Apsauga nuo radiacijos!

Visi kaip išprotėję perka druską ir jodą dėl įvykusių katastrofų Japonijoje ir grėsmių Fukušimos atominiams reaktoriams.

Žinokite, kad druska ir jodas nepadeda taip kaip sėdėjimas arti LCD ekranų! Kuo didesnis – tuo geriau.

Radiacija nuo LCD ekranų yra nekenksminga, bet užtai ji “nupučia” kenksmingąją radiaciją tolyn (na, kaip saulės vėjas). Va čia pavaizduota kaip tai vyksta:

Taigi, prašome prisikišti arčiau prie savo LCD ekranų ir skaityti mano viešraštį!

Translation into English:

Radiation from a LCD is harmless, but it push away the bad radiation like sun’s wind. So, people, please sit near to your LCD monitors and, please, read my blog!!!

Share
This entry was posted in Bačka, Pilkųjų ląstelių impulsai and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

  1. Posted 2011-03-18 at 11:11 | Permalink

    +begalybė!

    • skirtumas
      Posted 2011-03-18 at 11:53 | Permalink

      Esu žiauriai pamalonintas tokios nuomonės 🙂

  2. Posted 2011-03-18 at 11:41 | Permalink

    skaitau, kad tamsta esate koks lcd gamintojas ar bent prekeivis, ar šiaip kaip nors suinteresuotas, kad vartotojai įsigytų kuo daugiau lcd. ir dar skaitau, kad dbr visi kaip išprotėję pirks ne jodą irgi druską joduotą, bet lcd, bet jei visuomenė nuo to tik pagražės, tai gerai, tegul gražinasi

    • skirtumas
      Posted 2011-03-18 at 12:00 | Permalink

      Tai kaip ir gaunasi kad aš patsai tampu visuomenės veikėju. Teks pasiimti tą ryšulėlį nuo suolelio sau ant rankų ir atlaisvinti vietą man.

      LCD, nes tokių daugiausiai. Plasminiai beje dar geriau nupučia, bet jų nedaug kas turi ir nelabai skaito per jį mano viešraštį. Todėl akcentavau LCD. CFC monitoriai gi tuo tarpu skleidžia blogą karmą, todėl jų rekomenduoti nedrįstu.

      Tiems kas neturi interneto rekomenduoju rinktis prie viešųjų ekranų (yra prie Akropolio) beigi prie LED’inių šviesoforų. Jie irgi nupučia radiaciją.

      Tiem kas nori visiško saugumo rekomenduoju lenciūgėlį

      • Posted 2011-03-18 at 12:13 | Permalink

        didelis ačiū už išsamų komentarą irgi nuorodą į lenciūgėlį, dbr dūmoju, ar gerai kažin būtų ledinė girlianda nuo kalėdinės eglutės – švietė l.ryškiai, tai gal, skaitau, jos spinduliai numuštų ir radiacinius spindulius? ilgoka rūpūžė, bet kelis kartus apsivyniojus aplink save būtų gal ir nieko (savaime suprantama, lenciūgėlis geriau, jisai mobilus, su juo galima visur judėti, o va girlianda stacionari, niekur su ja nepaeisi, nors gal ir būtų galima kokį nešiojamą el.energijos šaltinį pasijungti…)

        vieta jau atsilaisvino, bo tas ryšulėlis jau seniai pamatęs zylutę nušoko ir nusivijo, dbr sėdžiu vienas, tik kartais kokia partnerė prisėda, bet visuomenei jos jokios įtakos neturi

        geros kloties tamstai. skaitau, kad man jau metas varyt iš čia, bo tai visai susipainiosiu tarp tų lenciūgėlių ir girliandų. grįžęs gal sugalvosiu kokią draugų visuomenės veikėjų grupę, tik dar nžn, kaip techniškai tvarkingai tai padaryt

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar