Balvonai ir žalias tiltas bei maklė G+’e

Tai pirmas kartas kai iš G+’o pas mane ateina postas, o ne atvirkščiai:) O postas šitas tai va šitas: https://plus.google.com/113504139115170494428/posts/2ph2z4hkuvP

#balvonai, #žalias_tiltas
Pratęsiu linksmybes. Kad būtų pilnai linksma, pasistengsiu viską chronologiškai surašyti (ką žinau):
1. Atėjo sausio 13.
2. +Egidijus Nasevičius parašė apie balvonus: http://punkonomics.wordpress.com/2012/01/13/balvonu-balvonai-balvonams/
3. Atsirado, kas tai perskaitė. Vienas iš jų +Leo Lenox, kuris parašė recenziją: http://feedproxy.google.com/~r/leolenox/~3/5FNr4TCj8_0/
4. +Baltasis Vaiduoklis paaiškino, jog tai ne recenzija: http://baltasisvaiduoklis.popo.lt/2012/01/15/apie-recenzijos-zanra/
5. Tada prasidėjo diskusijos G+’e. Manding čia: https://plus.google.com/105306518823529197417/posts/dt5BYHAPZiE
6. +Aurelijus Katkevičius pasiūlė nebesimatuoti: https://plus.google.com/114215413446794240737/posts/fa9akKc66A6
7. +Remigijus D, nežiūrint visko tęsia linksmybes: https://plus.google.com/102879232259728638208/posts/gt5tig5duXK

Tiems, kam tai naujiena ir kam matosi paminėti G+’o linkai, tiems bus smagu. O smagu bus vien jau dėl to, kad viso šito kunkuliavimo rezultate turime net keletą užblokuotų userių! Argi nesmagu??!! Mano žiniomis +Egidijus Nasevičius užblokavo +Leo Lenox ir +Skirtumas T., o +Remigijus D užblokavo +Saulius B (tiesa laikinai, nors ir mane grasino pablokuot). Šitas tyzeris jus turėtų galutinai priversti viską paskaityti, jei dar to nesate padarę.

Mano šiek tiek papildomų išvadų ir komentarų (romėniškai sunumeruota, kažkas čia sakė, kad tai labai rimtai atrodo):

I. Pagrindinis viso šuršalo kaltininkas yra +Leo Lenox, nes sumanė savo “piktu” stiliumi suerzinti +Egidijus Nasevičius. Tą žodį įdėjau į kabutes, nes aš kažkuriame to paties Leo poste komentaruose išsiaiškinau, jog jis visai nepiktas. Jis tiesiog labai linksmas. Suerzinti pavyko. Ir net labai (+Egidijus Nasevičius su tuo nesutinka, ir aš jam neprieštarauju, nes jo nematau, o kontekstai jo rašymuose išduoda susierzinimą – nebent tai dvigubas kontr-erzinimas, kas būtų jau šiek tiek beprasmiška – per gilu tiesiog).
II. Aš duoduosi viską suprantantis ir man net atrodo, kad aš suprantu ir +Egidijus Nasevičius stovyklą ir +Leo Lenox stovyklą, kurios pusėn pats perėjęs ir esu. Kadangi duoduosi suprantantis, tai nutariau, naudodamasis savo empatijos stebuklu, padėti priešingoms stovykloms pratęsti diskusijas (ar tai polemiką – aš žinokit tiek kvailas, kad net nežinau ką šis žodis reiškia, juoba, kad aš kaip ir +Leo Lenox galvoju, kad Kaune blogai moko universitetuose). Tai nutariau padaryti, nes man pasirodė, kad diskusija pasiekė klinčą: +Egidijus Nasevičius stovykla kartoja tuos pačius argumentus ir yra emocingesni, o +Leo Lenox stovykla vis bandė pateikti keletą savo nuomonės variantų, stengtasi buvo viską pagrįsti istorine patirtimi ir jos reikšme ateičiai.
III. Tai iš principo dėl to ir buvau užblokuotas pagrindinio +Egidijus Nasevičius stovyklos atstovo, nes viešai pareiškiau, jog jie kartojasi ir drįsau šiek tiek pajuokauti ad hominem (irgi nelabai žinau ką tai reiškia), todėl prisipažinau tai darąs, o tai yra tuo pačiu ir atsiprašymas, kad taip darau. Bet… Na, kita vertus galėjau ir įkyrėti. Juk negalima to paties keletą kartų protingam žmogui kartoti… Ar ne?
IV. +Remigijus D gi savo ruožtu, ganėtinai juokingai reaguoja į gan lėkštas +Leo Lenox provokacijas (Kauno tema) ir Leo vadina “katuku”. Šio žodžio naudojimas, manau, reiškia, jog jis niekina pastarąjį, nors ką jis apie save mano, tęsdamas su Leo diskusijas (ir vis jį “katukindamas”) apie tai, jog Kaunas nėra blogas miestas, tai man paslaptis. Kita vertus, turint galvoje kontr-dabl-supa-dupa-ironiją, tai aš galbūt nieko nesuprantu ir čia interpretuoju taip kaip tikisi +Remigijus D ir esu visiškai išdurtas durnelis – dėl ko labai atsiprašau…
Ai tiksliai, gi ten dar yra kabanti šachmatų partija, kuri gal dar ir turi vilties prasidėti ir baigtis.

Jei pastebėjote visos keturios išvados neliečia pačios temos apie balvonus ir jų nuėmimą/nenuėmimą. Bet ta diskusija turi (jei gali) tęstis kitur. Ir man bus įdomu ją stebėti, jei mane kas nors atblokuos. O tam kad atblokuotu aš dar kartą ATSIPRAŠAU. Ir be jokios ironijos.

Visa tai dar rasite čia: http://skirtumas.popo.lt/?p=1202 (tam kad užblokavę, turėtų galimybės perskaityti mano atsiprašymą)

UPDATE: čia viskas judančiais paveiksliukais pavaizduota:

Share
This entry was posted in Pilkųjų ląstelių impulsai and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • BATGA’i moku pasiskolinęs iš:

    pipete_kreditas_small
  • Turinys ginamas:

    Batga-a_logo
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar