi paties mūsų Dievo Tėvo prigimtimi. Titanai sukūrė būsimąjį visatų sistemos
        kūrėją – mūsų visų Dievą Tėvą – ir suteikė jam laisvės kūrybai.
        Kaip jau minėta, mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį,
        kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie
        įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą.
        Griaunančiojo prado tikslas – užgniaužti kuriantįjį pradą bei
        sugražinti mūsų Kūrėją atgal į titanų priklausomybę.Mūsų sistemos valdovai yra Kristus ir
        Jo amžinasis priešininkas – Antikristas. Tik dvasinei šeimai priklausanti siela turi teisę sugrįžti pas Dievą.“

        Svais rašė:
        Dar dėl Povilo ir piramidės… Buvau dar jaunas savo tikėjimo kely ir kuo toliau, tuo aiškiau darosi jog klaidingą tikėjimą palaikantys objektai nuo oficialiosios Bažnyčios yra klaidingi keliai. Kaip galima teikti kažkokius falsifikuotus “sakramentus”? Erezija ir Liuciferio apgaulė. Tikrieji sakramentai buvo įsteigti Jėzaus Kristaus per Apaštalų sostą, kuris dar išliko iki šių dienų, kad ir kiek klaidų buvo padarę Jo atstovai… Įgaliojimai, kiek suprantu, yra labai svarbus dalykas. Tai jūs man pasakykit, kas kitas davė Povilui įgaliojimą teikti “sakramentus”, jei ne Liuciferis? Nenustebčiau, jei užsiaugintų barzdą ir pasiskelbtų pranašu, kuriam tuos įgaliojimus Dievas davė… Nepamirškit, kad bus pilna apsimetėlių ir didžių stebuklų vykdytojų. Juk ir Liuciferis buvo šviesos nešėjas.”

    • Evaldas
      Posted 2012-02-20 at 11:48 | Permalink

      PIPEDIJOJE ŽINIA NEVYNIOJANT Į VATĄ:
      “DVASIOMS PAGROBT TITANŲ ARBA DEMONŲ VORATINKLIS ČESUKUOSE Liuciferio titanai apie kuriuos P. Žėkas rašo, kaip apie devus ,nori užvaldyti visą Lietuvą per savo masalą – pastolius Česukų sodybos voratinklyje. TITANAI SUKŪRĖ MASALĄ – TĄ JAUKĄ ŽMONIŲ DVASIOMS ŽĖKŲ SODYBOJE.TAI VEIKSMINGAS MŪSŲ DVASIŲ NAIKINIMUI MERKINĖS “PIRAMIDĖS” VORATINKLIS.Į ŠĮ DEMONIŠKĄ VORATINKLĮ ĮSIPAINIOJO NE VIENAS LIETUVIS AR KITATAUTIS. ” Povilas Žėkas pats apie save rašo : “Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” Vėliau Povilas Žėkas tęsia : “Tėvo egzistencija jūsų žemišku supratimu apibrėžiama kaip liepsnojančioji. Dievas Tėvas jums atrodytų, jeigu jūs jį pamatytumėte, kaip liepsningasis ugnies kamuolys….” Nuo kada titanų arba demonų informacija aukščiausiojo lygmens ? Kas taip nustatė? Argi ugnis kada nors kalba? Titanų devas tėvas Liuciferis? Titanams arba demonams rūpi, kad ta informacija įkvėptų žmones taip, kad jie priimtų sprendimus tokius, kokius pageidauja tie demonai. Pagal titanų užgaidas, vadovaujant jų apaštalams , priimti sprendimai jiems bus teisingi. KAIP DABAR AIŠKU IŠ PASTARŲJŲ RAŠTŲ – BIBLIJA JIEMS PRIEŠAS! SARMATA DĖL TOKIOS PUIKYBĖS NUODĖMĖS. LIUCIFERIS DĖL JOS IŠVYTAS IŠ DANGAUS.TAČIAU MERKINĖS PIRAMIDĖS VORATINKLYJE SARMATA NEEGZISTUOJA. LIUCIFERIO TITANAI TOLIAU TĘSIA SAVO MISIJĄ PER PUIKYBĖS IŠTROŠKUSIUS APAŠTALUS. “Povilas apie piramidės dievą:“ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą.” Dar Povilas Žėkas : ”Dievo Tėvo bažnyčios lankytojai turės būti aprūpinti aukščiausiuoju sakramentu – paplotėliais, pabuvojusiais pačiame kupolo bei piramidės centre. Tai Žodžio duona, nes į ją yra įskiepytas paties Tėvo Žodis. Vartodamas šį sakramentą žmogus sustiprins savąją sielą, o sielai padedant bus išsaugota ir kūno gyvybė bei sveikata.” Tėvo titano žodis įskiepytas į tą Liuciferio komuniją ( nori su juo suvienyt ragaujančius). Povilas Žėkas rašo : “Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą,…….bei sugražinti mūsų Kūrėją atgal į titanų priklausomybę.” Ar tai ne įrodymas, kad Merkinpiramidės valdytojas su Žėkais priešaky yra titanas? Ar Povilas kažką slepia, rašo belenką? Legendos mums kalba apie tai, kad hidros, vampyrai ir panašūs į juos monstrai – buvę titanai. Titanai sukūrė tą legendą, kad jų sugalvotas devas tėvas yra aukščiausias. Komunija( vienybė) taip pat. Tie monstrai titanai pražuvo per puikybę, buvo išvyti Dievo Sutverėjo, o piramidės karkaso voratinklyje įsitaisė save vadindami kūrėjais. Sukūrė masalą mus privilioti – pastolius iš metalo, kuriuos pavadino piramide. Argi tai piramidė, kurios pagrindą sudaro keli metalo strypų pastoliai? Tie strypai apgaubti voratinklio formos metalstiklo gaubtu. Titanų masalas yra strypai po voratinkliu žmonių dvasiai sunaikinti… Povilo devai valdo sielas pagal jo raštus tik be dvasios, o krikščionių Dievas SUTVERĖJAS turi ryšį su savo vaikais per jųjų DVASIĄ su savimi . Jei turite akis – matykite, jei turite ausis – girdėkite, ką sako Jūsų parapijų padorūs tikintieji apie tą Merkinės ” piramidės ” kūrėją titaną, kuris save laiko devu . Povilas vykdo tų titanų valią ,nes labai nori kalbėtis su titanų devu tėvu – „piramidės“ kūrėju. Pats prašo to ryšio su AUM šūksniais, joga, atiduodamas pagarbą neaiškios kilmės širdžiai pastolių viduje.Titanas arba demonas, žinoma , neva atsiliepia į Povilo šūksnius, atsako mintimis į pastarojo klausimus. Supraskit mintimis: ką nori išgirsti, tą išgirsta… .Kadangi titanai – demonai bijo dienos saulės šviesos, tai pataria statytis bunkerius(rūsius) po žeme. Titanai su piramidininkais bijo Dievo Sutverėjo, tad organizuoja žinią apie pasaulio pabaigą. Jie dalinai teisūs. PRARADUS DVASIĄ , KURI SKIRTA BENDRAVIMUI SU DIEVU SUTVERĖJU, BELIEKA TIK BENDRAVIMAS SU TITANAIS ( SATANAIS). TAI IŠ TIKRŲJŲ GALI TAIP ATSITIKTI TIEMS , KURIE GARBINA TITANUS ” PIRAMIDIEJE”. TOKIA PASAULIO PABAIGA JAU PRASIDĖJO ČESUKUOSE PRIEŠ DEŠIMT METŲ ŽĖKŲ SODYBOJE! TAI SPĄSTAI MUMS VISIEMS – MŪSŲ DVASIOMS PAGROBT! BEDVASIUS LENGVA VALDYTI TITANAMS ARBA DEMONAMS ČESUKŲ VALDOSE, PIRAMIDĖS PASTOLIUOSE PO VORATINKLIO FORMOS METALSTIKLO GAUBTU! VADUOKIMĖS KOL DAR LAIKAS! ” jei nenorit būt titano vaikais.

  29. Veidrodis
    Posted 2011-11-05 at 19:19 | Permalink

    Teisybe, Meile-Jezus Kristus. Baime, melas-Kaltintojas,Kas yra geris jei blogis jo nesubalansuotu, tas Sirdies centro gerumas, stengimasis gyventi del Teisybes,del kitu visiskai pakeicia Sirdi.Kol gyvename galvoje, del baimes, baime ir kaltinimas stabdis, Myliu jus visus

    • KONEC sweta
      Posted 2012-02-19 at 19:33 | Permalink

      PASTOLIUOS ČESUKŲ, kure vadinami ” piramide” PASAULIO PABAIGA

      Knygoje, ir savo raštuos Žėkas Povilas su Ona rašo, kad dvasios valdys po 12 sielų. Tos dvasios titanai arba demonai. Dabar čia žemėjie jie stengias mūsų dvasias atimt, kad liktų tik sielos. Be dvasios, žinoma dvasingumas nulinis: tai tik kažkokie prašymai dėl sveikatos, AUM arba neva Amen, kuris reiškia : Pritariu. Baigta. Įsivaizduokit, žmonės Merkinės piramidės stripinyčioje paragauna Liuciferio komunijos( susivienija per ją) , užgeria vandens, palaksto ratais , pasimeld prie satanistinių kryžių. Vėliau neva šaukia Aum arba pritariu, baigta. AUM – pritariu kelis kartus, kap matėm per TV šaukė Povilas tą AUM daug kartų. Amen supranta Dievas Sutverėjas, o Aum tik okultistų New age šėtonas ir Merkinės piramidės Kūrėjas Titanas, kuris Žėkams prisistato devu. Merkinės “piramidės” karkase po stikliniu voratinklio įvaizdžio gaubtu žmonės laisva valia atiduoda savo dvasią titanui ( satanui). O tai ir yra TIKROJI PASAULIO PABAIGA MŪSŲ DVASIOMS! Be dvasios joks žmogus negali bendrauti su Dievu Sutverėju, o tik su ” Merkpiramidės ” kūrėju..titanu arba lieka Liuciper žinioj.”

      Barmatojo tą aumą piramidiej povils, niu juokyngai atrodo, prisijukiau iš to amen, om au aum: tikrai pritaria , baigta,tv rodė.Aum giedojo žėkiuks, pritarė titanams, baigta … baikė, mus dūshios tytanų zhiertwos …ja.

  30. niex
    Posted 2011-11-06 at 19:35 | Permalink

    nu, įspūdingai. Aš manau, kad šalia Dangaus, Skaistyklos ir Pragaro dar bus įsteigtas ir Beprotnamis.

  31. Evaldas
    Posted 2012-02-10 at 15:18 | Permalink

    “nu, įspūdingai. Aš manau, kad šalia Dangaus, Skaistyklos ir Pragaro dar bus įsteigtas ir Beprotnamis”

    Piramidės karkaso
    titanai, tai wampyrai .Liudija: ” Ieva taip pat truputį pramerkė vieną akį. Jos smalsumą patraukė vidury piramidės išdėstyti mediniai indeliai, panašūs į ostijas. Ieva nesusivaldė ir vieną jų atidengė. Plokšti ir apvalūs „pinigėliai“. Pasirodo, kad aplinkinės bažnyčios čia energetiškai pakrauna komuniją. Ieva prisipylė butelį nematoma energija pakrauto vandens, tačiau akivaizdu, kad ją šoks dvasingumas truputį nuvylė.” Hmm… rašo Žėkas, kad devo tėvo sakramentas, o pasirodo, kad vampyruoja aplinkines bažnyčias. Vadinasi tiesa, kad titanai yra vampyrai. Net aplinkines bažnyčias vampyruoja.
    “Titanai, pakylėtieji valdovai, Povilo dievukas ir t.t. Nėra nei lemūrai nei dar kas nors. Tai realios dvasinio pasaulio būtybės, su kuriomis ezoterinių praktikų dėka yra užmezgami kontaktai. Šiuo metu skaitau labai gerą knygą – Ezoterikos iššūkis krikščionybei, tai sužinojau labai daug įdomybių. Tas dvasines būtybes mūsų religija vadina vienu apibendrintu terminu – piktosios dvasios. Jų yra ištisa hierarchija. Tai buvę angelai, dėl išryškėjusių blogų polinkių atskirti nuo Dievo. Tai neapsakomai didelio intelekto sutvėrimai, kurie turi milijonų metų patirtį ir žinias. Ezoterikams ganėtinai yra lengva užmegzti kontaktus su šiais subjektais, nes jie yra labai arti mūsų substancine prasme. Dažnai, kontaktų užmezgimams ir dvasinėms iniciacijoms yra pasitelkiami įvairūs ritualai ir ritualinės erdvės – kaip piramidė. Šios dvasinės būtybės siekia įdiegti žmogui atvirkščią savęs supratimą nei to moko Dievas.Jie patys yra demonai, o prisistato įvairiai kelių devų vardais.”
    Tikėjimas, ritualai Merkinės piramidės karkase yra TITANIOMANIJA.Tai liga, kai žmones neatskiria Dievo nuo tų, kurie prisistato devais. Šiuo Žėkų mokslo atveju titanų titanai.

  32. Marijus
    Posted 2012-02-11 at 18:06 | Permalink

    Atsakymai daugeliui čia rašančių apie Merkinės ” piramidę” , jos devus titanus arba demonus. Dauguma abejoja, kad tas objektas gydo. Titanai vampyrai, tai gali ligas išvampyruoti( ištraukti). Jiems svarbu mūsų dvasią sunaikinti, kad galėtų paimti:
    Algimantas
    „Kas mintimis kalbasi su Dievu, tam normalia kalba reiktų pakalbėti su psihiatru. Ir nedelsiant. Na , o kokius namus pasistatė iš legvatikių naivių žmogelių pinigų, pažiūrėkit nuotraukoje.“ GRAŽŪS NAMAI, GERAI MATOSI.

    Vėtrėje
    radau įdomų komentarą . “fizikos mokslų daktarė L.K. per paskaitas pasakojo, kad Velniai ir Dievybės sudaro voratinklį – sietą , jog sielos nepasiektų dangaus. Merkinės piramidės viršuje taip pat suapvalintas sietas – voratinklis.“ TIKRAI!

    Sandesh “Va va… Gerais ketinimais kelias į pragarą grįstas. Žmonės pagal save pritaikė piramidę. Pasidarė savo dievukus, savo stabukus.” ŽMONĖMS NIEKO NEAIŠKINAMA, RAŠTŲ NESKAITO, NESUPRATO TITANŲ DIEVO.

    Vėjūnė:“ Sekmadienį apsilankiau Česukuose.Nebuvau mačiusi piramidės po kupolu. Ir žinot ką?Labai keistai pasijutau. Man pasirodė,kad joje labai klampi energija ir ji neteka. Ji troški,gliti ,tarsi pelkeje vanduo … Vėliau ilgai vaikščiojau po mišką,mėgindama apsivalyti.Dar ir vakar stypsojau apsikabinusi medį.“ NUVAMPYRAVO TITANAI.
    Vyskupas S. Tamkevičius dėl trišonės reikalingumo atsako taip: “Dievo malonei gauti jokie vamzdeliai nereikalingi. Kas bando “vamzdelių” ar kitokių daiktų bei veiksmų pagalba susirišti su “dieviška energija” ir panaudoti ją gydymui ar kitiems tikslams elgiasi kaip eilinis šamanas ar burtininkas. Čia nieko bendro nėra su katalikų tikėjimu. Kur atsiranda tikėjimo stoka, ten atsiveria žalia gatvė prietarams. Piramidės yra viena iš “New age” apraiškų, kuri nieko bendro neturi su rimtu tikėjimu.” NRJ SPECIALISTAI IŠTYRĖ TĄ REIŠKINĮ, J. E. VYSKUPAS SIGITAS TEISINGAI ĮVERTINO TAI.
    „Užsiimdamas okultizmu ir siekdamas manipuliuoti antgamtiniu pasauliu žmogus žaidžia neleistiną žaidimą, siekia santykio su šėtonu. Tai gali pasireikšti nepageidaujamomis pasekmėmis, neurozėmis, psichikos sutrikimais, net apsėdimu. Reikėtų vengti dalykų, kurie neneša šviesos“, – perspėja dvasininkas A.Peškaitis.” MERKINĖS „ PIRAMIDĖJE“ TAIP ATSITIKO, KAD TITANAI WAMPYRAI – PIRAMIDĖS KŪRĖJAI GARBINAMI, KAIP VIEŠPATS DIEVAS DANGAUS IR ŽEMĖS SUTVERĖJAS.DAUGUMA SUSIRGO TAMSOS GARBINIMU TITANIOMANIJA.
    „Povilas , žinoma nepasakoja tų visų titanų gudrybių patiklioms sieloms gaudyti, o apie tai rašo tik savo knygelėje ir dvasiniai skaitiniai google puslapyje. Viską… Besilankantieji net nenutuokia, kur kiša save, kam paveda ir atsiduoda net smerkdami savo buvusias bažnyčias kartu su savininkais.“ TAIP. APIE TITANUS ( DEMONUS) P. ŽĖKAS PRABILO VĖLIAU, KAI DAUGUMA ŽMONIŲ JAU BUVO PASIRAŠĘ UŽ VIENYBĘ SU DIEVU TITANU „ŠIRDŽIŲ ŠVENTOVĖJE“.
    Doremi:“ be to sutvėrėjas nesivargins kalbėtis su povilu vat, nežinau su kokia dievybe jis plepa,…“ KALBA PIRAMIDĖS KŪRĖJAS TITANŲ TITANAS, KALBANT KRIKŠČIONIŠKAI, TAI DEMONAS ARBA PIKTOJI DVASIA.POVILAS ŽĖKAS JUOS APIBŪDINA TAIP:
    ….” Povilas apie piramidės dievą:“ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą.” IŠ RAŠTŲ MATOME, KAD POVILUI TITANAI YRA AUKŠČIAUSIAS DIEVAS TĖVAS.
    „ Legendos mums kalba apie tai, kad hidros, vampyrai ir panašūs į juos monstrai – buvę titanai.“ ARBA DEMONAI.

    P. Žėkas rašo:” Padėdama mums dvasia rūpinasi savo dvasinės šeimos sielomis.” … ):”‘Tikrąja aukščiausiojo lygmens meile sielos myli savo dvasinės šeimos „galvą“ dvasią,…“
    “Tikrąja aukščiausiojo lygmens meile sielos myli savo dvasinės šeimos „galvą“ dvasią, o ši meilę jaučia savo kūrėjui – Dievui. Tačiau dvasios taip pat myli ir žmones, kurie dalyvauja jų dvasinėms šeimoms priklausančių sielų tobulėjime. Žmonės patiria netgi dvasių meilę, jeigu ugdo jų sielas. Dvasios rūpinasi savo sielų „indais“ žmonėmis, net gali aplankyti mus – apsireikšti, atsiųsti mums gaivinančios energijos, sustiprinti mūsų kūnus. Kai kreipiamės į Dievą prašydami pagalbos, dažnai mums gelbsti dvasia, kurios šeimai priklauso mūsų siela. Taip pat dvasia siekia padėti mums vystytis, tobulėti dvasiškai: eiti meilės, pažinimo, katarsinės kančios keliu. Padėdama mums dvasia rūpinasi savo dvasinės šeimos sielomis.” PRAGARE VISOS SIELOS PRIKLAUSO PIKTAJAI DVASIAI ARBA DEMONUI. JIS VADOVAUJA SIELŲ ŠEIMOMS, NEVA TAMPA KELETOS JŲ ŠEIMOS GALVA.TOS DVASIOS MYLI KŪRĖJĄ DIEVĄ – TITANĄ.JOS APSIREIŠKIA ŽMONĖMS , DUODA ENERGIJOSSUSTIPRINTI MŪSŲ KŪNUS.KAIP MATOME SIELOS BEDVASĖS PRIKLAUSO TITANO PIRAMIDĖS KŪRĖJO DIEVO DVASIOMS, KURIOS RūPINASI BEDVASĖMIS ŽMONIŲ SIELOMIS.PRARADUSIOS DVASIĄ SIELOS IŠ TIKRŲJŲ GALI BENDRAUTI TIK SU PIKTOSIOMIS DVASIOMIS. SU VIEŠPAČIU DIEVU ŠVENTĄJA DVASIA BENDRAUJAME TIK TURĖDAMI NEPEIKTINĄ, ŠVIESIĄ DVASIĄ.

    ” Neverta pinigų laikyti bankų sąskaitose, nes vieną lemtingą dieną jie taps nebeprieinami: dėl techninių kliūčių sąskaitos bus „įšaldytos“. Būtiniausiais dalykais reikėtų pasirūpinti dar šiais metais nelaukiant 2012-ųjų nei pradžios, nei pabaigos.“
    MATYT BUVO REKLAMA, KAD NETAUPYTUME PINIGŲ. PO TO ATSIRADO DĖŽĖ „PIRAMIDĖS“ VORATINKLINĖJE.
    x„Patikėjom, šaldytų produktų, čia pat rašo nebus elektros. Gal jau gana daktare.“ PAVARGO KŪRYBOJE.
    Povilas Ž. rašo pats apie save Česukų piramidės svetainės skaitiniuose: “Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” IŠ TIKRŲJŲ LIUCIFERIS PER TAMSOS DEMONŲ PRANAŠUS NORI MUS VISUS UŽVALDYTI.

    • skirtumas
      Posted 2012-02-13 at 12:19 | Permalink

      Jūs, ponas, čia su tokiais ilgais komentarais nepersistenkite. Aš čia jums leidžiu visiems lietis, nes tema leidžia. Bet prašome nešiukšlinti taip baisiai.

      • Marijus
        Posted 2012-02-13 at 21:46 | Permalink

        Skirtumai, atleisk, kad prišiukšlinau anot tavys.Tokys buva komentars . Dabar tikiuos trumpesnis, gal tilps. Pagarbiai.

        “NEvyniojant į celofaną Knygoje, ir savo raštuos Žėkas Povilas su Ona rašo, kad dvasios valdys po 12 sielų. Tos dvasios titanai arba demonai. Dabar čia žemėjie jie stengias mūsų dvasias atimt, kad liktų tik sielos. Be dvasios, žinoma dvasingumas nulinis: tai tik kažkokie prašymai dėl sveikatos, AUM arba neva Amen, kuris reiškia : Pritariu. Įsivaizduokit, žmonės Merkinės piramidės stripinyčioje paragauna Liuciferio komunijos( susivienija per ją) , užgeria vandens, palaksto ratais , pasimeld prie satanistinių kryžių. Vėliau neva šaukia Aum arba pritariu. AUM – pritariu kelis kartus, kap matėm per TV šaukė Povilas tą AUM daug kartų. Amen supranta Dievas Sutverėjas, o Aum tik okultistų New age šėtonas ir Merkinės piramidės Kūrėjas Titanas, kuris Žėkams prisistato devu. Merkinės ” piramidės” karkase po stikliniu voratinklio įvaizdžio gaubtu žmonės laisva valia atiduoda savo dvasią titanui ( satanui). O tai ir yra TIKROJI PASAULIO PABAIGA MŪSŲ DVASIOMS! Be dvasios joks žmogus negali bendrauti su Dievu Sutverėju, o tik su ” Merkpiramidės ” kūrėju..titanu.Povilams tai aukščiausioji jėga, nes taip jam prisistato tie titanai demonai. Dievas kiekvienam nekalba balsu. Liga arba užvaldymas tų titanų satanų. Pagal raštus pačių žėkų, tai titanai , kaip įprastai vadinam demonai, kurie nori pavergti visus. Pasiseka tiems įkliūti į tuos titanų spąstus, kurie tingi patys skaityti, o aklai tiki, ką kalba tas neva titanų šeimos pranašas, Merkinės piramidės vadybininkas, vykdantis titanų planus … VADUOKIMĖS NUO PIRAMIDĖS KŪRĖJO TITANOI!

    • niex
      Posted 2012-02-13 at 12:36 | Permalink

      Gerb.Marijau,
      Labai prašau paaiškinti kiek ir kokių dvasių turi mūsų sielos. Bei kas be tų dvasių dar yra mūsų sielose.
      Ačiū.

      • Marijus to niex
        Posted 2012-02-13 at 21:59 | Permalink

        Gerb. niexai, kiekviens žmogus ture kūną – matai, ar nie? Matai. Sielos su dvasia nematai? Ar gal matai? Taipos aš aiškinausi tun dalykų su dvasiniais šulais, biblijoj, komentar skaiteu Povilio bloge, kurį panaikino.Žmogus t. t . moteris ture tik vienų kųnų fizinę,vieną sielą, vieną dvasią. Visko tik po vieną.Po smertes pasileka siela plius dvasia. Dvasia ture susijungt su Dievu Sutverėju Dvasia. Žmogus ir Dievas yr panašūs dvasiomis.Dievas Šviesa, tai žmogus tur būte po smertes šviesa dvasios. Viena siela be dūšios nekeliaun link Dievo Dūšios, lieka .Skaityket patys gugolie:
        1.Dvasia- merkinės piramidė. 2. Merkinės piramidė- titanai.BY!

        • niex
          Posted 2012-02-14 at 08:52 | Permalink

          Nu gerai, kūnas susivalgo, dvasia susilieja. O kur dedasi siela???

          • Marijus
            Posted 2012-02-14 at 12:03 | Permalink

            “Nu gerai, kūnas susivalgo, dvasia susilieja. O kur dedasi siela???” Siela be dvasios tykos gyvulių. Siela arba SYLA, reišk gyvybię. Amžina dvasia. SIELA SU DVASIA gyvuoja po mirties . Švysus žmogėns tur švysią dvasią ir naabarot.Švysiems dungus, tūmsjems muset bus pekla, o dryžams – čysčius( skaistykla velėjimuisi), kaip sako …

            • niex
              Posted 2012-02-15 at 09:33 | Permalink

              Ir ką tiems gyvuliams padarys ta siela kai jau patykos?

              • Marijus
                Posted 2012-02-15 at 13:39 | Permalink

                “Ir ką tiems gyvuliams padarys ta siela kai jau patykos?”
                Nieksai, ne patykos, o tykos, persiprašau užu nelitvinskus termynus. Turėja but taip: siela bie dvasios tyk gyvulių, o žmogenai tur dar ir dvasių.Perprašau užu netykslumų. Tyk treči metai, mokaus kalbuos litvynų. By! Dowidzenie!

  33. Posted 2012-02-13 at 13:44 | Permalink

    tas bičas – kietas. pats būdamas pobukis, sugeba moduliuoti balsą – išnaudoti sugebėjimą atkartoti “kunigišką” intonaciją ir kalbėjimo būdą ir, pezėdamas visiškus briedus kalti babkes. gal kas nors turi nuojautą, koks to verslo modelis – “išgiję” ligoniai atnešą jam pinigų ar kaip čia galėtų būti? nes tokiems statiniams pastatyti ir sistemą palaikyti reikia lėšų ir ne minimalios algos dydžio.

    • Marijus
      Posted 2012-02-13 at 22:09 | Permalink

      rašo , kalba tun dalykų, kurų nygdy nebuvą, Žmonas mėgsta tą reikalą , ko durneu, tuo induomeu.Jie neskaito, kun drukavoja povilis, o klauso kun ans šneka. Šneka tun, kun žmonas nuor girdėte. Sekas , tytanai padeda.mysliju suvež žmuonas, tuos, kure gėrė vundens ar ėmą liucipero kumunę.Tie žmogukai jau pavergti. Netik niekuom. Tytanų nesuprant. Lengva valdyt nemokšas,glušus. Pininga patys byra iš runkų, sveto galą išgyrdus. Liks dešimtes nuošimčių. Tykos pyramidijen važuojantis , bunkere maisto zapasai .Kai pritrūksu,sumažys pensijo, vyksu ašen į tun maistuo bunkerą.

  34. Gavorina žmonas
    Posted 2012-02-28 at 13:30 | Permalink

    ” Liūdija pabuvoję :PASIDALYKIM INFO LIŪDYTOJŲ MERKINĖS PIRAMIDĖS PASTOLIŲ TITANŲ PASAULIO PABAIGA .Žinome, kad titanai arba šėtonai įsisiautėjo ir nori pasaulio pabaigos, kad tik žmonės nespėtų atsiversti. Apie titanus, kaip Merkinės ( Česukų) devus rašo patys Žėkai.Tai Merkinės piramidės piramidės pastolių po stiklo voratinkliu Kūrėjai: “Sveikas žmogus” liūdija žmonės: ” Merkines piramideje tikrai Tikrasis Dievas negydo… piramides savininkas Povilas nera Dievo pranasas, todel Dievas per ji nekalba ir neveikia…Merkines piramide yra demonu buveine, ten jie ir veikia, demonstruodami savo jega, klaidindami zmones, bandydami tokiu budu pritraukti prie saves…Pats piramide pastates Povilas yra demonu uzvaldytas ir paklusta ju valiai galbut pats to nesuprasdamas…kalba demonu inspiruojamus zodzius, kurie paskutiniu metu ypac aktyviai reiskiasi per ji, liepdami zmonems daryti nesamoningus dalykus…todel reikia buti budriems, ismokti atskirti tai kas is Dievo, o kas ne…Suprasti tikraji Dievo veikima…o kad butu lengviau tai padaryti, paskaityti sventaji rasta Biblija…ji atveria zmoniu akis tiesai, is jos sklinda Dievo sviesa…” ” as irgi pritariu cia parasiusiam, kad per Merkines piramides savininka povila nekalba ir neveikia, negydo ten tokiu primityviu budu TIKRASIS VISAGALIS DIEVAS, kurio buveine yra danguje, kuris sutvere zeme ir zmones, kad joje gyventu ir vykdytu jo valia…Kiekvienas zmogus turi suprasti kokia yra DIEVO VALIA, kad galetu ja vykdyti…Apie Dieva, jo valia galima suzinoti BIBLIJOJE, nes ji yra DIEVO ZODIS…Biblija yra parasyta per tikruosius Dievo pranasus, veikiant Sventajai Dvasiai…Biblijoje yra parasyta viskas ka Dievas nori pasakyti zmonems…” VISKAS BIBLIJOJE PARAŠYTA IR APIE PASAULIO PABAIGĄ ARBA APOKALIPSĘ.
    PAVOJINGA – SU DĖKLU
    “MERKINĖS PIRAMIDĖJE Akivaizdūs dalykai Alfa • Toje pastolių krūvoje nieko paslaptingo nėra • Tai, kad kažkas pasakoja, jog kalbasi su dievu paprastai tereiškia tik tai, tai, jog arba jam su psichika prastai, arba meluoja • Tai, kad žurnalistai rimtu veidu rašo apie tokias kvailystes tik rodo prastą žurnalistikos lygį, o ne ką kitą • Keash on Sausis 30th, 2012 • Buvau ten šią vasarą (norėjau pažiūrėt į monumentą žmogaus bukumui) -ten dabar ne vien tik pastolių krūva -lengvatikiai musiau baisiai dosnūs, nes viskas padaryta (tiek pati piramidė, tiek ir prie jos esantys namukai) labai šiuolaikiškai ir tikrai gražiai. Pamenu buvo šeštadienis, tai autobusas po autobuso su žiopliais važiavo. Pačioje piramidėje, šalia cisternos su „įkrautu“ vandeniu, stovi tokia daili aukų dežutė -žmonės labai noriai metė į ją po 10 lt -ech, kad aš tokį verslo planą būčiau sugalvojęs…Keash on Sausis 31st, 2012″ PASTEBĖJIMAS TOKS BUVO IR MANO.
    Jei ką sugaunam maluojant, žinuoket anam vadovauja piktasis arba velnias. na tas titanas poviliui. Žmonės iš dievo nameluoj, povilius sakė vienąipos, dabar kitaipos. negal devas anam mintim kalbėt, kai jis tyk užsinor, kad jo balsas pasiektų.jei dievs kalbėtų, povilis bažnycioj, kaip švynts kažimieras sadėtų. dabar kitiems sako, moko nudėmes daryt savą pysulkose ir knyguškoj. pinigam dėklą padieją.sakė nerėiks, o padieją, melavo, vadinas.per tv pati mačiau, girdėjau, kaip ans sakė nemokamai gydysimes, daba tas dieklas.
    Bažnyčios pakrauna pinigėlius? ” Ieva taip pat truputį pramerkė vieną akį. Jos smalsumą patraukė vidury piramidės išdėstyti mediniai indeliai, panašūs į ostijas. Ieva nesusivaldė ir vieną jų atidengė. Plokšti ir apvalūs „pinigėliai“.
    Pasirodo, kad aplinkinės bažnyčios čia energetiškai pakrauna komuniją. Ieva prisipylė butelį nematoma energija pakrauto vandens, tačiau akivaizdu, kad ją šoks dvasingumas truputį nuvylė.”
    “Aplinkines bažnyčias Merkinės piramidės devas titanas nuor vampyruot.Štai kodėl siautėja : Merkpiramidieje..titanai , tai wampyrai . Pasirodo, kad aplinkinės bažnyčios čia energetiškai pakrauna komuniją.”hmmm, protingi byčai, gerai, kad turi tokių sugebėjimų….”
    Gerausi svydetelei iš pirmų lupų . Many įtykino , kad čiasukyjų setas nuo diablų.

  35. AKTUALU JAU ŠIANDIEN
    Posted 2013-01-21 at 17:53 | Permalink

    AR TEKO MATYTI TOKIĄ
    PASAULINIO LYGIO PUIKYBĘ? KAIP TAI PASIEKTI? TIKRIAUSIA GALIMA TIK RAGANAUJANT(SKELBIANT KAŽKĄ NETIKRĄ):MARGARITA TOKIĄ APTIKO ,DALINASI: RAŠTUOSE ” DVASINĖ INFORMACIJA” Povilas Ž. rašo pats apie save Česukų piramidės svetainės skaitiniuose: “Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” NEVERTA, NES TOKIA KOLKAS , IŠSKYRUS SIRIJŲAUS TIK VIENA. VIRŠŪNĖ. LYGIS…??? JIS TĘSIA: “ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą.” ČIA VIRŠŪNIŲ VIRŠŪNĖ. TIK LIUCIFERIS TOKIĄ BLOGIO GALIĄ TURi ???DIEVAS YRA TIK GĖRIS IR MEILĖ. MEILĖ NETURI BLOGIO>

  36. EVALDAS
    Posted 2013-01-23 at 10:58 | Permalink

    Lietuvoje gerai žinomi trys New age “adeptai” – raganiai: Besiskelbianti vyriausiąja ragana Vilija Lobačiuvienė, kuri bando “narpliot” tryliktus metus daugžodžiavimu . Yra dar daug nežymių personų – tik užburimais arba užkeikimais( vandens, drusko užkalbėjimais), Liuciferio ” sakramento” dalijimu užsiimančių .
    Tokie, kurie nori užvaldyti visą pasaulį: RAŠTUOSE ” DVASINĖ INFORMACIJA” Povilas Ž. rašo pats apie save Česukų piramidės svetainės skaitiniuose: ” Povilas gauna aukščiausiojo lygmens informaciją, kurios įkvėpti žmonės priims teisingus sprendimus. Neverta šios informacijos lyginti su kitų šaltinių informacija.” NEVERTA, NES TOKIA KOLKAS , IŠSKYRUS SIRIJŲAUS TIK VIENA. VIRŠŪNĖ. LYGIS…??? JIS TĘSIA: “ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą.” ČIA VIRŠŪNIŲ VIRŠŪNĖ. TIK LIUCIFERIS TOKIĄ BLOGIO GALIĄ TURi ???DIEVAS YRA TIK GĖRIS IR MEILĖ. MEILĖ NETURI BLOGIO. Daug netikrų pranašų atsirado visame pasaulyje .Jie raganauja skelbdami pasaulio virsmą. Mums žinomi Povilas Žėkas ir Visarionas tai kalba, rašo nuo 2009 metų nuolat. Raganių pranašystė neišsipildė.Žėkas puikuojasi , kad jo info aukščiausioji, įsivaizduoja, kad jo raštai apšvies pasaulį. Savo antibiblinę knygelę pavadino ” Žodis, apšviečiąs pasaulį. Visarionas save pavadino “antruoju Kristumi“. Bet toks savęs įvardijimas yra labai abejotinas. Galime pažvelgti į Naujojo Testamento tiesas: Jėzus Kristus sakė – “Sergėkitės netikrų pranašų, kurie ateina pas jus avių kailiais, bet viduje yra plėšrūs vilkai. Iš jų vaisių juos pažinsite“. Jėzus Kristus ištarė ir kitus žodžius – “Kiekvienas augalas, kurio nepasodino mano Dangaus Tėvas, bus išrautas. Palikite juos. Jie akli aklųjų vadovai. O jei aklas ves aklą, abu įkris į duobę“…

  37. NEŽINOMAS DEVAS
    Posted 2013-01-23 at 22:18 | Permalink

    TITANAS>>>
    “Demonų siautėjimas Česukų piramidieje. Sakąs “Remiasi Dievo žodžiu. Povilas neslepia, kad jo
    gyvenimas jau seniai rikiuojamas pagal Dievo žodį, kurį jis girdi nuo vaikystės. Dievas nurodęs vietą, kur turi būti
    pastatyta piramidė ir pasakęs, kad žmogus ten jausis kitaip nei paprastai.”
    rašo žurnalistai. Tačiau net neskaitę, nežino,kas P.Žėko devas:

    ….” Povilas rašo apie piramidės dievą:“ mums nežinomos esybės – titanai, susiliedamos pagimdė asmenį, kuris tapo
    visatų sistemos kūrėju ir valdovu. Kurdami mūsų Aukščiausiąjį – Dievą Tėvą, jie įterpė į Jį ne tik
    kuriantįjį (gėrio), bet ir griaunantįjį (blogio) pradą.” Legendos mums kalba apie tai, kad hidros, vampyrai ir
    panašūs į juos monstrai – buvę titanai.( ziges nuorodoje apie tai).

    “Titanai,
    pakylėtieji valdovai, Povilo dievukas ir t.t. Nėra nei lemūrai nei dar kas nors. Tai realios dvasinio pasaulio būtybės,
    su kuriomis ezoterinių praktikų dėka yra užmezgami kontaktai. Šiuo metu skaitau labai gerą knygą – Ezoterikos
    iššūkis krikščionybei, tai sužinojau labai daug įdomybių. Tas dvasines būtybes mūsų religija vadina vienu
    apibendrintu terminu – piktosios dvasios. Jų yra ištisa hierarchija. Tai buvę angelai, dėl išryškėjusių blogų
    polinkių atskirti nuo Dievo. Tai neapsakomai didelio intelekto sutvėrimai, kurie turi milijonų metų patirtį ir žinias.
    ezoterikams ganėtinai yra lengva užmegzti kontaktus su šiais subjektais, nes jie yra labai arti mūsų substancine
    prasme.
    Dažnai, kontaktų užmezgimams ir dvasinėms iniciacijoms yra pasitelkiami įvairūs ritualai ir ritualinės erdvės – kaip
    piramidė. Šios dvasinės būtybės siekia įdiegti žmogui atvirkščią savęs supratimą nei to moko Dievas. Jos traukia
    žmogų į įvairius malonumus, sukuria iliuziją, neva žmogus pats gali tapti Dievu, siūlo jam pasisemti dvasinių
    žinių
    per jogą, meditaciją, taip sukuriant energetinį, dvasinį ryšį su tomis būtybėmis (demonais). Kadangi tos būtybės
    kažkada buvo angelai, todėl yra išsaugojusios galimybę prisidengti buvusiu pavidalu: šviečiantys siluetai, gražūs
    fiziniai bruožai. Tačiau visa tai tik vilionės dvasiškai silpniems ir patikliems žmonėms.”

    NEATSPĖJO . NEPAVYKĘS RAGANAVIMAS:

    Povilas Žėkas: ” Dievo Tėvo bažnyčia visuomet bus atvira lankytojams. Permainų laikotarpiu žmonės šią erdvę
    pasieks pėsčiomis
    bei
    kitais nemotorizuotais būdais. Ryšio su Dievu kanalas čia taip pat bus atviras. Juo sklis ypatingos žinios bei patirtys.
    Šios šventovės lankytojai patirs didelių Dievo malonių. Bus sustiprintos jų sielos, o kūnas lengviau sveiks.
    Sklandžiau funkcionuos šioje erdvėje reguliariai medituojančių žmonių vidaus organai. Žmonės vartos Dievo Tėvo
    bažnyčioje pabuvojusį vandenį bei paplotėlius ir tokiu būdu pasisems energijos, būtinos siekiant išgyventi fiziškai
    bei tobulėti dvasiškai. Be to, šventovėje bei šalia jos susirinkę žmonės įgaus savybę gydyti vienas kitą
    energijomis, kurios sklis tiesiogiai per jų rankas maldos metu.”

    Visi taps vienu kūnu, titano priešakyje. Taps titano vaikais…
    P.Žėkas: ” Dievas apie Tėvą kalba: „Dievo Tėvo egzistencija jūsų žemišku supratimu apibrėžiama kaip… ugnies kamuolys… liepsnojantis.” Oi, titanai, titanai, noret visus mus sudegyt. Tik sielas palikt, o dvasias pelenais paverst. Viešpatie Dieve, apsaugok dorus nuo to Melo Karaliaus Titano Česukuose. Išvaduok, prašau Žėkus nuo jojo demoniškų spąstų, suspaudimo!Jei kas nors nori išsiaiškinti, kas Merkinės piramideje skaitykit , viską aiškinkites, nes kiekvienas ženklas yra svarbus…

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar