Burzum ir irc

Pagalvojau, kad parašysiu apie tokį Burzum. Tai yra išprotėjęs blackmetal atstovas iš Skandinavijos.

Apie šį beprotį sužinojau studentaudamas, o studentaudamas labai daug naudojau tokį irc (katras jau lyg ir miršta jau), kuriame turėjome tokį kanalą #metal.

Tame kanale buvo visokių žmonių – jaunų kvailokų paauglių, jaunų pasiutusių metalistų beigi vienas kitas nupezęs senesnis metalistas. Dauguma to kanalo vartotojų turėjo visokius keistus vardus, kuriuos sugalvojo metalistinės grupės savo pavadinimams. Tai va keletas tokių: mayhmen, nazagoth, motorhead… Mayhem nicką turintis žmogus tapo mano vienu geriausių draugų (tiesa paskui pavirto į Maykę, o dar vėliau Maykonu).

Taigi tas pats Mayhemas man ir papasakojo istoriją apie tai kaip Mayhem grupės lyderį nužudė (peiliu) toks Burzum (galėtum sakyti kad tai grupė, bet iš tiesų tai tik vienas žmogus).  Tai įvyko dėl to, kad Skandinavijoje veikusi “black metal mafia” deginusi bažnyčias:

dėl kažko susiginčijo ir todėl taip va ir įvyko:

Kaip ten bebūtų, bet burzum tai vienas iš tų retų keleto metal arba blackmetal, katras man patinka ir dabar:

Tai va tokią istoriją jums ir tenorėjau papasakoti 😉

Share
This entry was posted in Memuarai, Pilkųjų ląstelių impulsai and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

8 Comments

  1. Posted 2010-10-04 at 02:27 | Permalink

    Truputį ne iki galo pagavau su ta istorija, kaip ten buvo… Mayhemas pasirodė Burzumui keistas, todėl Burzumas nudėjo Mayhemą?

    O aišku tas bajeris su bažnyčių deginimu tai įdomus. Reiškia iki tol norvegai irgi reguliariai degindavo bažnyčias, po kelias per metus, o po to ėmė per metus deginti po keliasdešimt. Nagi visai įdomu. Ir argumentacija stipri – kad krikščionys neturėtų stebėtis ar pykti dėl deginamų bažnyčių, nes šios pastatytos vietoje tų pačių krikščionių sudegintų pagoniškų šventyklų. Net nesugalvoju, ką čia išvis galima paprieštarauti, logika geležinė 🙂

    Ir taip, visgi Burzum yra gėris.

    • Posted 2010-10-04 at 02:29 | Permalink

      Tfu, gėris 0 turėjau omeny Burzum muziką. O šiaip tai nežinau, ar tas Burzumas gėris 🙂

      • skirtumas
        Posted 2010-10-04 at 06:01 | Permalink

        Jojo, pats Burzum tai blogas… labai blogas… 🙂
        Man regis Mayhemas su krikščionimis bandė susidėti, todėl pasirodė Burzum’ui “blogas”.

        O tiesa tas “filosofem” (nesu įsitikinęs, bet lyg ir..) yra sukurtas kažkuriame skandinavijos kalėjimų. Žmogui buvo visos sąlygos duotos kūrybai. Tai jis ten viską įgrojo pats ir paskum sujungė.

        • Posted 2010-10-04 at 20:42 | Permalink

          Jis ten visą krūvą albumų kalėjime sukūrė. Ir labai labai gerų tarp kitko.

          • skirtumas
            Posted 2010-10-05 at 07:17 | Permalink

            Aš žinok dabar ir dėl jo ir dėl savęs ir dėl tavęs ir visų kitų, kuriems patinka, labai džiaugiuosi 🙂

  2. Posted 2010-10-05 at 19:02 | Permalink

    Kietas žmogus tas Varg Vikernesas, nors aišku nereikėjo jam Euromymuso žudyt. Sėdo į kalėjimą dar kaip paauglys, išėjo jau kaip senis. Ten jis laiko veltui irgi neleido, kiek kietų gabalų su vaikišku pianinu įrašė… 🙂

  3. ROOTS
    Posted 2013-03-06 at 19:08 | Permalink

    O apie mane tai ne zodzio blyn.

  4. Mayhemas
    Posted 2013-03-06 at 23:09 | Permalink

    lochai bliad, nekitaip ir tiesa ne ta…. burzumas nuzude eurnymosa ne del muzikos ir ne del jo kumunistiniu ideju (nes anas kaip bebutu keista, komunistas buvo)… del padegimu ok daugiau maziau tiesa, pas Varga tuo metu kaip suiime del zmogzudystes, chatoj rado trotilo dx ir jis pats pasake kad norejo kokia tai katedra sostinei pakelt y ora. vienzo skirmai netriesk zodziais ir nebuk uzkalnis, ar kaip jis ten

  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar